• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah sizin de yardimciniz olsun arkadasim...
Ben de inan bir an once o adamin soyadindan kurtulmak, yeni bir eve cikip onume bakmaktan baska birsey istemiyorum...

bir önceki mesajında yazdıkların boğazıma o kadar büyük bir yumru oturmasına YENİDEN sebep olduki... o geceler ,yatakta dönülen, herşeyin binlerce kez tekrar yaşandığı, her anın acaba şöyle yapsaydım ne olurdu sorularıyla dolu olduğu, ağlama krizleri,sonra büyük bir sessizlik, kendine acıma ,ona acıma ,kendinini suçlama, onu suçlama duygu karmaşaları,sigara üstüne sigara, bir ayda 10 kg verme vs.vs.hepsini yaşadım..bunlar çok zor şeyler...ama birgün ne oluyor biliyormusun arkadaşım... vücut ,ruh diyor ki YETERRRRRR... daha fazla bana acı verme... ben kendimi kapatıyorum.... bana acı çektiremezsin artık diyor ve o andan itibaren gerçekten , acıların azalmaya başlıyor.... arkadaşım inan herşey geceçek,hemen değil ama kafanda herşeyi binlerce kez tüm olasılıklarıyla yaşayıp ,sindirmeye başladığın an azalacak...
ama senin şu andaki sürecin zor olmasının sebebi, o kadının hayatına hala müdahale edebiliyor olması... ne korkunç bir kadınmış ki, çocuklarınıda bu iğrenç olaya alet edebiliyor olması... ailecek çok geniş mezheplilermiş maalesef...
keşke oradan uzaklaşabilsen , o kadınla ne sen nede çocukların muhatap olmasa... başka bir yere taşınma imkanınız ,yada bir süreliğine bir yakınınızın yanına gitme imkanınız yokmu acaba? çünkü o değersiz insanı gördükçe yada bir haber duydukça dahada gerileceksin....

bir önceki mesajında yazdıkların boğazıma o kadar büyük bir yumru oturmasına YENİDEN sebep olduki... o geceler ,yatakta dönülen, herşeyin binlerce kez tekrar yaşandığı, her anın acaba şöyle yapsaydım ne olurdu sorularıyla dolu olduğu, ağlama krizleri,sonra büyük bir sessizlik, kendine acıma ,ona acıma ,kendinini suçlama, onu suçlama duygu karmaşaları,sigara üstüne sigara, bir ayda 10 kg verme vs.vs.hepsini yaşadım..bunlar çok zor şeyler...ama birgün ne oluyor biliyormusun arkadaşım... vücut ,ruh diyor ki YETERRRRRR... daha fazla bana acı verme... ben kendimi kapatıyorum.... bana acı çektiremezsin artık diyor ve o andan itibaren gerçekten , acıların azalmaya başlıyor.... arkadaşım inan herşey geceçek,hemen değil ama kafanda herşeyi binlerce kez tüm olasılıklarıyla yaşayıp ,sindirmeye başladığın an azalacak...
ama senin şu andaki sürecin zor olmasının sebebi, o kadının hayatına hala müdahale edebiliyor olması... ne korkunç bir kadınmış ki, çocuklarınıda bu iğrenç olaya alet edebiliyor olması... ailecek çok geniş mezheplilermiş maalesef...
keşke oradan uzaklaşabilsen , o kadınla ne sen nede çocukların muhatap olmasa... başka bir yere taşınma imkanınız ,yada bir süreliğine bir yakınınızın yanına gitme imkanınız yokmu acaba? çünkü o değersiz insanı gördükçe yada bir haber duydukça dahada gerileceksin....

ne zor günlerdiiii :(((((

bi başkası değil bence bizim acımızın kaynağı. onun oraya giden ayakları var ya, ben o ayaklara kırgınım. kiminle nerde ne yapmış acıtmaz beni, sevdiğim adam nasıl beni bırakıp bi başkasına gitti ??
o ayrılınca benden benim hayatımda bi başkası olup olmadığını sordu hep, tek derdi oydu onun, ne kadar bencilce !

bense hiç sormadım, sormama gerek yok, senin ayakların seni benim istediğim yerlere götürdü eski sevgili, bana koyan senin gidişindir, senin beni sevmeyişindir. bi başkasını sevmen beni alakadar etmez, anamdan babamdan çok sevdigim yar, beni neden sevmeyi bıraktın ?? ben hep buna üzüldüm.

ve bir yıldır susuyorsam, sana telefon açıp bi kelime etmediysem bunun sebebi artık o atan kalbin beni seven o yumuşak yürek olmamasıdır.

