• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fred bence sağlıklı düşünemiyosun...
O şerefsize ders vermek için, evlatlarını kullanma derim...
Nitekim yaşları küçük değil... onlara unutamayacakları kötü bir hatıra bırakma...
Ya çocukları da alıp, diğer kadının yanına giderse...kadın çocuklara burun kıvırıp, kötü davranmak isterse...
Sonuçta adamın uçkuruyla beyni yer değiştirmiş, buna müsade edebilir...
Çocukları mahkemenin verdiği bir gün görsem yeter diyebiliyor, bunun da adına babalık diyor...
Çocuklarına bir travma yaşatma derim...
Kendi mantığını kullan.. kv. kp. yaşça daha olgun oldukları için zaten iyi düşünemezler... onların zamanı çok farklıydı... şu an ki bizim zamanımız çok farklı...

Yine aldığın bu karar sonrası sen üzülürsün...
Üzülme...
Düşünmemeye çalış artık o kalleşi...

Arkadaslar, sizlerle bir fikrimi paylasmak istiyorum ben birseye karar verdim ve uygulamak istiyorum onumuzdeki hafta...
Aslinda kayinvalidem ve kayinpederim de benimle ayni fikirdeler..

Hani esim kafasina gore atip tutuyor ya, evlenirsen merak etme cocuklar sana ayak bagi olmaz, ben alirim bana verirsin, ya da
Hayat devam ediyor otur iste oglanlarin basinda hayatina bak , ya da
Kizkardesine, artik hep yaninda olun, desteginizi esirgemeyin, oglanlara da ona da her daim yardimci olun, ya da
Mahkeme kararinin verdigi 1 gunle ben ogullarmi gorurum...
vs vs....

Simdi bu adam, 3 tane oglanin tum yukunu (maddi olarak degil, manevi olanindan bahsediyorum) benim uzerime atacak, ve kendisi de her cicekten bal alip kafasina gore yasayacak zinahanesinde, belki de daha da pislige bulanacak...

Bu adama bir ders vermek istiyorum, oyle kolay oluyormuymus, 3 tane oglanin sorumlulugunu almak..
Kayinpederim, pazartesi gunu 3'unu de gidip ogluna birakacak, evin anahtarini da verecek, ben de onlara gececegim, orada kalacagim...
Gorsun bakalim bir, annesi ve babasinin bir arada yasamadigi bir evde cocuklar nasil bir psikoloji tasiyorlar?
Cunku ben ne kadar anlatmaya calistiysamda, adama lay lay lom geliyor...
Bir gorsun bakalim oyle hersey dusundugu kadar kolay oluyormuymus...

Not: Bunu yapmada ki amac, bana tekrar donsun diye degil kesinlikle, ama bize yasattigi seylerin agirliginda ezildigini gormek istiyorum, bunu ogullari ile yasadigimiz evde tek basina kaldigi zaman anlamasini istiyorum, bilmiyorum sonucunda ne olur, ama bunu uygulayacagim..
Onun butun yuku omuzlarima atip, hayatina bakmasina dayanamiyorum, gorsun bakalim oyle kolay mi oluyormus!

peki eşin bunu kabul edecek mi? yani sizin evinizde çocuklarla olmayı?

aslında fena bir fikir değil bence..

çocuklarıyla baş başa bir hafta sonu geçirirse ve sizin evinizde olursa yükün büyüklüğünü de anlayabilir..

ama bir gün yetmez, en az 2 gün olmalı...

Dayanamadım yazmak istedim
Seni çok iyi anlıyorum 1 sene önceki bana benziyorsun farklıliklarda cok ama acı aynı...

