Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeğiniz icin çok üzüldüm .....
yerinizde olsam eşinizi kafamda silmek için ne gerekiyorsa onu yapmak.....

of çok kötü bir durum allah yardımcın olsun.ona muhtaç hissetme kendini.seni aldatan seni bırakan o olduğu için sen kendini çaresiz ve ona muhtaç hissediyorsun.insan psikolojisi böyledir işte.güçlü ol.şimdi ayrılıyormusunuz yoksa hala birliktemisiniz onu anlamadım.

Ya arkadasim bu pislik adam sana yapmadini birakmamis
Ve sen hala onu seviyorum diyorsun bunun nesini seviyorsun sana hayata en büyük kötülügü yapmis
Ben senin yerinde olsam o adamdan bosanirdim ve söke söke hem kendime hemde cocuklar icin nafakamida alirdim
Ona kan kusdururdum, bana yaptiklarinin hesabini sormadanda yakasini birakmazdim.

O kadinda alirdi tabiki dersini
Kusura bakma ama cok sinirlendim, sende ac gözlerini ezdirme kendini canim

Kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlardan biri.. seni cok iyi anliyorum. Icindeki durmadan yanan, kalbini sikistiran o hic sonmeyecekmis gibi duran atesi de. Her aklina gelisinde yuregine saplanan sanciyi da. ama hepsi gececek inan.. Zaman herseyin ilaci. Yapabilecegin tek sey bugune kadar bu evlilikte yasadigin herseyi, ama herseyi unutmak, hepsinin onune bir set cekmek, sanki hic yasanmamis gibi.. Hemen bugun bir anda ve tek bir ciddi kararla. Ve cocuklarinla birlikte onune bakmak.. Zehir sacan pis insanlari ve iliskilerini hayatindan tamamen silip kendine yeniden tertemiz bir hayat kurmak.. Acin cok taze ve cok zor gibi gorunuyor biliyorum, ama yapabilirsin. Unut.. Hic yasanmamis gibi.. Bir daha da asla donup arkana bakma..

valla romann gibi geldi nedense kusura bakmayın. en hayat hikayeni yaz bence guzel yazarsın

Fred bebeğine üzüldüm,Allah rahmet eylesin ve sana sabır versin,düşünüyorum karşı tarafta da çocuğunu kaybeden bir baba var ama o başka şeylerle meşgul, evde gül gibi karısı dururken başka kadınla beraber oluyor,din kisvesi adı altında ona da imam nikahı kıyıyor.karısını aldatmak hiç namussuzluk değil, günah olmasın diye 2.kadına bir de hoca nikahı kıyıyor.siz ayrılacağım deyince de 3 kere boş ol deyip sizden kurtuluyor aklı sıra.aslına bakarsan kocanızın hiç elle tutulur hiç bir yanı yok.lütfen ben onu çok seviyorum durumları yapmayın sizin durumunuz yaşadıklarınızı hazmedememekten kaynaklı belki.öyleyse de çok normal.bu dünyada yapılanlar hiçkimsenin yanına kalmaz,kocanız bugün o kadının yanında olabilir ama size yaptıklarını ona da yapacağını düşünüyorum.üzüntüden akıttığınız her damla gözyaşının birgün hesabı mutlaka sorulacaktır.Siz kalbinizi ferah tutun ve Allah'a sığının.umarım bir an önce feraha kavuşursunuz.

neden ınsanların sıkıntılarıyla dalga gecıosun sende yazmıs olmak ıcın yaz ıste

1.yazmış olmak için yazmam.
2. bana gercekci gelmedi.
3. eğer gercekse bile cok romansı bi anlatış bende cok gvuzel roman yazarsın demek istedim.

Ne kadar guclu bir kadinsin. Yerinde tas olsa catlar. Ben bu zor gunleri tez zamanda atlatacaginiza butunkalbimle inaniyorum.
Allah her daim yar ver yardimciniz olsun insallah. O serefi noksan herifinden tavuk gibi tuylerini yol.
nafakani butun hakkini al. Zehir zikkim olsun ona verdigin emekler. Bir an once kendi hayatina basla.
Is bulmaya calis, Rabbim iyilerle karsilastirsin..

hayır sandığınızda şer,şer sandığınızda da hayır vardır demiş yüce Rabbimiz
bunda da vardır bir hayır
hepimiz bir imtihandan geçiyoruz senin de bu zor imtihandan sabırla ve en az zararla çıkman için dua edicem
Allah dayanma gücü versin

