bak arkadasım az once bır satırda bununlaya yasayamam yazmıssınya kızdım sana bıraz.
neden mi
cünkü sen boyle pisliklerin ötesinde cokkk daha büyük bir acıyı tatmıssın zamanında.ve ona dayanabildiysen emin ol ki bunada dayanırsın.evet zor olacak ama daynacaksın.lütfen kendinde bu gücü bul cünkü sana muhtac cocugun yada cocukların var.sen olmayınca babaları olacak o pislik mi büyütsün o iğrenc iki yüzlü doğrularıyla beraber.
çalısıyormusun bilemiyorum ama kendine yenı bır hayat kurmanın planlarını yapmaya basla en azında bu kafanı mesgul edecegı ıcın daha az dusuneceksındır.
once egerkı mumkunse evını degıstır.baska bır yere tası mesela.bu tur seylerle ugrasırsan belkı daha az dusunursun.
çokçok çok çok zor bir durum gerçekten allah yardım etsin ...anlamadığım birşey bu bayan sizinle sizinle ilk hastanede koridorunda ne diye tanıştı..kim olarak yani nasıl birden sammi oldunuz yediyiniz içtiyiniz bir gitmedi anlamadım valla orasını
bu insan kiligina burunmus ucube zaten benim yanimdaki apartman da oturuyordu, ben sadece arada bir girip cikarken goruyordum ama kesinlikle herhangi bir iletisimimiz yoktu, bunlarin iliskis 1 bucuk senedir varmis, benimle ise 5 ay once bir hastane koridorunda tanisti, ilk merhabasi oyle oldu, evimizin yakinligi dolayisiyla bir de esinden bosanmis 2 cocuklu bir kadin olmasindan dolayi ilk o geldi sonra kafalarimiz birbirini sardi gorusmeye devam ettik, sonrasinda okuluma kadar gelip beni aliyordu hatta oglumun kresine bile gidip beraber aliyorduk, okadar ki cok samimi olmustuk 5 ay icinde cunku ben bi an bile suphelenmedim kat-i suretle!
Diliyorum ki Allah'tan baslangi olarak gordukleri hayat sonlari olsun!!
dusunuyorum bende gelip gidip baktikca konuya, 1,5 yillik bir iliskinin son 5 ayinda kadin neden size bulasti diye.. bellki esiniz ne sis yansin ne kebap seklinde iknizide idare edecekti.... ama 3. sahis bilerek size yaklasip, esinizi sizden ayrilmasi seklinde tehdit etmeye basladi.. ya ben ya o , yoksa ben soyleyecegim diye..
simdi neden sizinle yakin arkadas oldugu aciklandi kafamda..
lanet olsun ..
bu insan kiligina burunmus ucube zaten benim yanimdaki apartman da oturuyordu, ben sadece arada bir girip cikarken goruyordum ama kesinlikle herhangi bir iletisimimiz yoktu, bunlarin iliskis 1 bucuk senedir varmis, benimle ise 5 ay once bir hastane koridorunda tanisti, ilk merhabasi oyle oldu, evimizin yakinligi dolayisiyla bir de esinden bosanmis 2 cocuklu bir kadin olmasindan dolayi ilk o geldi sonra kafalarimiz birbirini sardi gorusmeye devam ettik, sonrasinda okuluma kadar gelip beni aliyordu hatta oglumun kresine bile gidip beraber aliyorduk, okadar ki cok samimi olmustuk 5 ay icinde cunku ben bi an bile suphelenmedim kat-i suretle!
Diliyorum ki Allah'tan baslangi olarak gordukleri hayat sonlari olsun!!
peki bu adamın nesini seviyorsun hala? önce bunu kendine sormalısın.
bence şu an senin canını yakan onsuzluk değil.
hayalkırıklığı ve kırılan gururun.
bunu tedavi etmenin tek yolu ise senin onu terk etmen.
hemen boşanmalısın.
geçmişe takılıp kalma. hayatı akışına bırak.
geleceği güzel karşıla.
hiç bir şey senden daha önemli değil.
boşa herifi donuna kadar da al.
inşallah mesleğin vardır.
işine gücüne çocuklarına sarıl.
kadına da dava açabiliyorsun unutma.
ilerde yine sana yanaşacak bak görürsün.
şimdi yasak meyve tatlı geliyor ama kadının iyice içini tanıdıkça senin kıymetini anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.
yuva yıkanın yuvası mı olurmuş arkadaşım.
evini terketme adam gitsin imam nikahlısına.
imam nikahı ayrıca yasak belediye nikahı olmadan.
onun için de suç duyurusunda bulunabiliyorsun sanırım sitede avukat arkadaşlar varsa daha iyi bilirler.
iyi kılıf bulmuşlar. imam nikahıymış peh.
sen git bir avukatla güzelce konuş.
bu adamında ardından daha fazla üzülme.
bir daha mı geleceksin dünyaya.
kadına da ayrı bir şaştım amacı neymiş yahu sana yanaşmakta.
kocanla senin ilişkinin durumunu çözmeye çalışmış sanırım.
kocan muhtemelen anlaşamıyoruz falan filan dedi.
kadın da kocanın dediklerinin gerçek olup olmadığını sana yanaşarak kontrol etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?