Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum , iyi ki bu dünya sonsuz değil hepimiz toprak olacağız bir gün sen Allah'ına sığın o namussuz kadın da dilerim senin yaşadıklarının 10 katını yaşar

Arkadasim mesaj atmamin sebebi, malesef icimi sogutamadigimdan, yani herhangi bir intikam alma pesinde degilim ama, neden diyorum neden?
Neden utanmadan metresinin benimle arkadaslik kurmasina seyirci oldu, evime girip cikmasina musade etti, nasil bu derece heder ettin beni, bunun hesabini sormak icin mesajlarim, bir de haa deyince atamiyorum ki hayatimdan, ogullarimin babasi, ben acimi aglayarak Rabbime yonelerek sarmak icin ugrasiyorum ama ogullarima laf anlatamiyorum, deli gibi ozluyorlar, surekli mutsuz bir anne ile beraber yasiyorlar, ne yapayim yani bu yaptigi serefsizliklere hic ses etmeyeyim mi?

Arayanlar yakin arkadaslarim, bunun benim basima geldigine inanamiyorlar, sag olsunlar kendilerince beni teselli etmek icin ariyorlar...

tamam canım anlıyorum hissettiklerini..içini soğutamıyorsun..haketmediğini düşünüyorsun..haklısın da..
intikam için demiyorum zaten..
bırak,körşeytandan bulsun..hazmetmesi zor şeyler yaşıyorsun..
bize söylemesi kolay...
ama bi çözülür yanı senin güçlü olman..ona mesaj atacağına pc ne yaz..o yüzden ilgilenme diyorum..
sen kahrolurken,adamın tınında değilmiş..şeytan görsün yüzünü..
bak arkadaşların destekliyormuş seni..onlarla sohbet et..
ilgilenme, eşin ve o kadının durumuyla, sen böyle devam ettikçe stresin de devam edicek..

Evet arkadasim cookk haklisin da ahh bi de yapabilsem tum bu yazdiklarini, oylesine zor ki...

Oyle cikmazdayim ki adi hemen yanimda ki apartman da oturuyor, taa baslarda da yazdigim gibi, cok SIK gorusmemizin bir sebebi de yakin oturdugumuz icindi.
Yani her an her dakika, giyinip suslenip suratini badanalayip arabasina binip cikiyor, ben okula gitmeden once her sabah bu sahne ile karsilasiyorum..

Son düzenleme:

canım herşeyin ilacı sabır sanırım yeni oldu bu olay zamanla göreceksin ki herşeyi unutacaksın olayı kabullenecek ve kalbini dindireceksin. başımıza her acı geldiğinde öyle olmuyor mu? önce kahroluyoruz ölüyoruz bitiyoruz ama hayat devam ediyor bunu en iyi anlayanlardan biri sen olmalısın bebeğini kaybetmişsin eğer her günün bebeğini kaybettiğin ilk gün gibi olsaydı? ama olmadı Rabbim rahmet sahibi bizleri acıya da alıştırıyor. sen bu şoku imanınla atlatabilirsin bunun imtihan olduğunu düşünerek daha kötülerinin olmadığını düşünerek atlatabilirsin. yok eğer Rabbime sığınmaz ve imtihan olduğunu unutursan Allah korusun aklına fikrine bir zaval gelir. var öyle tanıdığım eşi onu aldatalı 30 yıl olmuş kadın ilk tanışmamızda anlattı sandım ki daha yeni oldu öyle efkarlı sigaralar ard arda... bu bir imtihandı senin için öyle düşün ve Rabbim den en hayırlısını iste.. kim ne der nasıl acır düşünme herkes bir nevi kendini düşünür akşam herkes kendi işine aşına döner ama sen kendi başına kalırsın acınla üzüntünle işte o yüzzden çocukların için kendin için ayakta durmalısın. u dünyada olmasa da öbür dünyada herkes yaptığının karşılığını alacak. belki de senin o adamdan ayrılman senin için çok hayırlıydı başına neler getirecekti bunları düşün ve etrafı hiçççç takma

Oyle arkadasim bol bol Rabbime siginiyorum ama dinmiyor acilarim..
Dun ogullarimi yatirdiktan sonra dolabini actim zaten herseyini goturmustu ama bir tane atkisi kalmis, dayanamadim aldim elime sardim sarmaladim kokusunu cektim icime, bunu bir de bebegimi kaybettikten cok sonra dolaptan onume dusen emzigini buldugumda yasamistim, feryat figan aglamistim yanmistim, evet Rabbim sabrini vermisti.
O melegim asla benim icimden cikmiyor, 1 bucuk sene olacak ama hep kalbimde bir yerlerde, ilk gun ki gibi kanamiyor belki acim simdilerde kabuk bagladi ama hep hep aklimda..