Naçizane fikirlerim birkere
Adam seni sevmiyor suanda, ne diye kendini yıpratıp duruyorsunki suanda seninle ayni şeyleri yaşayan hatta senden daha biçare okadar çok kadin varki,senin güçsüz olmaya hakkın yok birkee annesin sen silkin biraz çabuk silkinki onlar b.k cukurlarinda bogulurken boşuna zaman kaybetmemişim diyebilirsin

10 yıl sobnrasını düşünme senin için en gelecek yarın sabah olsun
Hem birtek senmisin boşanan yada cocuklari babasız büyüyecek olanki babaları ölmedi çocuklarin ne güzelki onlari seven istediklerinde arayabilecekleri babalari var.. emin ol tahmininden daha güçlüler

Pişman olucak elbet ama güçlü olursan kendine bakarsan ve ondan vazgeçtigini yani gerçekten bittiğini anladığında boyle davranmaya devam edersen arkandan çok güldürürsun kendine

Kendine acimayida bırak artık
Hem ne işi var senin evinde bırak yaa ne ders vermesi ne hali varsa görsün sen hayalet ol biraz ...

Çıkma tel açarsa bir süre o ulaşmaya çalışsın ulaşıncada aaa duymamisim dersin

Akıllı ol oyle davran
Kurtulduğuna sevin

Son düzenleme:
kusura bakma ama SAÇMALIYOSUN

hiç anlamıyorum kocasına yada karısına ders vermek ıcın cocukları kullananları bu hareketin seni yiice küçük düşürecek şahsen benim bile sana bakış açım degişti bu kararınla

ne demek evden gitmek cocukları atıp ona ders vercekmiş güya kusura bakma ama o kadınıda alır gelir görürsün senin yatagında yattıklarında ne hissediceksin cok pardon canım bal gibide gelir kadın eşyalarına dokunur karıstırı senin evinde koccanla olur buda en cok senın canını acıtır sanmaki cocuklarının psikolojisini düşünüp getirmezz kocan bal gibide getirirr o şuan uçkurunun derdinde evde oturup cocuk bakacagınımı sanıyosun

peki sen cocuklarının gözünde ne olursun babalarından sonra sıgınacakları liman sensin nasıl bırakıp gidersin babaları onları istese zaten gelirdi

sana dönsün diye elindeki bütün kozları kullanıyosun ama cok büyük hata yapıyosunn

ben bunları annem ve babamda yaşadım cocuklarının hislerini en iyi ben anlarım....

SANA ARKADAŞ TAVSİYESİİİ ASSSLA EVİNDEN CIKMAA ASSLAAA

kocan istemedigi sürecede cocuklarını yollama güçlü ol allaha sıgınn...

kusura bakma ama SAÇMALIYOSUN

hiç anlamıyorum kocasına yada karısına ders vermek ıcın cocukları kullananları bu hareketin seni yiice küçük düşürecek şahsen benim bile sana bakış açım degişti bu kararınla

ne demek evden gitmek cocukları atıp ona ders vercekmiş güya kusura bakma ama o kadınıda alır gelir görürsün senin yatagında yattıklarında ne hissediceksin cok pardon canım bal gibide gelir kadın eşyalarına dokunur karıstırı senin evinde koccanla olur buda en cok senın canını acıtır sanmaki cocuklarının psikolojisini düşünüp getirmezz kocan bal gibide getirirr o şuan uçkurunun derdinde evde oturup cocuk bakacagınımı sanıyosun

peki sen cocuklarının gözünde ne olursun babalarından sonra sıgınacakları liman sensin nasıl bırakıp gidersin babaları onları istese zaten gelirdi

sana dönsün diye elindeki bütün kozları kullanıyosun ama cok büyük hata yapıyosunn

ben bunları annem ve babamda yaşadım cocuklarının hislerini en iyi ben anlarım....

SANA ARKADAŞ TAVSİYESİİİ ASSSLA EVİNDEN CIKMAA ASSLAAA

kocan istemedigi sürecede cocuklarını yollama güçlü ol allaha sıgınn...

Zaten diğer kadın da buna izin vermez ve şu anda onun borusu ötüyor adam annesine bile savunmuş kötü söyletmemis ...

Fred o gelmeyecek geri bekleme en azından simdi ancak araları bozulacak ondan sonra ben ne yaptım diyecek ama bu yakın gelecek gibi gözükmüyor

Ama şunu bilki tilkinin dönüp dolaşacagi yer kürkçü dükkanıdir tabi o geldiginde iş işten gecermi bilemem ama görünüyorki sende kabul edeceksin

Lâkin şu şekilde ezik ve kendine acir bi hayat surersen kendine ve çocuklara haksızlik edersin

Senin artik önce çocuklari sonra kendini dusunmen lazım

Bırak şu adamı sanki seni çok mutlu ediyordu..