Allah yardımcısı olsun bizim gibi yarası büyük olanların..

Bence bu kadinin sana yaklasmasinin ve esinin buna izin vermesinin nedeni şudur:
iliskileri ilerledikce kadin fred den bosan benimle evlen seni paylasmak istemiyorum dedikce esin bunu frede yapamam bunca yillik karim o bunu haketmiyor cok uzulur zaten evlat acisi var dedigi zaman bu kurnaz kadin "onun seni senin kadar dusunup sevmedigini seni asil sevenin dusunenin ben oldugumu ispatlarim bana sure ver kendi agziyla anlattiricam frede seni sevmedigini" demistir. Boylece gelip senle samimi olmu sonra senden laf almis eklemeler suslemeler yapip esine anlatmistir . Allah sabir versin dayanma gucu versin bir an evvel aklindan silersin yuzunde kalbinde guler insallah canim. Allah bizleri boyle yilanlardan korusun

Aynen durum bu iste arkadasim ! Tebrikler guzel cozmussun..
Cunku benim esim boyle bir adam degildi ki?
Gozlerime bakarken bile ici titrerdi..
Biz esimle problemlerimiz oldugu zamanlarda, bu adi kadin da en yakin arkadasimdi, o eski kocasindan dem vuruken ben de anlatiyordum durumumuzu, problemlerimizi,
tabiki de bir'e bes katarak anlatti, oyle ki zaman icinde esim benden nefret eder duruma geldi !

bi başkası değil bence bizim acımızın kaynağı. onun oraya giden ayakları var ya, ben o ayaklara kırgınım. kiminle nerde ne yapmış acıtmaz beni, sevdiğim adam nasıl beni bırakıp bi başkasına gitti ??
o ayrılınca benden benim hayatımda bi başkası olup olmadığını sordu hep, tek derdi oydu onun, ne kadar bencilce !

bense hiç sormadım, sormama gerek yok, senin ayakların seni benim istediğim yerlere götürdü eski sevgili, bana koyan senin gidişindir, senin beni sevmeyişindir. bi başkasını sevmen beni alakadar etmez, anamdan babamdan çok sevdigim yar, beni neden sevmeyi bıraktın ?? ben hep buna üzüldüm.

ve bir yıldır susuyorsam, sana telefon açıp bi kelime etmediysem bunun sebebi artık o atan kalbin beni seven o yumuşak yürek olmamasıdır.

Bu satirlari okurken gozyaslarima hakim olamadim, evet arkadasim evet. oylesine tercuman olmussun ki duygularima yasadiklarima..
Cok zor arkadasim, ahh keske o unutacagim, kendimi toparlayabilecegim gunler cabucak gelse !
Gun icinde aklimda hep sevdigim adam var, nasil diyorum nasil yapti bu kallesligi bana?
Sonra diyorum nasil tuttu baska kadinlarin elini, optu, oksadi, sevgi sozcukleri soyledi..
Ben yatagimiza kafami kendi basima koyarken, o bu saatlerde helalim dedigi kadinla uyuyor..
Benim esim cok deli yatar, artik uzerini o kadin ortuyor..
Hastalandigi zaman bebek gibi olur nazlanir, artik nazini da o kadin cekiyor..
Hele birde aciktiysa, cani birden ekmek arasi birseyler cektiyse, artik o kadin hazirliyor..
O caysiz yapamaz, aksamlari caylarini da onunla birlikte iciyor..

Daha nice seyler...

Ne zormus Allah'im, icim nasil yaniyor.....

Son düzenleme:
Bu satirlari okurken gozyaslarima hakim olamadim, evet arkadasim evet. oylesine tercuman olmussun ki duygularima yasadiklarima..
Cok zor arkadasim, ahh keske o unutacagim, kendimi toparlayabilecegim gunler cabucak gelse !
Gun icinde aklimda hep sevdigim adam var, nasil diyorum nasil yapti bu kallesligi bana?
Sonra diyorum nasil tuttu baska kadinlarin elini, optu, oksadi, sevgi sozcukleri soyledi..
Ben yatagimiza kafami kendi basima koyarken, o bu saatlerde helalim dedigi kadinla uyuyor..
Hele birde aciktiysa, cani birden ekmek arasi birseyler cektiyse, artik o kadin hazirliyor..

Daha nice seyler...