Ve atkisina sarildiktan sonra (cook cokk yanlisti biliyorum) bir kutu agri kesici hap aldim bir bardakta su tam iciyordum ki kucuk oglum tuvalete kalkti, gozyaslari icin de herseyi birakip onu koynuma alip yattim...

canım sen ne yapıyorsun 1 kutu ilaç içmeye niyetlenmeler...
sana bişey olsa o adam vicdan azabı mı yaşayacak sanıyorsun..olan evlatlarına olur..
kızma ama sen, kendi kendini daha çok üzüyorsun..atkısı kalmış sarılıyorsun..yak gitsin..
zor fakat biryerden başlamalısın acını hafifletmeye..ama sen hep tazelemektesin..yapma..
yeni kararlar al..ve atıyorum bugün başla uygulamaya

çok yanlış yoldasın canım bir daha sakın öyle bir şey ne düşün ne de yap..
babm geçenlerde 25 bin lirasını araba alırken dolandırıcıya kaptırdı. evet sonuçta dünya malı ama mal canın yongası derler ilk günlerin şoku üzerimizde o kadar ağırdı ki ne yediğimizi ne içtiğimizi bildik. adamın yanına gidiyoruz resmen bizi ayakta uyutmak istiyor yalanlar sallıyor insan istiyor ki al bi silah daya kafasına dünya da kurtulsun sen de kurtul öyle bi pislikten. ama çözüm mü değil. imtihan inanır mısın ciğerlerimiz yandı da yine de isyan etmedik. Rabbim onu imtihan olarak verdi elimizden geleni yaptık ama isyan etmedik. babamın yıllardır emeğiydi üzüldük ama şimdi alıştık işte dünya insana herşeyi alıştırıyor.

Arkadasim benim hala bu denli yanip tutusmam, hala onu tek bedende can olarak gormem, bir turlu gozden cikaramamam, bunu onun yaptigi gercegini kabul edemememden kaynaklaniyor, yani hani zaten vukuatlari vardi, zaten ise yaramaz bes para etmez adamin biri idi, hep ben ayakta tutmaya calistim, zaten cookk mutsuzdum,
olsa idi bunun recetesi ben zaten uzerine kocaman bir cizik atar unuturdum da,
ama yeminediyorum ki asla yapmaz dedigim bir adamdi, iste ondandir bu denli yanip tutusmalarim arkadasim ondandir...

Son düzenleme:
Allah sana sabır versin kardeşim.oğulların var onlar için ayağa kalkmalısın,Allah o ikisinede vicdan versin pislikler.
biraz zaman lazım sana,sabret dayan,eevlatların var onları düşün

Allah sana sabır versin kardeşim.oğulların var onlar için ayağa kalkmalısın,Allah o ikisinede vicdan versin pislikler.
biraz zaman lazım sana,sabret dayan,eevlatların var onları düşün

iNsallah arkadasim insallah kullerimden dogarim yeniden, hep bunun icin dua ediyorum..
Az once ogullarimi yatirdim, ev okadar sessiz ki kafamda dusunceler bana yasatilanlar, ama Rabbimle basbasayim ben aslinda yalniz degilim,
O goruyor halimi duyuyor, AKAN HER BIR DAMLA GOZYASIMIN hesabini soracak bana bunlari yasatanlardan, O'nun adaletine guveniyorum ben...

Allah yardım etsin
insanlardan korkar olmuştum çokta haklıymışım malesef

Yaşadıklarınızı okurken o kadar tanıdık geldiki bana, bir anda yıllar öncesine gidiverdim.
Çok ama çok samimi bir arkadaşım sizle benzer şeyler yaşadı, 1 kızı vardı o zamanlar ve eşiyle 5-6 yıllık evliydi, hergün evine girip çıkan, aynı sofrada yemek yediği, ailece görüştükleri kadın meğerse arkadaşımın eşiyle ilişki yaşıyormuş 1-1,5 yıldır, arkadaşım bunu öğrendiğinde yıkıldı, ölmeyi bile düşündü

Günlerce gözündeki yaşı kurumadı, yediremedi kendine, psikolojisi alt üst oldu ama eşini çok seviyordu, kızı babasına tapıyordu, ayrılamadı, lakin yaşadıklarınıda içinden atamadı, gel zaman git zaman herşey düzeliyor diye düşündüğü bir anda 2. kızına hamile kaldı, doğum yaptı o arada ilişkileri yolunda gidiyor gibi gözüküyordu. Küçük kızın doğumundan 5-6 ay sonra herşeye yeniden başlamak için İstanbul'u terk ettiler.

