Hayatımın en korkunç gecesi ...

Konuyla direkt alakalı değil ama ablamlar sütçülerinden bir süredir haber alamıyorlarmış. Telefona hep oğlu çıkıp “bi takım sorunlar yüzünden süte çıkamıyoruz” diyormuş. Meğerse adam süt dağıttığı evlerden birinin çocuğuna tecavüz etmiş:( hapisteymiş. Çocuğu evde yalnız mı buldu artık pislik naptıysa:(

Polise haber verin plaka eşgal falan veremiyorum ama bikaç gün devriye gezin falan diye rica et. Bizim evin arka tarafı tenha, biz arada arayıp devriye gezmelerini rica ediyoruz. Sağolsunlar gece yarısı en az iki defa geciyorlar.

Ortalık böyle sapık dolu. Bende bir sabah bi pisliğin tacizine maruz kalmıştım. Saat 7 civarıydı, şerefsiz geçti önüme tuttu fermuarını göstereyim mi diyor.. Allah ım çıldırdım çığlık atıyorum koca meydanda bir Allah ın kulu yok. Olanlar uzakta farketmediler sanırım. Çığlık atıp kaçtım durdum adi şerefsiz kahkahalarla güldü halime. Gebermiştir inşallah.

Sizi o yüzden çok iyi anlıyorum, evet kolay atlatılmıyor, üstünden 13 yıl geçti ve hala aklıma geldikçe dehşete düşüyorum. Bir defa da kapkaç saldırısına uğramıştım, arka arkaya oldu bir de bu olaylar. Beni yadırgayanlar olur belki ama eşimsiz bi yere çıkmam. Tek başıma çıktığım çok nadirdir. Onda da taksiye atlar gideceğim yerin önünde inerim. Beni bu hale getirenler beter olsun diyorum.
Sanırım bende artık eşim olmadan hiç bir yere çıkamayacağım bir süre en azından. Hayır ne hakla bunu yaşatabiliyorlar ki bize? Üstelik ilgilenen bir polis bir merci bile yok. Kimse bir tarafına takmıyor. Emine gibi olunca sa ah vah ederler. Gerçekten bıktım bu memleketten. Herkes kendi adaletini sağlayacak sanırım onu anladım.

Kim bilir kaç defa yaptı da bu kadar rahat davranmış :KK43:
Çok rahat ya bir şey sorcam abla yaaa diyor o sırada elinde oynuyor 😢😢😢 şaka gibiydi. Üstelik kaçarken bile çok soğukkanlıydı. Hiç hata yapmadı. Eşim takip ederken bile manevraları çok iyiymiş 1 saniye içinde gözden kayboldu diyor eşim. Sarhoş olamaz çok iyi kullanıyordu diyor.

Polise haber verin plaka eşgal falan veremiyorum ama bikaç gün devriye gezin falan diye rica et. Bizim evin arka tarafı tenha, biz arada arayıp devriye gezmelerini rica ediyoruz. Sağolsunlar gece yarısı en az iki defa geciyorlar.
Mahalle karakolu en önemli konuyla bile ilgilenmiyor. Köpeğe araba çarptı adamı durdurdum önüne yattım arabanın arıyorum gelen yok. Eve hırsız girdi bundan 15 sene önce arıyorum çok önemli şeyler almadıysa gelmeye gerek yok yakalanmıyor hanımefendi diyor. Bunda arıyorum bugün 2. Gün bir tane polis sokağımdan geçmedi. Kime neye güveneceğim ki ben? Kendi adaletimi kendim sağlayacağım demek ki. Gördüğüm yerde beynine taşı patlatacağım anlaşıldı.

Psikolocik deli.
Cidden, böyle insanlara aniden gösterip şok yaşatmaktan zevk alıyorlar.
Elinde oynuyor bir şey soracam abla ya diyor bir de. Aklıma geldikçe deliresim geliyor. O pozisyonda gecenin 12sinde ne soracaksın acaba? Sarhoş da değil aklı başında çok iyi araba kullanıyordu. Sağlam kaçtı. Atik davrandı.

Adam olmak çok mu zor ya biz niye sapık olmuyoruz biz niye açıp mememizi falan göstermiyoruz. Allah akıl fikir versin artık sapıklıklar hayatımızın bir parçası gibi oldu 😡

Krissi Krissi Çok geçmiş olsun, tatsız bir durum ama şu konuda hiç endişelenmeyin:

Teşhirciler asla eyleme geçmez.

Araştırırsanız da görürsünüz. Teşhircilik cinsel olarak olgunlaşmamış, çocuksu bir sapkınlık. Sadece sergileyerek tatmin oluyor. Teşhircilerin tamamına yakını bakirdir. Yani sapkınlık sonuçta ama iğrençlikleri dışında en zararsız sapkın tiplerinden biri bunlar.