:43::43::43::43: ağlıcaktım şimdı yanımda bırılerı olmasaydı

Aynen durum bu iste arkadasim ! Tebrikler guzel cozmussun..
Cunku benim esim boyle bir adam degildi ki?
Gozlerime bakarken bile ici titrerdi..
Biz esimle problemlerimiz oldugu zamanlarda, bu adi kadin da en yakin arkadasimdi, o eski kocasindan dem vuruken ben de anlatiyordum durumumuzu, problemlerimizi,
tabiki de bir'e bes katarak anlatti, oyle ki zaman icinde esim benden nefret eder duruma geldi !

Adami yoldan her turlu cikarmis kim bilir nasil gozune kestirdi nasil tanisti tamam kocandada suc var ama bu kadin cok beter biri sanki coook beter biri. Tilki derler ya aynen oyle biri

Daha nice seyler...

kardeş yapma, o karı senin kırık tırnağın olamaz (bu laf da benim eski sevgliye aitti, benim bi tırnağım hep kırıktır, ve diğer kızların o tırnağım olamayacağını söylerdi, salak)
onlar mutlu olabilecek mi bakalım, görürsün bak bi kaç vakte alacaksın kötü haberlerini. resmen yuvanı yıkmış kalleşler, hiç mutlu olabilirler mi ? sana bunu yapan o serefsiz senin sevdiğin adam değil kardeş ! o o.. senin bi zamanlar aşık olduğun adamın elini hiç tutamadı ve tutamıycak onu düşün. şuan ortalıkta gezinen sadece bedeni, ruhu (o sevdiğin ruh) uçup gitti.

biliyorum kabullenmek zor, için yanıyor biliyorum. ben ölümden korkmaz oldum artık, çünkü yürüyen bi cenaze gibi geziyorum, yüzümde makyajın verdiği bi renk, yalancı bi gülümse, içimse resmen bi ceset. ben gülüşümü unuttum. üstelik bir yıl oldu. üstelik onun hiç kötü haberini almadım :((((( üstelik onun yüzünden başıma o kadar aksilik geldi ki ! üstelik hala rüyamda görünce ağlıyorum..

biliyorum iyi konuşmadım ama belki yalnız olmadığını bilirsen kendini biraz daha iyi hissedersin diye düşünüyorum. biz içimizdeki bu acıyla yaşamayı öğrenicez tatlım, hatta ben öğrendim bile. insan kahkaha atmadan da yaşayabiliyor canım. kendimi işime derslerime vermeye çalışıyorum işte.

şimdi ilk zamanlar hiç bi şey konsantre olamayacaksın, ama geçici merak etme. sonradan konsantren yerine gelecek, gülümseyebileceksin bile. sadece neşeli kahkahaların olmayacak o kadar, o da olsun o kadar.

Ay böyle şeylere çok üzülüyorum ben yaa Allah sabır versin arkadaşlar bu ve bunun gibi durumları yaşayan arkadaşlarıma ne desem size bilemedimki ama içimden yazmak geldi allah belalarını versin o eşlerimizi ayartıp kendilerine bağlayan o iffetsiz kadınlara yaa hiçmi gurur yok bu insanlardaa bu nasıl bi rezilliktirki kuma olmayı kendilerine yedirebiliyo bu kadınlar yaa başkasına ait olduğunu bile bile nasılda ara bozuculuk yapabiliyolar.. Ay sinirlendim bak yaa insan hemcinslerindende iğrenirmi ama bu yaptıkları resmen iğrençlik aşağılık bişey :120: Hele o erkeklere gelincee evli veyaa sevgilisi vs. olupta nasıl başka kadınlara gidebiliyolar anlamış değilim kimse aldatılmayı hak etmez heleki eşine sevdiğine bağlı insanlar.. :19: Çok haklısın bacım vallaa eşim dediğin insanın başkalarına dokunması bakması senin yerine başkasına sarılıp yatması korkunç bişey benim başıma gelse çıldırırdım heralde sen gene sabırlıymışsın büyük bi sınavdan geçmişsin ben olsam o kadınada o koca olacak herifede yapmadığımı bırakmazdım ama arada çocuklar varmış işte ne yazıkki sanırım şu durumda en iyisi bi müddet ayrı yaşamak bi müddet boşanma bakalım ama bidaada o adamı yanına evine yaklaştırma yüzüne hasret kalsın kov gitsin evden boşamaki onlarda evlenemesin ceza olsun ikisinede :20: peki sen ne yapma kararı aldın merak ettim doğrusu geçmişide okuyamadım 29 sayfa birden fazla geldide birazcık valla canım inşallah bu hayattan yediğin son kazık olur inşallah bidahaki kazığı o kocan olcak kadınla metresi yer.... inşallah bu son üzüntün olur canım yaa umarım bundan sonra hayatında sadece seni hak edecek insanlar olur umarım :16::16: bu arada boşansanda sonuna kadar haklısın canım yaa insan böyle bi herifle bi saniye bile evli kalmak istemez aslında sen ne düşünüyosun merak ettim?