Seni sevmeyeni sende sevme ve mahkemede ne hakkın varsa al bırakma sakın haklarını

Aynı durum yıllar önce öz teyzemin başına gelmiş..
Teyzemin en yakın arkadaşı ( yan komşuları) sürekli beraberlermş , yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş fakat bu sıradada
evlilikleri saçma sapan nedenlerden sarsıltılara giriyormus eşi çok ilgsz sürekli hakaret yağdırıyormus.Tabi teyzem sabrediyomuş olur böyle şeyler her ilişkide diyormus ( 2 yasında kızları var)
Sonra birisi gelip teyzeme o kadının evine eşinin bir kaç kez girdiğini gördüm demiş. teyzem yok öyle sey olmaz demiş inkar etmiş fakat sonra
Teyzemin abisi çat kapı.... Teyzemin eşinin dükkanına gitmiş.. Ve o kadınla teyzemin kocasını banyo yaparken yakalamış....
Düşünebiliomsnz ? Bir süre teyzeme söyleyememişler fakat mahallede herkes aynı seyi konusunca.. Dayımda anlatmıs..
Ve tek celsede bosandılar .. Teyzemde 2 yasındaki kızıyla annesinin yanına taşındı.
Bu olay yaklaşık 11 yıl önce olmus.
Şuan teyzemin eski eşi hala pardon ama " köpek" tir. Kızına hep diyomus (kuzenime) çok pismanım keske yapmasaydım annen gibi kmse olamazmş
keske yeniden beraber olablsek gibi..
Teyzeme gelince oda kendine yeni bir hayat kurdu. Baskasıyla evlendi hayat işte :14:

çocukların birde anne tarafından terkedilmeyi yaşayacaklar..... bunu yapabilmek kolay değil. ha şu var atıp tutuyor ya bakarım ederim diye anlar bakamayacağını çaresizce sana geri verecek ... dersini alacak. peki o kuzucuklar nolacak şimdi de annemiz mi gelmeyecek diye ağlayacaklar...

senin eşin o çocuklara ihanet etti diye sendemi yapacaksın canım yapma çok pişman olursun başka kadın çocuklarıan annelikmi yapar psikolijileri bozulur yazık yapma :20::20::20:

Guzel arkadaslarim; oncelikle olumlu ya da olumsuz yaptiginiz butun degerli yorumlar icin cok tesekkur ediyorum, hepsi de benim icin cok kiymetli..

Once su konuya bir aciklik getirmek istiyorum, biz suan bosanma davasini actik, ve size cok utopik gelebilir ama benim bu yapmam istedigim sey, esimin bana donmesi icin planladigim birsey degil, o zaten artik kirlenmis bir adam, banadonse ne olacak?
Artik eskisi gibi sevgi dolu bakmayacak, ya da baksa bile ben ona her bakisimda ihaneti ile yuzlesecegim, bunu asla istemiyorum, bizim onunla bir sonumuz olamaz artik, yazdigim butun cumlelerimin arkasindayim arkadaslarim..

Bunu yapmak istemedeki amac; ben henuz 31 yasindayim, ve sozkonusu olan 10,7,ve 5 yaslarinda olan 3 tane erkek cocugu, mahkemenin verdigi tek bir gunle babalik olmaz, ve ben her seferinde cocuklarin bu durumdan cok buyuk yara aldigini anlattigim halde, inanmiyor ve atlatirlar, sen baslarinda ol ist hayat devam ediyor gibi sacmaliklarin arkasina siginiyor..
Sizler de takdir edersiniz ki; boyle durumlarda olan sadece kadinlara oluyor, evet o da 3 cocuklu dul bir adam olacak ama o da henuz 31 yasinda ileride evlnmeyi dusundugu kadin, cocuklarin tum sorumlulugu bende olacagi icin asla sorun cikarmaz, evlenir cocuk bile yapar, peki ya ben?
Benim evlenecegim kisi 3 tane erkek cocugu ile beni kabul eder mi? Etti diyelim oglanlarla birlikte yasayacagiz elbet elbet problemler yasanacak ve ben de bir sure sonra o evliligi de noktalayacagim, yani anlayacaginiz benim hayatimi mahvetti, gelecegimi de oldurdu, ama o tum sorumlulugu bana atip ohhh hayatina devam edecek..
Buna izin vermek istemiyorum, yani bu oglanlara haftanin bir gunu babalik edemez! O da en az benim kadar sorumluluk alacak essek gibi!
Bunu gorebilmesi icin de bir sure onlarla birlikte yasayip bunu tecrube etmesi lazim, hani demisti ya;
Eger ilerde evlenirsen, oglanlar sana ayak bagi olursa ben hemen alirim merak etme diye;
hepsi palavra, o henuz gerceklerin farkinda degil arkadaslar, bunu alamasini saglamak istiyorum...

