vereliniortakvereliniortakbende başlığı okuyunca cidden kötü bişey oldu sandım.
ilahi yaa.
evet eşin sorumsuzluk yapmış ama sende bu kadar zaman bu bolluk nereden geliyor diye sormamışsın.
rahatça harcamışsın.
sen harcadıkça eşinde sana yok diyememiş demekki
eşin sorumsuz ama sende vurdumduymazlık yapmışsın.eşine çokta fazla kızmaya hakkın yok.
insan eşi 1500 tl alırken 3000 tllik harcama yapıyorsa merak edip sormazmı bu değirmenin suyu nereden geliyor diye.
madem eşinde pişman çok uzatma derim ben.
insanlar ne dertlerle uğraşıyor.
çoluk çocuğunun veya kendisinin hastalığı ile uğraşanlaru düşün.
o insanlarda sağlığımız olsunda 50bin tl borcumuz olsun derler sorsan.
bu size ders olur.
hem öyle birdende kesmezler,uzun vadeye yayarlar borcu.o arada kalanla idare edersiniz bi müddet.
çocuğun biraz büyüdüğü zaman alışveriş yaparsın sende.
şimdi ne ihtiyacı varsa onu al.
zayen alacağın şey iki hafta geçmeden küçük gelecek.
off ya
o kadar bu bolluk nereden geliyor diyecek kadar ahım şahım yaşamadım kızlar.bilmiyorum artık eşim ek iş yapacak mecbur buna.bir daha böyle bir şey yaşatmasın rabbim.borçtan nefret ediyorum ya.ama ne yapalım artık bundan sonrasına bakacağız artık.bugün biraz daha iyiyim.ama gözlerim şişmiş mahvolmuş.
açıkçası eşim hep ev için harcadı.kendi gezmedi.ama ben bilsem tasarruf yapardım.ona göre harcardım.ayağımı yorganıma göre uzatmaya çalışırdım.sakladı benden hem de 2 yıl.ne olacak şimdi.ben o yurtdışı parasıyla ikinci el bi araba alırız. yarısını da oğlumuz için bankaya atarız,içimiz rahat olur diye düşünürken.o para daha gelmeden gitti.ki Allahtan o varmış yoksa nasıl öderdik.
eşimin çalışma durumu ek iş yapmaya çok müsait.ben ek iş yaparım diyor ama bu da şans işi yani bulabilecek mi bakalım?sigara bile içmem,bi eşeklik yaptım affet diyor.
düşünsenize ilk bebeğim daha rahatça ona bir şeyler bile alamayacağım.annemle bile dertleşemem. ona anlatsam bütün kardeşlerim,sülalem öğrenir.daha da çok yıpranırız.sıkıştım kaldım.sabahtan beri gözümde yaş dinmedi yollarda bile ağladım.
kusura bakmasın ama ben çalışmayı hiç düşünmüyorum.ben Allah'ımın izniyle doğurup,en az 2-3 yıl büyüteceğim çocuğumu kendi çalışıp ödeyecek bu borcu.zaten ben o yurt dışından gelecek parayla alacağımız arabadan vs.hayallerimden oldum.bir de çocuğumdan ayrılamam.Allah korusun..bugün eşime ek iş baktık bir sürü yeri aradık bir şey çıkmadı.inşallah bir yer çıkar.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?