Son düzenleme:

Daha nice seyler...

Arkadaşım lütfen yapma bunu kendine
bunu ancak yaşayan bilir o yüzden ben sana ne desem boş gelirr
yaşamasamda (allahım inş yaşatmaz) senin yerine koyuyorumda kendimi
bende senin gibi olurdum hep aklıma senin dediğin şeyler gelirdi
rabbim sana güç kuvvet versin inş bir an önce o yaratıkları çıkartsın aklından
dualarım seninle canımm

Daha nice seyler...

canım benim biliyorsun bende aldatıldım eşim kaçkere bir başka kadının koynuna girdi bunu kendi diliyle itiraf etti hergün kulagımda çınlar ve hergün acı duyarım nefretim artar her türlü duyguyu yaşarım ama şimdi sevgisini gözlemdediğimde beni kaybetme korkusunu hissettiğimde aklıma senin olayın geliyor
ben şimdi ayrılırsam ilerde pişman olurmuyum bu adam çok pişmandı ben niye çocuklarımın boynunu bükük koydum diye pişmanlıklar yaşarsam ya diye çok korkuyorum ve eşimi affetmek için (asla affetmiyecegim) en azzından zorda olsa gülümsemeye çalşıyorum lafını açmamamya çalışıyorum
hergün senin yazdıklarını okuyorum inana bana seni anlıyorum her satırında gözlerim doluyorbogazım düğümleniyor
benim eşimde o kadınla kaç defa yatmış bunları bende düşünüyorum ve acı çekiyorum
ama şimdi her gece yanımda ve çok pişman ben böyle olaylardan kendime dersmi çıkarmalıyım
senin bazen hala o adamı özlediğini düşündüğümde ayrılırsam eşimin pişmanlığını düşünüp ya onu özlersem diye
neler düşünmüyorum ki ama her satırında acını paylaşıyorum sana dua ediyorum
canım benim rabbim senin acını benim acımı ve bizim gibi bu duygularla boguşan herkesin acısını dindirsin inşallah çok zor çok yaşanmadanbilinmiyor
ama zmanla geçicek inşallah herşey ben eskisine göre çok azda olsa daha iyiyim sindirmeye çabalıyorum yoksa
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gülmeen yaşamayı ögreniyorum ruhsuz ve mutsuz sebebide en sevdiğim güvendiğim adam diye düşündüğümde kahroluyorum
her gece bana sarıldıgında beni öptüğünde o kadınıda böyle öptü böyle yaptı düye düşündükçe eşimde ve hiçbirşeyde gözüm kalmıyor
biz ayrılmadık ama bende aylarca eşimin yüzüne bakarak onu yatakta başkasıyla oldugunu düşünerek tekrara tekrara öldüm işkence gibiydi ondan ayrılmayı çokkk düşündüm çok istedim gözyaşlarımın zaten dili olsada konuşsa ama 2 çocugum var ve çocuklarına düşkün eşim ve banada eskisinden daha iyi ben onun yüzüne sevgiyle bakmayı unuttum yüzüne baktıgımda artık yüregimin sıkıştıgı şeyleri düşünmek bana nekadra acı veriyor anlatamam eskiden sevgiyle bakardım eşime şimdi ise bakışlarımda bile kahroluyorum ama o bunun farkında degil çocuklarım için zorda olsa atlatmaya zamana bırakmaya çalışıyorum
canım benim inşallah bu karanlık dünyamıza ışıkta dogacak rabbim mükafatını verecek yanlız degilsin

Son düzenleme:

offfffff ....sanki ben yazmışım bu cümleleri.... özellikle kırmızıladığım cümle varya.... bende eski eşime bunu sormuştum... BENİ NE ZAMAN SEVMEYİ BIRAKTIN SEN??? demiştim...zaten sorun da bu.. bizleri sevmeyi bıraktıkları anda bu insanlar , inanılmaz bir değişim başlamış demekki... o sevdiğimiz insanlar değil ki bizi aldatanlar... bizi sevmeyi bıraktıkları an yabancı biri kadar uzak oluyorlar bize....