Bu surecte ogullarimin psikolojisi elbet bozulabilir, ama su da bir gercek ki;
Zaten 20 gundur babasizlar, 20 gun de annesiz olabilirler, yani ben ne yaparsam yapayim onlarin psikolojisini tek basima toplayamiyorum...
Anne ve Babalari artik birarada olamayacaklar art, birde evet biz bitirdik evden ayrilmasini ben istedim, ama ogullarima tek bir aciklama bile yapmadi, bu da onun sormlulugu, biraz bir arada kalmalari bu problemleri belki az da olsa ortadan kaldirabilir, evin anahtarini da verecegim, o kadini eve getirecegini asla zannetmiyorum, oldu da getirdi diyelim sizce o kadin zaten kendisinin hali hazirda 14 ve 12 yasinda cocuklari var, kac gun dayanabilecek?

Iste tum tum bu gercekleri gormesini istiyorum, hayat oyle lay lay lom dan ibaret degil, bu gerceklerle yuzlesecek!

Bence çok doğru düşünüyorsun. Benim kayınpederle kayınvalide boşandıklarında eşim 4 yaşındaymış. Kayınpederim bekar gibi yaşamış, gezmiş, tozmuş, evlenmiş... Kayınvalidem hem eşimin huysuzluğu (çocuk haliyle) hem de karşı tarafın çocuk konusundaki olumsuzluğu yüzünden evlenmemiş. Şimdi başına vuruyor biraz olsun başına bıraksaydım anlasaydı diye... Şimdi kayınpederimin 2. eşi boşanınca akıllılık etti oğlunu almadı ama sık sık gördü. Sonucunda beyaz atlı prensiyle evlendi, şimdi kayınpeder kayınvalidemin durumuna düştü. Sen kendini düşünmelisin biraz da çünkü daha genç bir hanımsın. Sen iyi olursan çocukların da iyi olur...

Guzel arkadaslarim; oncelikle olumlu ya da olumsuz yaptiginiz butun degerli yorumlar icin cok tesekkur ediyorum, hepsi de benim icin cok kiymetli..

Once su konuya bir aciklik getirmek istiyorum, biz suan bosanma davasini actik, ve size cok utopik gelebilir ama benim bu yapmam istedigim sey, esimin bana donmesi icin planladigim birsey degil, o zaten artik kirlenmis bir adam, banadonse ne olacak?
Artik eskisi gibi sevgi dolu bakmayacak, ya da baksa bile ben ona her bakisimda ihaneti ile yuzlesecegim, bunu asla istemiyorum, bizim onunla bir sonumuz olamaz artik, yazdigim butun cumlelerimin arkasindayim arkadaslarim..