Yani hani boşverin demek istemiyorum elbette elinizden geleni yapın ama bu konuda rahat olun. Sizi tekrar bulacağım diye uğraşmaz o, gider gösterecek başkasını bulur. Herkesten aynı tepkiyi aldığı için. Unutmuştur bile sizi.
Evet dün biraz araştırdım ama insan yine de güvenemiyor öyle yazıyor ama gerçekten teşhirci mi yoksa belki ileriye gider miydi bilmiyorum imkanı yoktu eşim çıktı kaçmak zorunda kaldı belki tek olduğumu görse ileri giderdi. Yine de evimi bilmesi beni çok tedirgin ediyor

Ben de yaşadım 20-21 yaşımdaydım yanımdan bi adam hızla yürüyerek geçti sonra ilerde döndü iki eli fermuarına gitti açacak ben tabi çığlık çığlığa geri kaçmıştım.

Ben de yaşadım 20-21 yaşımdaydım yanımdan bi adam hızla yürüyerek geçti sonra ilerde döndü iki eli fermuarına gitti açacak ben tabi çığlık çığlığa geri kaçmıştım.
Bakıyorum da bu iğrenç teşhirciliği yaşamayan kalmamış. Nasıl bir memleket olduk bilmiyorum adam evimin önünde açıyor oynuyor

Bakıyorum da bu iğrenç teşhirciliği yaşamayan kalmamış. Nasıl bir memleket olduk bilmiyorum adam evimin önünde açıyor oynuyor
Evet canım ben ist/bayrampaşada yaşamıştım. O sapık umarım çocuk yaşta birini korkutmamıştır.

Benimde basima gelmisti hemde issiz bi yerde arabanin icinden gostermisti sapiik
Agustos sicaginda buz kesmistim

Evet canım ben ist/bayrampaşada yaşamıştım. O sapık umarım çocuk yaşta birini korkutmamıştır.
Ya benden sonra bir kız çocuğuna denk gelse. Mahallemiz sessiz sakin yabancı biri olunca farkedilir 40 senedir aynı komşular aynı insanlar. Nasıl tarif edeyim herkes aile yani. Ben bu adamı ilk defa gördüm.

Benimde basima gelmisti hemde issiz bi yerde arabanin icinden gostermisti sapiik
Agustos sicaginda buz kesmistim
Ben gece boyu titredim. Normalde ameliyatlıyım salonda yatıyorum eşim bana çarpar canım yanar diye. İki gecedir eşimle uyuyorum bütün ameliyat yerlerim kızardı eşim çarpa çarpa. O kadar ki salonda duramıyorum. Balkondan girecek gibi hissediyorum. Gerçi cam balkon + Demir var ama perdenin altından bir yerden görür dikizler neler neler geliyor aklıma. Çok korkunç.

Polise gidin , her şey plaka değil ki illa ki başka yerde de kameraya yakalanmıştır inip binmiştir eşgalden bulunabilir. Lütfen sessiz kalmayın ya. Böyle teşhirciler çoğaldı parkta mastürbasyon yapanları filan türedi. Yakalanan da oldu

Kendinize hayatı zindan etmeyin yahu bir teşhirci yüzünden. Hiçbir şey olmaz. Öyle zarar verecek bir psikopat o kadar aleni şekilde teşhircilik yapmaz. Keşke o psikopatları da kolayca tanıyabilsek.

Çocuklara daha çok gösterirler. Çığlık atıp kaçmanız hoşlarına gidiyor. Hiçbir şey yok ve görmemişsiniz gibi davranın öyle birini görünce. Ben kaç kere rastladım. Benim oturduğum yerde var bir tane, 20 senedir buradaymış adam. Normal de bir insan gibi görünüyor yani adam açıp gösteriyor, sonra hiçbir şey yok gibi yoluna devam ediyor. Zararsız diye polis de bir şey yapmıyor.

Yani anlıyorum sizi, çok tatsız bir durum da inanın bu kada korkacak bir şey yok. Normal hayatınıza devam edin artık.

Hani kolaydı öyle diyeceksiniz, haklısınız da zamanında ben de çok korktuğum için epey araştırmıştım.

Kendinize hayatı zindan etmeyin yahu bir teşhirci yüzünden. Hiçbir şey olmaz. Öyle zarar verecek bir psikopat o kadar aleni şekilde teşhircilik yapmaz. Keşke o psikopatları da kolayca tanıyabilsek.

Çocuklara daha çok gösterirler. Çığlık atıp kaçmanız hoşlarına gidiyor. Hiçbir şey yok ve görmemişsiniz gibi davranın öyle birini görünce. Ben kaç kere rastladım. Benim oturduğum yerde var bir tane, 20 senedir buradaymış adam. Normal de bir insan gibi görünüyor yani adam açıp gösteriyor, sonra hiçbir şey yok gibi yoluna devam ediyor. Zararsız diye polis de bir şey yapmıyor.

Yani anlıyorum sizi, çok tatsız bir durum da inanın bu kada korkacak bir şey yok. Normal hayatınıza devam edin artık.
Benim korkum evi biliyor. Sıkıldıkça gelir mi acaba kimseyi bulamazsa burda biri vardı ona bari gideyim der mi? Gerçi eşim baya bağırdı peşinden sonra takip etti edildiğini de anladı kaçtı zaten belki o korku ona yetmiştir. Beni tek sandı eşimin çıkabileceğini tahmin etmedi heralde

Back
X