Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne denir bilmem,bu devirde kimseye güven olmuyor,
insanlarda ne vicdan kalmis nede merhamet,
bu yasadiklarini ancak ALLAHTAN korkmayan,
kuldan utanmayan,beyni uckuruyla calisan insanlarin yapacagi seyler...
seni bosasaydi ne yapiyorsa yapsaydi,
ne demek metresini senle arkadas etmek,
yuva yikanin yuvasi olmaz merak etme ALLAHA SIGIN,sabret...
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN)

Son düzenleme:
Yahu su imam nikahininda cilgi cikti resmen.
Zina yap, sonra imam nikahi yap. Bu ne ya???
Imam nikahi olunca bu olay Allah huzurunda makbulmu oluyor???
Ben hic bir sey anlamadim.

Yahu su imam nikahininda cilgi cikti resmen.
Zina yap, sonra imam nikahi yap. Bu ne ya???
Imam nikahi olunca bu olay Allah huzurunda makbulmu oluyor???
Ben hic bir sey anlamadim.

Tabi ki makbul olmuyor. Zinaya kılıf uydurmak için dini kullanmışlar. Böyle nikah ne kabul ne makbul olur.

gerçekten usta bir yazarın elinden çıkmış bir yazı gibi olmuşş...sıkılmadan okudum ve durumunuza çok üzüldüm.. allah yardımcınız olsun çok zor..şunu yapın bunu yapın diye fikirler vermek çok mantıksız çünkü insan tavsiye ile düzeltemiyor bazı şeyleri..buda aynen öyle bi durum.. sonuç ne oldu onu pek anlayamadım..

Offf offf offff

İnanın bu sitede okuduğum en çok edici yaşanmışlıklardan birisi bu

Allah en kısa zamanda bu acıları unutmanızı sağlasın dilerim .
Bir kadın başka bir kadına hele ki yavrusunu kaybetmiş bir anaya nasıl yapar bunu ya aklım ,hayalim almıyori,bu nasıl vicdansızlıkdır böyle?
Bu aldatmanın da ötesinde bir şey ,çok daha beter,çok daha acımasız.

Bir de dini nikah kıymışlar,dini alet ediyorlar pisliklerine,ne kadar günah.
Bunun hesabını göreceklerdir .
Onları Allah'a havale edin ama kendiniz ve yavrularınız için o adamı ve o kadını kanundaki tüm haklarınızı sonuna kadar kullanarak süründürün.

Hakim'e anlatsınlar nikahlarını bakalım,neler oluyor????????????

öncelikle kaybetmiş olduğun bebeğin için Allahım rahmet eylesn,sabrıınıda versin..yaşadıkların gerçekten çok zor..insan ne diyeceğii bilemiyor..ama sen güçlüsün ve güçlü olmalısın..elbette senin yaşadıklarını anlamamız imkansız.. beklemediğin ummadığın biranda ansızın bittiği için, içinin kavrulması çok normal düşüncesi bile benim içimi yaktı Allahım yardımcın olsun en kısa zamandada içindeki yangını söndürsün..öncelikle kendin için sonrada çocukların için güçlü olki zamanı gelip yalvardığında gülüşün güçlü çıksın..

Sonuc ne mi oldu arkadasim?

Bosanmak icin resmi islemleri baslattik, bir an once bitmesi icin dua ediyorum..

Sonuc?

Aslinda giris ve gelisme bolumunu tamamiyle kafamdan silmek istedigim bu komposizyonu yeniden yazacagim ama bu sefer sonuc kismi umarim cok daha iyi olacak...

bu ne şimdi!!! güzel olmuş ama sonuç aldatılan kadın açısından iyi bitsin...

dini nikahı kıymakla kendilerini akladıklarını sanıyorlar.Size karşı, çocuklarınıza karşı olan sorumluluklarını ve ayrıcada haklarınızı umursamayarak,merak etmeyin çok yakındır eşiniz yaptığı yanlışın farkına varırda sizi tekrar bulabilirmi bilmem.Allaha havale edin,rabbim kendine güvenenleri asla yarı yolda bırakmaz

bu ne şimdi!!! güzel olmuş ama sonuç aldatılan kadın açısından iyi bitsin...

Bunun cezasini ben veremem !!
Allah'a havale etmekten daha iyi bir ceza var midir?
Kendi pisliklerinde bogulduklari gun gelecek, bugun degilse bile birgun mutlaka!!
iLahi adaletten kimse kacamaz, herkes ettigini cekecek....

Ne olacak biliyor musunuz?

Çok acı çekiyorsunuz ve çekeceksiniz... Taa ki bir gün "kim bunlar ya" diyene kadar...
Umarım o sihirli soruyu sormanız uzun sürmez...

Allah yardımcınız olsun... Bir an önce hayata dönersiniz...

iNsallah arkadasim insallah....

allah yardımcınız olsun allah çocuklarının yüzüne baksın.....size bu denli karaktersizliği yapan kişiler 2 cihandada huzur bulamıycaklar yüca rabbim çok büyük...bu çektiğiniz sıkıntılar elbet size mutlulk ve sukunet olarak dönecektir.....kendinizi asla üzmeyin derim ....yada demekle yetinirim bunu ancak ve ancak siz aşabilirsiniz hayat çıkılmaz bir yol değildir elbet bu labiranttan side çıkıcaksınız allaha emanet olun.....:2::2:

mrb canim cok gecmis olsun,bu yapilanlar yanlarina kar kalmasin onlarin.canim hatirliyorsan ikimizinde cocugunda sorun vardi konu actiginda baya konustuk rabbim melegini yanina aldi.iki oglun daha vardi dimi.bi an önce kendi hayatini kur ve arkana bakma.o iki pislikte kendi pisliginde bogulsun insallah.

Evet, cok uzun sure gecmis olmasina ragmen hatirladim sizi, amin arkadasim amin...

Evet, cok uzun sure gecmis olmasina ragmen hatirladim sizi, amin arkadasim amin...

canimya rabbim cocuklarinin ve senin yüzünü hep güldürsün bundan sonra kendine cok iyi bak.

Alma mazlumun ahini cikar ahestr aheste demisler insan ziyanlari bu nedemek oluyo kocamizla kavgali bile olsak yeni tanistigimiz insana derdimizi dokmucez cingirakli yilan cok bunu soleyen ben bugun parkta tanistigim kadinla eslerimizi cekistirdik

rabbim sana sabır ve güç kuvvet versin arkadaşım,
çocuklarınla beraber güzel günler sizin olsun.

Allah yardımcın olsun buyuk bır sok...birde cocuklarının babası arada cocuklar olmasa daha kolay sılerdın...
ama cocukların ıcın guclu olmaya calısmalısın
sevıyorum kelımlerını cıkar at artık, o kadınla yasadıklarını da düşünüp kendıne de eezıyet etme...
öyle ş...z insanları hayatından çıkardıgın için mutlu olmaya çalış
şuan zaten ondan nefret edıyor olman gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…