Bunu yapmak istemedeki amac; ben henuz 31 yasindayim, ve sozkonusu olan 10,7,ve 5 yaslarinda olan 3 tane erkek cocugu, mahkemenin verdigi tek bir gunle babalik olmaz, ve ben her seferinde cocuklarin bu durumdan cok buyuk yara aldigini anlattigim halde, inanmiyor ve atlatirlar, sen baslarinda ol ist hayat devam ediyor gibi sacmaliklarin arkasina siginiyor..
Sizler de takdir edersiniz ki; boyle durumlarda olan sadece kadinlara oluyor, evet o da 3 cocuklu dul bir adam olacak ama o da henuz 31 yasinda ileride evlnmeyi dusundugu kadin, cocuklarin tum sorumlulugu bende olacagi icin asla sorun cikarmaz, evlenir cocuk bile yapar, peki ya ben?
Benim evlenecegim kisi 3 tane erkek cocugu ile beni kabul eder mi? Etti diyelim oglanlarla birlikte yasayacagiz elbet elbet problemler yasanacak ve ben de bir sure sonra o evliligi de noktalayacagim, yani anlayacaginiz benim hayatimi mahvetti, gelecegimi de oldurdu, ama o tum sorumlulugu bana atip ohhh hayatina devam edecek..
Buna izin vermek istemiyorum, yani bu oglanlara haftanin bir gunu babalik edemez! O da en az benim kadar sorumluluk alacak essek gibi!
Bunu gorebilmesi icin de bir sure onlarla birlikte yasayip bunu tecrube etmesi lazim, hani demisti ya;
Eger ilerde evlenirsen, oglanlar sana ayak bagi olursa ben hemen alirim merak etme diye;
hepsi palavra, o henuz gerceklerin farkinda degil arkadaslar, bunu alamasini saglamak istiyorum...

Bu surecte ogullarimin psikolojisi elbet bozulabilir, ama su da bir gercek ki;
Zaten 20 gundur babasizlar, 20 gun de annesiz olabilirler, yani ben ne yaparsam yapayim onlarin psikolojisini tek basima toplayamiyorum...
Anne ve Babalari artik birarada olamayacaklar art, birde evet biz bitirdik evden ayrilmasini ben istedim, ama ogullarima tek bir aciklama bile yapmadi, bu da onun sormlulugu, biraz bir arada kalmalari bu problemleri belki az da olsa ortadan kaldirabilir, evin anahtarini da verecegim, o kadini eve getirecegini asla zannetmiyorum, oldu da getirdi diyelim sizce o kadin zaten kendisinin hali hazirda 14 ve 12 yasinda cocuklari var, kac gun dayanabilecek?

Iste tum tum bu gercekleri gormesini istiyorum, hayat oyle lay lay lom dan ibaret degil, bu gerceklerle yuzlesecek!

Arkadaslar, sizlerle bir fikrimi paylasmak istiyorum ben birseye karar verdim ve uygulamak istiyorum onumuzdeki hafta...
Aslinda kayinvalidem ve kayinpederim de benimle ayni fikirdeler..

Hani esim kafasina gore atip tutuyor ya, evlenirsen merak etme cocuklar sana ayak bagi olmaz, ben alirim bana verirsin, ya da
Hayat devam ediyor otur iste oglanlarin basinda hayatina bak , ya da
Kizkardesine, artik hep yaninda olun, desteginizi esirgemeyin, oglanlara da ona da her daim yardimci olun, ya da
Mahkeme kararinin verdigi 1 gunle ben ogullarmi gorurum...
vs vs....

Simdi bu adam, 3 tane oglanin tum yukunu (maddi olarak degil, manevi olanindan bahsediyorum) benim uzerime atacak, ve kendisi de her cicekten bal alip kafasina gore yasayacak zinahanesinde, belki de daha da pislige bulanacak...

Bu adama bir ders vermek istiyorum, oyle kolay oluyormuymus, 3 tane oglanin sorumlulugunu almak..
Kayinpederim, pazartesi gunu 3'unu de gidip ogluna birakacak, evin anahtarini da verecek, ben de onlara gececegim, orada kalacagim...
Gorsun bakalim bir, annesi ve babasinin bir arada yasamadigi bir evde cocuklar nasil bir psikoloji tasiyorlar?
Cunku ben ne kadar anlatmaya calistiysamda, adama lay lay lom geliyor...
Bir gorsun bakalim oyle hersey dusundugu kadar kolay oluyormuymus...

