Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaşadıkların gerçekten çok zor.Allah öncelikle sabır versin.Kaybettiğin bebeğin senin şefaatçin olsun.
Bu dünya geçici; ama kimsenin yaptığı da yanına kalmaz merak etme.Senin en zor anlarında senin yanında olmayan; hatta sana hayatındaki en büyük kazığı atan eşin de yaşayacaktır senin yaşadıklarından bin kat daha fazlasını.Sen yeter ki sabırlı ol.Allah' a sığın ve dua et .Emin ol buradaki birçok kişi senin yaşadığın acıyı, yüreğinde yaşamıştır anlattıklarınla.Asla kendini yalnız hissetme.Anladığım kadarıyla kaybettiğin bebeğinin dışında da evlatların var.Onlara sarıl.Evlatlarının sana ihtiyacının olduğunu unutma hiç.Her şeye rağmen evlatlarının da olması Cenab-ı Hakkın sana bir lütfu.İnşallah bir an önce yaşadığın bu acı son bulur.Bundan sonra Allah karşına gerçekten seni seven,seni anlayan ve sana her daim destek olabilecek kişiyi çıkarır inşallah.

öyle içten öyle derin yazmışsın ki... tüylerim diken diken oldu =( çok kötü hissettim =( Allahlarından bulsunlar....umarım bir an önce bu insan diyemeyeceğim hayvandan !!boşanırsın kurtulursun inşllah Allah yardımcın olsun

Arkadasim kesinlikle ama kesinlikle herhangi bir maddi kaygim yok sukurler olsun, her turlu ihtiyacimi karsilayacak konumda ve de yeterlilikteyim..
Ev konusuna gelince zaten ilk planim suan icin o,en yakin zamanda bu evden de bu esyalardan da kurtulmak istiyorum..

bu insan kiligina burunmus ucube zaten benim yanimdaki apartman da oturuyordu, ben sadece arada bir girip cikarken goruyordum ama kesinlikle herhangi bir iletisimimiz yoktu, bunlarin iliskis 1 bucuk senedir varmis, benimle ise 5 ay once bir hastane koridorunda tanisti, ilk merhabasi oyle oldu, evimizin yakinligi dolayisiyla bir de esinden bosanmis 2 cocuklu bir kadin olmasindan dolayi ilk o geldi sonra kafalarimiz birbirini sardi gorusmeye devam ettik, sonrasinda okuluma kadar gelip beni aliyordu hatta oglumun kresine bile gidip beraber aliyorduk, okadar ki cok samimi olmustuk 5 ay icinde cunku ben bi an bile suphelenmedim kat-i suretle!

Diliyorum ki Allah'tan baslangi olarak gordukleri hayat sonlari olsun!!

dusunuyorum bende gelip gidip baktikca konuya, 1,5 yillik bir iliskinin son 5 ayinda kadin neden size bulasti diye.. bellki esiniz ne sis yansin ne kebap seklinde iknizide idare edecekti.... ama 3. sahis bilerek size yaklasip, esinizi sizden ayrilmasi seklinde tehdit etmeye basladi.. ya ben ya o , yoksa ben soyleyecegim diye..

simdi neden sizinle yakin arkadas oldugu aciklandi kafamda..

lanet olsun ..

Hepinize tek tek tesekkur ettigimi yinelemek istiyorum cok sagolun ama inanin su hayatta artik kimseye guvenmiyorum asla!
Benim suan icin istedigim tek sey bu aci ile bas edebilmek, evet ben evladini kaybetmis onunla da basa cikmis bir anneyim ama inanin bu yasadigim da cigerimi delik desik etti..
Ayakta kalabilmek icin bu piskikleri knedi coplugunde birakip onume bakmayi basarabilmem lazim...

ne söylenir ne yazılır bilemedim hayatının en büyük şokunu en büyük ihanetini en büyük darbesini yasamıssın
çocukların var onlar için saglam durmaya çalışşş
senin yasadıgın bu olay şunu özetliyor eşimiz yoldasımız olsa bile asla güvenmemeliyiz bu erkek milletine

