Allah sizin de yardimciniz olsun arkadasim...
Ben de inan bir an once o adamin soyadindan kurtulmak, yeni bir eve cikip onume bakmaktan baska birsey istemiyorum...
bir önceki mesajında yazdıkların boğazıma o kadar büyük bir yumru oturmasına YENİDEN sebep olduki... o geceler ,yatakta dönülen, herşeyin binlerce kez tekrar yaşandığı, her anın acaba şöyle yapsaydım ne olurdu sorularıyla dolu olduğu, ağlama krizleri,sonra büyük bir sessizlik, kendine acıma ,ona acıma ,kendinini suçlama, onu suçlama duygu karmaşaları,sigara üstüne sigara, bir ayda 10 kg verme vs.vs.hepsini yaşadım..bunlar çok zor şeyler...ama birgün ne oluyor biliyormusun arkadaşım... vücut ,ruh diyor ki YETERRRRRR... daha fazla bana acı verme... ben kendimi kapatıyorum.... bana acı çektiremezsin artık diyor ve o andan itibaren gerçekten , acıların azalmaya başlıyor.... arkadaşım inan herşey geceçek,hemen değil ama kafanda herşeyi binlerce kez tüm olasılıklarıyla yaşayıp ,sindirmeye başladığın an azalacak...
ama senin şu andaki sürecin zor olmasının sebebi, o kadının hayatına hala müdahale edebiliyor olması... ne korkunç bir kadınmış ki, çocuklarınıda bu iğrenç olaya alet edebiliyor olması... ailecek çok geniş mezheplilermiş maalesef...
keşke oradan uzaklaşabilsen , o kadınla ne sen nede çocukların muhatap olmasa... başka bir yere taşınma imkanınız ,yada bir süreliğine bir yakınınızın yanına gitme imkanınız yokmu acaba? çünkü o değersiz insanı gördükçe yada bir haber duydukça dahada gerileceksin....