başkasının kocasıyla beraber olup bi de gidip kadınla arkadaşlık kurup arkasından iş çevirecek kadar şahsiyetsiz bi kadınla beraber olan adamdan ne çıkar?!
adam o kadınla aynı ekmeği yiyip aynı suyu içiyorsa midesi bulanmadan, o adamın arkasından da bi gram gözyaşı dökmeye değmez.
allah size sabır versin, onların da kendi ettikleri gibi içlerini canlarını yaksın, allahlarından bulsunlar,
valla söylencek laf yok ki, benim okurken içim acıdı, nasıl bir vicdan insanlık, nasıl birsey anlamadım :50:

hanimlar gecmiste bana yapilan kotuluklerden cok
o kotulukler kalleslikler karsisinda cektigim acilari
dusundukce burnumun diregi sizlar karnimi agrilar yoklar

lutfen acinizi bir an once yasayin ve bitirin
"nasil yapti, nicin yapti" gibisinden sorularla kendinizi harap edip
gunlerinizi zehir etmeyin
uzulmeyi kinlenmeyi unutun ve sadece ACIYIN O INSANLARA

arkadaşım çok üzüldüm ve sen bol bol FETİH SÜRESİNİ OKU
bu musibeti baska turlu aşamazsın PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.V.S)HENDEK SAVAŞINDA NAZİL OLMUŞ.
SENDE BU ŞAVASI BU DUAYLA KAZAN.duaların seninle........

Daha nice seyler...

içimi yaktın fred gün gün acını hıssedıyoruz
elbet bu dusunceler bır gun soğucak bunları düşünmez olucaksın
o güne kadar Rabbim sana dayanma gücü versın sana cektırenlere cezasını bu dünyada görmenı nasıp etsın ...

Arkadaslarim geceler ne kadar da uzun, bir turlu sabah olmuyor sanki,,
bir dirhem uyku yok gozlerimde, olur da kacamak kapadi isem gozlerimi,aniden sicrayip aciyorum koccaman..

Gececek
Gecmeli

Yoksa insan nasil yasar?

Son düzenleme:
canım ne durumdasın...

var mıdır bir gelişme?

Bosanma davasini actik arkadasim, bitiriyoruz ama ben de bitiyorum be arkadasim...
Neolur bana kizmayin, hala cok seviyorum lanet olsun! boyle oldugu icinde kendimden igreniyorum!
Artik olmayacak hayatimda, ve ben onume bakmak zorundayim, zaman acilarimi iyilestirecegi yere daha da kanatiyor...
En cok uzuldugum de; sanki bu haltlari yiyen benmisim gibi, beni istemeyen sesimi dahi duymak istemeyen kendisi!
Erkek yapinca boyle oluyor demek ki... Cok yazik, 12 sene dile kolay...

Bosanma davasini actik arkadasim, bitiriyoruz ama ben de bitiyorum be arkadasim...
Neolur bana kizmayin, hala cok seviyorum lanet olsun! boyle oldugu icinde kendimden igreniyorum!
Artik olmayacak hayatimda, ve ben onume bakmak zorundayim, zaman acilarimi iyilestirecegi yere daha da kanatiyor...
En cok uzuldugum de; sanki bu haltlari yiyen benmisim gibi, beni istemeyen sesimi dahi duymak istemeyen kendisi!
Erkek yapinca boyle oluyor demek ki... Cok yazik, 12 sene dile kolay...

iyi haberlerini duymayı o kadar çok istiyorum ki!!!

ben çok etkilendim senin yaşadıklarından.. seni tanımıyorum bile ama inan ki ilk okuduğumda hüngür hüngür ağladım..

öyle bı zaman gelecek kı, alışacaksın canım...geriye dönüp baktıgında yasadıklarına farklı anlamlar yukleyeceksın..daha taze bır durum.. zaman lazım...hanı bı yakınımızı kaybederiz, yas tutarız, eşten ayrılmakda böyle bişey...cok yakınını kaybetmek gibi imiş acısı öyle derler...sende bı yakınını kaybettın ve sana adıce oyun oynandı... bunların sana geri donusumu o kadar guzel olacak kı, sen asıl kendını bulacaksın... tecrubenle yasadıklarınla gelecegın sekıllenecek. bir kere, asıl kendını bulmak için çok fena tökezlemek lazım... acının dibini yasarken, bir gün gelecek güneş sana da doğacak...hayat malesef guzel oldugu kadar, boyle de.... bunu kabul edıp, beklentılerını hep sınırda tutup, bu dunyanın 3 gun mutluluk 4 gun aglamak oldugunu özümsersek, gelir yavastan hayatın anlamı....allah yardımcın olsun... sabrını attırsın. ben uğrasma derim bırak pisliklerinin içinde bogulsunlar...vıcdanları kemırsın onları... sanmakı uzun sürer....bir gün onların vicdanları uyandığında, bir daha uyutamayacaklar...

Back
X