şok şok şok olmamak gerek sanırım.... bu tip olayalar okadar çogaldıki artık komşuyuda eve alamayacak hale geldik aman ALLAHIM sonumuz hayır olsun.... dini nikahını senden alarak hayatının hatasını yapmış artık sana dönmesi imkansız sakın bana dönenmi var deme... görümcemin kocasıda aynı haltı yedi ama allah yanına bırakmadı eniştemin maddi durumu çok iyidi bir oglu ve bir kızı vardı eniştem 40 yaşında buldugu kızda 20 bu kız için yuvasını dagıttı gitti kızla evlendi bir kızı oldu.... sonunda iflas etti o kadınıdan boşanmak için mahkeme başvurdu tekrar görümceme dönmek istedi ama görümcem kabul etmedi...eniştem elinde kalan son evinide sattı nerde yatıp nerde kaltıgı bile belli degil şimdi merak etme seninkininde sonu böyle kimsenin ahı yerde kalmaz ALLAH büyük....maddi durumunda iyiymiş madem yeni bir başlangıç yap...en azından alnın ak kimseye verecegin bir hesabın yok seni bu kadar üzen ve kahreden biri için degermi bi düşün seni aptal yerine koymuşlar ama asıl aptal olan onlar bence sen bu saatten sonra onların seyrini izle kocan gidip o kadının çocuklarına babalıkmı yapacak zannediyorsun... günübirlik yaşayıp zevk için şu yaptıklarına bak utanmazlar ALLAH belalarını verecek hiç şüphen olmasın....

ya birşey soracağım sizin rızanız olmadan dini nikah kıyamaz, kabul olmaz diye biliyorum ancak siz kabul ederseniz nikah geçerli olur, yanlış mı biliyorum acaba??

Hayata yeniden tutunabilmem adina kurdugunuz her cumle icin tesekkur ederim, zor olacak biliyorum icimde yanan bu atesle ama olacak olmali..

Bu paylastiklarimin gercek disi olduguna inanan arkadaslar icin de dilerim ayni acilari tatmazsiniz demekten baska birsey gelmez elimden..

Keske herhangi bir romanin satir basinda ki bir paragraftan ibaret olsaydi ve ben de bunu okuyup kitabi kapatabilseydim ne iyi olurdu..

ya birşey soracağım sizin rızanız olmadan dini nikah kıyamaz, kabul olmaz diye biliyorum ancak siz kabul ederseniz nikah geçerli olur, yanlış mı biliyorum acaba??

Aynen oyle arkadasim aynen oyle, adam riza almayi bosver senelerce kandirmis taa ki foyasi ortaya cikana dek...
Yaptiklari igrencligi kamufle edebilmek adina imam nikahi yapmislar, sacmaligin daniskasi !!

Son düzenleme:
çocuğunuzla ilgili sıkıntıların olduğu bi dönemde başlamış ilişkileri sanırım,
tahmin ettiğiniz gibi de kadın sizinle samimiyeti kurup eşinizide ince ince işledi ve tamamen yoldan çıkardı....

bu karaktersiz adam şimdi kendi çocuklarını bırakmayı göze alıp o iğrenç kadının çocuklarına mı babalık yapıcak ömür boyu?!:) hiç zannetmiyorum...ihtirasları sona ericek ve nasıl bi acizliğin içine düştüğünü anlıycak eşiniz...ama bence bundan sonrası sizin için bişeyi değiştirmesin...

alacağınız en iyi intikam derhal o adamı boşayıp,başka bir yere taşınıp çocuklarını o şahsa göstermemek bence!

lütfen hala seviyorum demeyin...zor olsada yapmayın bunu....şu saatten sonra hem onurunuzu kurtarıcaksınız hemde eşinizi yaptığı hatayla baş başa bırakıcaksınız....

umarım bu şekilde davranıp hakettiği karşılığı verebilirsiniz o şahısa!

Son düzenleme:
Kaleyi icten fethetmek buna denir resmen.
3 kere bos ol demekle, imam nikahi yapmakla ellerine ne geciyor bu insanlarin anlamis degilim. Bumudur insanlik???
Hayretler icerisindeyim.
Bana sorarsan inadina hic bir sey yapmazdim, ugrassin bakalim, ne yapacaksa yapsin. Öyle kolay özgürlüklerini vermezdim ellerine.
Gidecek olan varsada odur bence sen yerinde durmalisin.
Kim ihanet ederse, oda cekecek cezasini. Insan gibi bastan deseydi evliliginiz yürümüyor ayrilalim diye. O zaman durumlar degisik olurdu.
Ama 1,5 sene habersiz yasanilan bir zinayi, birde bosanarak onlari ödüllendirme derim. Tabiki zor bir durum ama ugrassinlar bakalim.
Benim uzaktan düsüncem bu, tabiki icinizdeki baska seyleri bilemeyiz.
Böyle durumlarda her iki tarafi dinlemek en dogrusu aslinda.

Boşamasa ne olacak ki adamın umrundamı.Öyle bir sorunu olsa 1.5 yıl boyunca olurdu demekki sorun etmiyor imam nikahı yeter diyor.
Bence diğer kadın için sorun olur ama adını çıkarın mahallede kimsenin yüzüne bakamasın kocamla 1.5 senedir yatıp kalkıyormuş evimden çıkmıyordu diyin.
Aferdersin böyle yazmak istemezdim ama böylelerinin suratına tükürülmeli cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar bakalım kocanızın o çok güvendiği imam nikahı kurtarabilecek mi o zaman.

Paralarını sen istemeyebilirsin canım anlarımda ama maksat can yakmak değil mi kocan sorun etmesede o kadar hırslı bir kadının içi yanar sen her para aldığında bence donuna kadar değil,donunu bile al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…