Not: Bunu yapmada ki amac, bana tekrar donsun diye degil kesinlikle, ama bize yasattigi seylerin agirliginda ezildigini gormek istiyorum, bunu ogullari ile yasadigimiz evde tek basina kaldigi zaman anlamasini istiyorum, bilmiyorum sonucunda ne olur, ama bunu uygulayacagim..
Onun butun yuku omuzlarima atip, hayatina bakmasina dayanamiyorum, gorsun bakalim oyle kolay mi oluyormus!

Canının acısıyla onu cezalandırmak isterken olan cocuklarına olacak?

Ahlaksız ve vicdansız bir adam 3 tane cocuğun sorumluluğuyla mı kendine gelecek Allah aşkına?

Filler tepişirken çimenler ezilirmiş :19:

Yasadiklarin gercekten kolay değil, diceksin söylemesi kolay yaşamayan bilmez diye,haklısında...3 evladın sana muhtaç babalarına değil! Suan onların psikolojisi İnan herseyden daha önemli zaten babasız kaldılar birde annesiz kalmasınlar..... Adam senden ve cocuklarından vazgeçip gitmiş,mecbur babalık gorevini yapmak zorunda ama sen cocukları ona verim anlasın nasil birseymis diye ama bunun sonu yok...farzetki kocan kabul etti 4 gün kocanda 3 gün sende kalacak ya sonrası? Cocuklar hep bir göçebe gibimi yasicaklar, yapma nolur yapma o cocukların icin yasa elbet evleneceksin mutlu bir yuva kuracaksın belkide seni anlayan daha iyi biri çıkacak karsına evlatlarına öz baba gibi değilde belki çok iyi bir abi çıkacak karşılarına....senin yerinde olsam(Allah korusun düşmanımı bile o hale koymasın) önce cocuklarıma sımsıkı sarılır önüme bakardım,o adamla asla ne konuşur nede msj atardim (kaçan kovalanir misali)arasın dursun çok sık ararsada büyük oğlumu konustururdum, davada en yüksek miktarda dava acardim sırf huzuru kaçsın diye yoksa o paraya muhtaç oldugundan değil,kendime güzel bir is bulup guzelce calisirdim bu psikolojik durumu daha iyi atlatmak icin.farzetki bu olay 20 sene sonra olsaydı İnan daha zor olurdu,cocukların daha kucuk zamanla seni daha iyi anılacaklar babasız onları tek basına buyuttugun icin sana hayranlık duyacaklar herzaman arkanda olacak düşünsene çok uzun yıllar sonra 3 delikanlın olacak seni koruyup kollayan,ya onun neyi olacak bir hiç adam...... Cocuklarını o kadının yanına göndererek psikolojisini bozma onlardan nekadar uzak dursa okadar daha iyi cocukların icin belkide zamanla cocuklarının beynini yıkayacak o kadın kocanın beynini yıkadığı gibi, allahından bulsunlar şimdi kocanın gözü okadar korki, kor olmasaydı yuvasını bırakıp gitmezdi bırak o kadınla yalnız kalsın sissiz yasasın yasayincada anlasın neler kaybettiğini,elbet anlayacak nasil bir yanlış yaptığını ama geri dönüşü olmicak..... Allah sana kolaylık ve sabır versin cocuklarinla el ele verip mutlu olmanız dilegiyleeee.......

Nereden nasil baslasam da icimdeki cigligin yankisini sizlere ulastirabilsem?
Yazacagim her kelime kifayetsiz kalir icimdeki kanayan yarayi anlatmaya, bu oyle birsey ki sanki tum uzuvlarimi keskin bir bicakla ligme ligme dogruyorlar...

12 senelik bir evliligin son 2 senesinde bir barisik bir kus surdurdugum iliskimin, 1 bucuk sene once epilepsi hastasi olan bebegimi kaybettikten sonra, suregelen anlasmazliklar zincirine bir yenisi daha eklenerek problem problemi dogurmustu ki biz yine de diger yavrularimiza sarilarak birbirimize destek olarak daha fazla anlayis gostererek bu acinin zaman icinde kabuk baglamasini sagladik, ve yine hep yeniden diyerek inancla askla tekrar devam ettik...

