Ben de anlayamiyorum arkadasim !! Yani nasil bir yaratikmis, hem esimle yatip kalkip hem de bana sahte dostluk gosterisi yapabilmis!
iLk baslarda yazdigim gibi, oylesine icten oylesine samimiydi ki, hatta birkeresinde, esimle olan problemleri cozme yolunda fikirler bile uretmisti, mesela;
oyle her tarsitmanizda evden git deme, uzak kalmak aslinda daha da uzaklastirir gibilerinden....
Kafam allak bullak, isin en ilginc tarafi da esimi oyle bir eline gecirmis ki, onun gozunde ben yalanci o kadin durust!
Artik neler neler anlattiysa iyice bulandirmis kafasini!
iLahi adalete guveniyorum suphesiz ama kim ugruna, neyin ugruna bitirdi bizi esim, okadar kor ki! Helalim dedigi kadinin aslinda bir ortalik asiftesi olan bir seytandan ibaret oldugunu goremiyor.....
Bize en buyuk düşman yatagımızdakı kişidir derler...
Maaalesef oyle oluyor bu acıları unutup kendıne bır yol cızmelısın ıntıkam alamak ıcın ugraştıkca kendını yıyip bitireceksin..
Arkadasim nasil oldun iyi misin biraz daha?
Insallah cok iyi olacaksin canim... rabbim cekemeyecegin yuku vermez....
Bakalim ruya tabirleri ne diyor bu duruma
Sarılmak
Sevgilinize veya eşinize sarıldığınızı gördüyseniz, kavga ve tartışmalar yaşayacağınızın işaretidir. Bir akrabaya sarılmak hastalığın habercisidir.
Rüyada karaböcek görmek ;
Yaşamda karşılaşabileceğiniz istenmeyen bir şeye karşı hazırlıklı olmanız gerektiğini ifade eder.
Rüyada Böcek Görmek
Geveze biriyle evlilik veya küçük bir hasımlık demektir. Böcek yemek mutsuz geçecek bir evliliğe işaret eder.Böcek öldürmek sıkıntılardan uzak ve rahat bir yaşama yorumlanır.
Hersey duzelicek canim benim hic merak etme.... O kocanla yasamaktansa omru billah tek basina cocuklarina bakmak cok daha iyidir eminim.... Allahim sana guc kuvvet versin insallah... dualarim seninle... Ruya tabirinde yazdigi gibi hayirsiz bir evliligin isaretiymis, hakkinda insallah daha iyi seyler yazilmistir rabbim tarafindan canim
Sagol arkadasim, evet ben de bakindim biraz netten, baska bir yoruma gore de;
Ruyada kara orumcek gormek sihir yapan belali bir kadinla ayni yatagi paylasmaya, orumcegi oldurdugunu gormek ise bu beladan tamamiyle kurtulacagina isarettir vs vs...
Bilmiyorum ki arkadasim, benim sineye cekemeyecegim seyler yasattigi yetmiyormus gibi de ona buna, asla ama asla donmem, ugrunda olecegimi de bilsem artik geri donusum olamaz diyormus, sanki ben kendisini affettim de, Offf Allah'im oyle cikmazlardayim ki, yahu ogullarini bile merak edip gormek istemiyor, bukadarina sadece pes diyorum ya !!
Pessssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!
alma mazlumun ahini cikar aheste aheste.
Bos ver madem ogullarini gormek istemiyor,
illerde onlarin hasretiyle oyle bir yanacakki, kul olsun perisan olsun insallah.
Sen kendini toparlamaya bak tatlim.
Ona ihtiyacin yok senin mutlu olman icin..
Sagol arkadasim, evet ben de bakindim biraz netten, baska bir yoruma gore de;
Ruyada kara orumcek gormek sihir yapan belali bir kadinla ayni yatagi paylasmaya, orumcegi oldurdugunu gormek ise bu beladan tamamiyle kurtulacagina isarettir vs vs...
Bilmiyorum ki arkadasim, benim sineye cekemeyecegim seyler yasattigi yetmiyormus gibi de ona buna, asla ama asla donmem, ugrunda olecegimi de bilsem artik geri donusum olamaz diyormus, sanki ben kendisini affettim de, Offf Allah'im oyle cikmazlardayim ki, yahu ogullarini bile merak edip gormek istemiyor, bukadarina sadece pes diyorum ya !!
Pessssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!
hikayeniz görümcemi hayadıklarına çok benziyor oda en yakın evinden çıkmayan gece gündüz beraber oldugu arkadaşına eşini kaptırdı kocasını baştan çıkarttı ve görümcem daha boşanmadan onlar aylarca dost hayatı yaşamış yatmış kalkmışlar sonra görümcemin eşi seni istemiyorum artık deyip 10 senelik eşini 2kızının annesin bir kalemde boşadı ve görümcemin arkadaşıyla evlendi görümcem hala çokseviyor başkasınıistemiyor hala nasıl sevebilirim geçen senelri hiç unutamıyor her aşk şarkısında hala eşi var dilinde ve eski eşi ne durumda onuda yazım ..
o akdınla evlendiğine bin pişman şimdide onu boşamanın yollarını arıyor bud eli beni öldürecek diyerek görümceme dert yanmış bi ara çocuklar için konuşuyorlar aynı şehirde degiller adam kızını görmeye geldikçe ailece briyerlere gidiyorlar görümcem hala o geldiği zaman heyecan duyuyoor geld ese hemen ona koşacak işte gönül bu dinlemiyor yeniden birleşme ihtimalleri var hayırlısı olsun..
bende aldatıldım aam eşim benden asla vazgeçmedi beni çok zor ikna etti boşanmamam için gözyaşları döktü çok zor döndüm ama asla affetmedim 1 sene oldu hala affetmedim etmemde içimde iğleşmeyen bir yara ben eşimi seviyormuyum bazen çok az sevdiğimi hissediyorum eski sevgim asla kalmadı aslaaaaaaaaa eskiden nekadarda severdim yüzüne bahtıkça kimi zaman soguyorum segimde baya azalma oldu onu çok seviyorum kelime artık bana okadar çokkkkkkk yabancı kii işte bu bana acı veriyor
canım senin adına çok üzüldüm bütün yazılanları okuyamadım belki soran olmuştur ama sen bunu hiç farketmedin mi tamam insan bu durumu yakıştırmaz ama o kadınla bir araya geldiğinizde eşinden çok mu bahsediyordunuz eşin seni aldattığı süre içerisinde sana nasıl davranıyordu cevaplarsan sevinirim.
Her şeyi anlıyorum da bu kadın niye evinin içine kadar girdi, seninle arkadaş oldu işte onu anlamıyorum. Forumda bu tarz konular konuşmak yasak ama bence rüyandaki ipucuna dikkat et. Evini bir güzel ara tara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?