çok üzüldüm gerçekten ama üzme lütfen kendini kimse senden degerli degil ne desek acını hafıfletmez sadece zaman gerekiyo

ne kadar fena şeyler yaşamışsınız böyle..evladınız için Allah sabır versin.o eşiniz olacak insan için diyecek laf bile bulamıyorum,kötü sözlerimi bile layık görmüyorum ona.insanlara olan güvenimi yitirmemeye çalışıyorum ama böyle şeyler okudukça............ Rabbim yarımcınız olsun,bundan sonrası sizin ve evlatlarınız için hep iyi olsun İnşallah.

Bu da bir ihtimal ama bence su da var;
Bu adi evime girip her turlu problemimi de dinledi, insaniz hepimiz o an ofkelenip esim hakkimda ettigim bazi sozleri belki de bire bin katarak ona iletti ki bu da esimin yavas yavas beni tamamen icinden cikarmasina sebep oldu, ince ince islemis...

insanlar bin yüzlü olmuş ya. yazık gerçekten...

Allah size sabır versin. bu insan denilmeyecek mahluklardan kurtulduğunuz için şükredin.

Allah kolaylık versin evli olmama rağmen senin acını yüreğimde hissettim kanım dondu..bu durumlarda ne kadar teselli versende çoğu zaman acılarımızı sarmaya yetmiyor..senin yaşadığını yüce Allah ve birde sen bilirsin..ama unutmaki kul kul ile sınanırmış..belki seninde sınavın budur ve bu sınavdan güçlü bir şekilde çıkmak senin elinde..Allah yardımcın olsun..senin için dua edicem..kocana ve o kadına yorum yapmak bile istemiyorum ama şunuda söyleyim..seni bu kadar üzen gözyaşlarının akmasına sebep olan insanlar mutlu mu olacaklar...bu dünyada görmediler diyelim karşılığını birde bu dünyanın öbür tarafı var...Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz..senin üzüntünde zamanla geçecek belki kolay olmayacak ama daha güçlü çıkacaksın inan..acılar insanları güçlendiriyor buna çok inanıyorum..bu zamanlarda sakın kendini salma..için ağlayacak mutlaka kolay değil..ama dışına yansıtma..o kadın karşısında bi enkaz görmemli ki sevinmesin..çok güçlü bir kadın görmeli,,sen her zamankinden güçlü ol...bigün eşin çok pişman olacak ama sen sakın karşına gelip özür dilemesine bile fırsat verme..yavruna sarıl ondan güç al...ağlaman gereken zamanlarda ağla..ama asla onlara belli etme..umarım acılarını biran önce sararsın...

peki bu adamın nesini seviyorsun hala? önce bunu kendine sormalısın.
bence şu an senin canını yakan onsuzluk değil.
hayalkırıklığı ve kırılan gururun.
bunu tedavi etmenin tek yolu ise senin onu terk etmen.

hemen boşanmalısın.
geçmişe takılıp kalma. hayatı akışına bırak.
geleceği güzel karşıla.
hiç bir şey senden daha önemli değil.

Zaten bir arada yasamiyoruz ki bu sizce mumkun mu?
Derhal bosanacagim da, evet dilde soylemesi inanin cok ama cok kolay 'hala bu adamin nesini seviyorsun?' diye, cokta hakli ve yerinde bir soru ama okadar cok yasanmislik var ki arkadasim bi anda keske mumkun olsa da sokup atabilsem keskeeee......