Büyük kızları ilkokul 3. sınıf öğrencisiydi artık, küçük kızda 3 yaşında, arkadaşım İstanbul'a annesini ziyarete geldi, 10-15 gün sonra evine dönecekken eşine telefon açtı benim yanımda, dönüyorum şu saatte otobüse bineceğim beni terminalden alırsın dedi, eşi dönme temelli orada kal dedi, bu telefon görüşmesi sonrası biz şoka girdik, eşi niye böyle birşey söylemişti ki

Arkadaşım gözyaşlarına boğulmuştu, gidip neler olduğunu öğrenmek istiyordu, çocuklarınıda aldı döndü evine, o gittikten birgün sonra neler olduğunu anlamak için aradım, canım arkadaşım ağlamaktan anlatamıyordu
Eşi olacak yaratık yanında çalıştırdığı kızla birlikte olmuş, kızın ailesi öğrenmiş, evleneceksiniz demiş, o kız uğruna arkadaşımı, 10 yıllık evliliği ve 2 tane gül gibi evladını bir çırpıda çıkardı hayatından ((

Aylarca şokunu atamadık üstümüzden, 10 yıllık evlilik 10 günde bitiverdi. Arkadaşım erkeklere olan güvenini, kendine olan özgüvenini, yaşama sevincini yitirmişti, taa ki 2 yıl önce şimdiki eşiyle tanışana kadar.
Şimdi kızlarıyla yeni eşiyle çok çok mutlu

Sizde silkelenin, size değer vermeyen, sizi bir kalemde silen bir adam için hayatı kendinize zehir etmeyin, siz üzülüyorsunuz, o sizin üzülmenizi umursuyor mu? Hayır.
Sizin kendinizi perişan etmenize aldırış ediyor mu? Hayır.

2 tane muhteşem evladınız var, sağlığınız yerinde, eminim güzel bir kadınsınızdırda, üzülerek, hayatı kendinize zindan ederek eşinizi ve beraber olduğu kadını sevindirmeyin, toparlanın, kendinize gelin, 2 yavrunuz ve kendiniz için bir iyilik yapın ve hiç olmadığınız kadar hayata bağlı, ayakları üstünde duran bir kadın olun.

Zor bir dönem geçiriyorsunuz ama birgün hepsi geride kalacak, hayat eşinizden ibaret değil, dünya onun etrafında da dönmüyor, eşinize olması gerektiğinden fazla değer vermeyin, o artık sadece çocuklarınızın babası, babalık vazifesini layıkıyle yerine getirsin, sizse hayatınıza yeniden bir yön verin.

Ağlamayı, üzülmeyi hak etmiyorsunuz, evlatlarınızda mutsuz bir anneyi hak etmiyor, topik başlığınızda yavaş yavaş can veriyorum demişsiniz, siz annesiniz can vermeyecek, evlatlarınızla tekrar can bulmanın yollarını arayacaksınız.

Allah size ve yavrularınıza sağlıklı, huzurlu ve hak ettiğiniz ama şimdiye kadar yaşayamadığınız mutluluğu nasip etsin İnşaAllah.

Sen de birkaç erkekle konu$tugunu göster ... e$ine (küfür serbest mi forumda?! Kendimi zor tutuyorum $uan)

O diger kadini alcaksin arabaya bindirceksin götürceksin issiz bi yere orda istedigini verceksin ona!

Yukarda ki yazilarim öfkeyle yazilmi$ yazilardir. Ilk öncellikle geçmi$ olsun ve size birçok bayan tanidiklarindan örnekler vermi$ler örnegin mune nin yazdiklarina kulak verin.

In$allah bu zor günleri atlatirsiniz. Resmi bo$anmaya varirsa durumunuz hakkinizi arayin.

Son düzenleme:

tüm yazdıklarını içindeki çığlıkları gözyaşları ile kalbımde hıssettım..
fred sana güçlü ol demicem cunku bu raddede olamazsın..
suan alışkanlıklarından sevdiğinden vazgeçme ve en cokta aldatılma ıle 3. sahısın sinsiliğini bunların sana verdiği gelgit duyguları ıle bogusuyorsun
zamanla bunlar aklına geldıkce sadece ağlıcaksın sonra bı bakıcaksın öfkende gitmiş ve en sonunda hiçbirşey hissetmiceksin
inanki bu doğru zamanla hemen olmıcak ama baskasına guvenmeyıde öğrenirsin o baskası senın ilacın olur ama bunlar cok ıleride..
cok ıyı tanıdıgım bır akrabamı eşi yengesı olarak tanıtmıstı cıktıgı kadınlara!! dayak parasız bırakma herşey cabası
bosanmalarından sonra 10 yıl gectı cok sukur herseyı atlattı ama yıllarca kendını bır odaya kapadı gece gunduz uyku .. zor süreçti bitti..
dılerım sen evlatlarına sarınarak bu dönemı atlatırsın ..aklına sureklı gelıcek hazedemıceksın olanları ...Rabbımden yürekten diliyorum
sana unutmayı gecmısı silmeyi yenıden gülmeyi nasıp etsın .
yuva yıkana sebep olanlara bu dunyada ve dıger dunyada mutluluğu unuttursun ... amin.......
eden bulur ama bu dünyada ama diğer dünyada.. sen alacak tarafındasın sabretmekle yaşamayı öğrendiğin zaman en buyuk tesellın bu olucak canım
aılen yada dayanak olucak bırılerıyle bu donemı bu acılarını paylaşman cok ıyı olur kendını kendınle bırakma lutfen ...

senı yürekten tebrık edıyorum acılarınla başedebılcek gücü kısa sürede bulmussun..
kadınlar belkı bedensel olarak erkekten güçsüz olabılır ama duygusal olarak cok güçlüyüz..
Rabbim senı evladına bağışlasın ıkınıze güzel bir ömür diliyorum yenı mutluluklarla ..

Guclu olmam adina kurmus oldugunuz tum cumleleriniz icin sonsuz tesekkurler..

mune arkadasim; Zaman insallah benim acilarimi da sarar ve gun gelir kocam dedigim sahsa, ofke dahi duymayacak kadar silerim suretini hayatimdan..
Bunun olmasi icin hergun hergun yalvariyorum Allah'ima..

Yahu bir de utanmadan; 'yapma etme, gul gibi karin, herkesin gipta ile baktigi bir evliligin, 3 tane aslan gibi oglun var, yahu sen manyak misin, don hatalarindan, yuvana cocuklarina saril' diyenlere de ;
'asla geri donusum olamaz, canimdan dahi olacagimi bilsem olmaz 'diyormusta baska birsey demiyormus..
Sanki ben kabul ettim de!

Ben Rabbimin adaletine sonsuz guveniyorum, yaptiklari ve de yasattiklari sadece bir elem'den ibaret kalmayacak, onun da cani yanacak! O da kanayacak!

canım , okurken tüylerim diken diken oldu.Biz kadınlar ne zaman akıllanacağız acaba....Ama unutma sakın son gülen iyi gülermiş...
Zamana bırak , bekle...Bak neler olacak kimbilir bekle ve gör..Acını hafifletecekse ben de aldatıldım ilk eşim sekreteriyle sevişiyormuş...Şimdi düşününce gülüyorum , iyi ki yapmış iyi ki gitmiş benden..Öyle bir adamın yanında olacağıma bugünlerime şükürler olsun diyorum.Oysa o dönemde şişmiş gözlerle geziyordum , ağlıyordum ama artık yaşlar akmıyordu... Depresyona girmiştim,ölmek istemiştim...Babamın evine dönmüştüm , avuçlarımda kızımın küçücük yumak elleriyle...Canımmm bana inan , acın dinecek...Daha güçlü kalkacaksın ayağa...Bu sefer onlar vurmadan , sen vuracaksın...Unutacaksın hepsiniiii

Gecmis olsun demiyorum bile arkadasim, zaten bitmis gitmis, insallah ben de sizin kadar guclu olup onume bakabilirim...

Merak ettim ne oldu peki sonra size kiziniza, ya da eski esinizin akibeti ne oldu?
Yeniden birine guvenip baska bir evlilik yapabildiniz mi?

Biliyor musunuz arkadaslar;
Rabbime daha cok yoneldigim icin midir, ya da Allah'im bana yardim ettigi icin midir bilmiyorum ama?
Bugun bi baska uyandim sabaha, bugun daha az dusundum cocuklarimin babasini, sanki daha bir umit dolu idim gelecege dair..
Bi anda olmayacak biliyorum ama azar azar yavas yavas toparlanip, sonunda onume bakabilecegim insallah--
Benim korkum, ya ertesi sabah bugun oldugu gibi guclu uyanamazsam yarinlara?
Cunku cok garip, kendimi cok guclu hissediyorum ama sonra baska bir gun aniden devriliyorum tekrar kaniyor yaralarim..
Hergun bugun oldugu gibi kararli ve de sabit olabilse dusuncelerim inanin cok daha cabuk toparlanirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…