Taa ki 5 ay oncesine hastane koridorunda bir el omzuma dokunana kadar, bir cift kahverengi goz uzun uzun bakiyordu bana, sonunda merhaba diye baslayan konusmamiz koyu bir sohete birakti o gun yerini, aslinda bu kisi yanimdaki apartman da oturan sahistan baskasi degildi, arada camdan bakarken gordugumden ibaretti sureti sadece ama nedense o gune kadar asla tek kelime dahi etmemistik..
O hastane koridorunda basladigimiz arkadasligimiz zaman icinde oyle bir hal almisti ki, artik gecelere kadar oturuyor cay kahve yemek birbirimiz olmadan yapamiyorduk, konusmadigimiz birbirimizin sesini duymadan gecen tek bir gunumuz dahi yoktu. Oyle ki artik okuldan bile almaya geliyordu beni, hayatimizi en ince ayrintisina kadar anlatiyor, delicesine guveniyorduk birbirimize...

1 bucuk ay once yine esimle saglikli iletisim kuramadigimiz kanaatine varip ayri yasama karari aldigimiz 15.gun de bir tanidik esimin arabasinin farkli bir yere park edildigini sonrasinda yanimdaki apartmana girdigini soyleyene dek asla hicbir seyden suphelenmemistim, bunun esime bir soylentiden ibaret oldugunu anlattigimdaki, verdigi cevap;' O benim 1 bucuk senedir esim, dini nikahimiz var, helalim'
diyordu,hemen akabinde; 'seni artik sevmiyorum istemiyorum, iki dunya bir araya gelse de artik seninle yasamam' diyordu da baska birsey demiyordu.

Bunlari soyleyen benim delicesine sevdigim o adammiydi?
Aslinda bu bir kabustu, ve ben esimi uyandirip, cok kotu bir kabus gordum deyip, sarilarak onu koklayarak tekrar uykuya dalacaktim..

Ama bu gercegin taa kendisi idi, bana bu seref....... yapan gozlerine bile bakarken icimin titredigi, ellerine dokunurken kalbimin gum gum attigi, erkegim herseyim dedigim kisi miydi?

Ya o bir yilan gibi sinsice yuvamin icine suzulup, zaman icinde yavas yavas adim adim esimi zehirleyen o kisi?

Ben hayatimin en buyuk kazigini yedim, ve ben suan aslinda yasamiyorum sadece nefes aliyorum, taa baslar da yazdigim gibi, her bir uzvumu bicaklarla kesip ligme ligme ediyorlar, simdi soyleyin bana, nasil unuturum nasil silerim onu icimden, nasil bakarim onune onsuz?
Yaptigi tum cirkefliklerine ragmen, nasil da seviyorum onu, bu etik degil!
Lanet olsun kalbim neden cikaramiyorum onu bir an bile aklimdan`?

O eller nasil baska elleri tuttu?
O diller nasil baska kadina helalim dedi?
O dudaklar nasil baska dudaklari optu?

Ben tum bu sorular icinde kafayi siyirmak uzereyim, psikolojik destek aliyorum ama yok yokkkkkk olmuyor, akimdan tek saniye olsun cikaramiyorum arkadaslar.... (ne bana hazirlanan bu kahpe tuzagi ne de lanet olsun ki bana bunlari yasatan kocam dedigim adami!)
evet gerçekten zor bi durum....

Şeytanlarından bulsunlar İnşallah,Böyle bir kalleşlik yapan adamı bırak
düşünmemeye çalış kinle nefretle düşün
boğulup kalırsın umarım bu süreci kolay atlatırsın

Hicbir sey anlamadım yani esın seni en yakın arkadaşınla mı aldatmış? Dini nikah suc bunu biliyor musunuz? Dava acın sürünsun esiniz. Kaçıncı yüzyılda yasıyoruz?

ben seni sürekli takip ettim. girdinmi siteye birşeyler yazdınmı diye. tabi sen nelerle uğraşıyormuşsun :(
epilepsi hastası olan çocuğunu çok merak ediyordum naptın nasıl oldu diye ama kaybetmişsin okudum az önce
çok üzüldüm anlatamam üzgünlüğümü.
şuanki konu ayrıca üzdü. imtihanların zor. ama üstesinden geleceksin inanıyorum
Allah yardımcın olsun

Back
X