gururunuz incildi en basta kendinizi kadin tarafindan kullanilmis adam tarafindan ihanete ugratilmis hissetiyorsunuz bu yuzden aciniz dahada katlanir ,kadin kendine gore kurnazlik yapip size yakinlasmis evinize girmis adami belki daha kontrol altina almak icin vs bence acisini mantiginiza yonlendirin haklarinizi arayin böyle yanlarinda kalmasin size dahada agir gelir bu yuk , onun icin kendinize gelmeye bakin tum duygularinizi bir noktada bulusturun ve savasin kendiniz icin gosterin, nasilki gururunuz kalpiniz guveniniz incilti bir bakima o tattan tattirin , tabiki onlarin seviyesine dusmeden akilli olun , dusmani guldurmek insani daha da bitirir onunuzde daha kat edilcek yollar var birakmayin kendinizi daha mutlu etmeyin o kadini...allah yardimciniz olsun

bu gıbı ınsanlar yuzunden komsuluk, arkadaslık bagları koptu gıdıyor. sen arkadas olarak gır cık cayını ,kahvenı ıç herseyıne ortak ol, daha sonra bu iş cıksın ortaya. yasanan sey tabıkı cok acı ,tamırı malesef kı yok. ama belkıde bu kadını hıç tanımasaydı konu sahıbı bu kadar canı yanmayacaktı.evladına mı yansın, evlılıgının haınce bıtırıldıgıne mı ,dostum dedıgı kadının kocasını almasına mı, elbettekı adamda suçlu, ama bu asamadan sonra yapman gereken tek sey ;dıger evletlarının gozunun ıçıne bak bu zaten yasama sebebın olucak onların mutlulugu ıçın yasa ,ve senın coook buyuk bı artın var maddı olarak sukur kı ayaktasın bunca seyı yasayıpta aılene sıgınmak zorunda kalmayacaksın...

boşa herifi donuna kadar da al.
inşallah mesleğin vardır.
işine gücüne çocuklarına sarıl.
kadına da dava açabiliyorsun unutma.
ilerde yine sana yanaşacak bak görürsün.
şimdi yasak meyve tatlı geliyor ama kadının iyice içini tanıdıkça senin kıymetini anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.
yuva yıkanın yuvası mı olurmuş arkadaşım.
evini terketme adam gitsin imam nikahlısına.
imam nikahı ayrıca yasak belediye nikahı olmadan.
onun için de suç duyurusunda bulunabiliyorsun sanırım sitede avukat arkadaşlar varsa daha iyi bilirler.
iyi kılıf bulmuşlar. imam nikahıymış peh.
sen git bir avukatla güzelce konuş.
bu adamında ardından daha fazla üzülme.
bir daha mı geleceksin dünyaya.

kadına da ayrı bir şaştım amacı neymiş yahu sana yanaşmakta.
kocanla senin ilişkinin durumunu çözmeye çalışmış sanırım.
kocan muhtemelen anlaşamıyoruz falan filan dedi.
kadın da kocanın dediklerinin gerçek olup olmadığını sana yanaşarak kontrol etti.

Son düzenleme:

Asla arkadasim asla! Onun bir ignesini dahi istemiyorum, evet kahretsin ki hala seviyorum ama ayni oranda da tiksiniyorum!
Bu nasil bir kisir dongu ben de bilmiyorum yani bu iki duyguyu da ayn anda yasayabilmek...

Yasadigim yer dolayisiyla zaten herhangi bir maddi destege ihtiyacim yok, ki yakin zamanda meslegimi yapmaya baslayacacim, cocuklari icin nafaka odeyecek aslinda onu dahi istemiyorum ama zorunlu olarak zaten veriyor olacak..

Onu evden ben kovdum ama o asla hayir demedi, hatta giderken bana bir ozur sozcugu dahi kullanmadi onun yerine 3 kere bos ol diyecek kadar karaktersizlik yapti!
Akli sira dini nikahimizi bozdu, foyasi ortaya cikmis olmasaydi daha nekadar kandiracakti beni acaba bilmiyorum....

Alah yardımcın olsun,Allah sana sabır versin.
ikiside Allahından bulsun pislikler,kadın ise tam bir çirkefmiş

kadının pişkinliğinede pes ,hem kocasını ayrtıp hemde nasıl yuzune bakmış, anlamak mumkun degıl demekkı hem ılıskılerını, sorunlarını özel hayatlarını, kontrol amaçlı yanaşmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…