• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en zor 15 günü part 2 geliyor :) !!!

Ben bu kadar sık kalınmasına izin vermezdim. Herkesin evi yurdu var, abartmamak gerekli. Kimsede sicak diye bende kalamaz, ben yokken nasil idare etmislerse oyle yapsinlar. Ben mi vardim simdiye kadar da benim tepeme coreklenecekler. Isine gelirse insanlarin..

Benim annem geldiğinde en fazla bir gün kalıyor, ben oturma odasında yatmam ofiste yorganlarla yer yatağı yapar yatarım ayıp olur böyle bu evde yatıya kalınmaz diyor bir kişi olduğu halde. Bunlar beş kişi 2 hafta kalmaya geliyorlar. Anadına bak kızını al lafı duyduğum en doğru laf.
Bir yasima daha girdim
Universiteyi bosuna okuyor o salak kizlar o zaman, yol yordam bilmiyorlar aynen analari gibi
Allah kurtarsin mi desem ne desem bilemedim ama tek verebilecegim akil hizmet etmeyin bu supruntulere ya ben sinir oldum burda

Evet doğru hatırlıyorsunuz. 14 kişi misafir etmiştim evde kv benden habersiz 14 kişilik misafir çağırmıştı evime ! Kardeşimin haberi var oda çaresiz bana destek olmak için gelmekten vazgeçmedi inadına gelicem dedi.

bu işin sonunda kardeşinizin istenmeyen kişi olmasın da, aman dikkat.

çünkü ben mesela rahat edemem öyle mıç mıç, illa birine laf sokarım. sonu da bana patlar genelde.
kardeşiniz de böyleyse size destek olucam derken kendine bela almış olur.

bu işin sonunda kardeşinizin istenmeyen kişi olmasın da, aman dikkat.

çünkü ben mesela rahat edemem öyle mıç mıç, illa birine laf sokarım. sonu da bana patlar genelde.
kardeşiniz de böyleyse size destek olucam derken kendine bela almış olur.
Yok o öyle bi kız değil fazla muhatap olmaz onlarla. Elinden kitabı düşürmeyen lafa karışmayan bi kız .

Part 1 i okudum ve fikrimi değiştirdim.
Bunlar tatlı dilden falan anlayacak cinsler değil, yüzlerine güldüğün sürece daha beterleri gelecek başına.
Cıngar çıkartacaksın cazgır gelin olacaksın bacım!
Ayy okudum nevrim döndü!
Ne yüzsüz ne terbiyesiz insanlar!
Hiçbirşeyi sineye çekme pat pat söyle, açıkça onları misafir etmek istemediğini de söyle, yoksa temelli yerleşmeye bile kalkar bunlar sizin yanınıza

Bir yasima daha girdim
Universiteyi bosuna okuyor o salak kizlar o zaman, yol yordam bilmiyorlar aynen analari gibi
Allah kurtarsin mi desem ne desem bilemedim ama tek verebilecegim akil hizmet etmeyin bu supruntulere ya ben sinir oldum burda
Kv hastalık hastası sürekli bana doktordan randevu alın şöyle hastayım böyle psikolojim bozuk ayaklarında. Bende aynı takdiği kullanıp hizmet etmemeyi düşünüyorum zaten ilk seferden sonra inanılmaz akıllandım.

Part 1 i okudum ve fikrimi değiştirdim.
Bunlar tatlı dilden falan anlayacak cinsler değil, yüzlerine güldüğün sürece daha beterleri gelecek başına.
Cıngar çıkartacaksın cazgır gelin olacaksın bacım!
Ayy okudum nevrim döndü!
Ne yüzsüz ne terbiyesiz insanlar!
Hiçbirşeyi sineye çekme pat pat söyle, açıkça onları misafir etmek istemediğini de söyle, yoksa temelli yerleşmeye bile kalkar bunlar sizin yanınıza
O kadar uzun boylu değil ya. Eşim de tepkisini koydu zaten artık tatlı dille gelmeyin demeye getirdi kaç kez ama bu kadın yüzsüz işte. Ben asla aramam onları gittiklerinden beri bir kez aramadım onlar ararsa iki kelime konuştum. Bana gelicez demedi zaten arayıp eşimi sıkıştırıyor gelicez diye beni arasa ben artık açarım ağzımı yumarım gözümü zaten.

O kadar uzun boylu değil ya. Eşim de tepkisini koydu zaten artık tatlı dille gelmeyin demeye getirdi kaç kez ama bu kadın yüzsüz işte. Ben asla aramam onları gittiklerinden beri bir kez aramadım onlar ararsa iki kelime konuştum. Bana gelicez demedi zaten arayıp eşimi sıkıştırıyor gelicez diye beni arasa ben artık açarım ağzımı yumarım gözümü zaten.

ama bu da doğru değil bence.

bakın n eyazmışsınız, tatlı dille gelmeyin demeye getirdi.

bunu yapmayacak tatlı dille gelmeyin diyecek, bizim planımız böyle diyecek.

siz de beni arasa açarım ağzımı yumarım gözümü diyorsunuz.

bu raddeye gelmişsiniz çünkü. peki iyi mi yapmışsınız, birine yaranabilmiş misiniz? hayır. bakın bu sefer de gelecekler, siz daha çok dolacaksınız, eşini,ze daha çok yansıtacaksınız. sonra bir hır gür çıkacak. peki kv ne diyecek, "e o zaman gelmeyin deseydiniz, biz gelmezdik", ve bir şey diyeyim mi bence haklı olacak.

Kombiyi az kısssanız? Faturayı iki katı söyleyip ödeyemiyoruz zaten falan dersiniz. Hizmeti falan da eksik yapın yani. Eve meyve almayın mesela, yemek çay nelerine yetmiyor.

ama bu da doğru değil bence.

bakın n eyazmışsınız, tatlı dille gelmeyin demeye getirdi.

bunu yapmayacak tatlı dille gelmeyin diyecek, bizim planımız böyle diyecek.

siz de beni arasa açarım ağzımı yumarım gözümü diyorsunuz.

bu raddeye gelmişsiniz çünkü. peki iyi mi yapmışsınız, birine yaranabilmiş misiniz? hayır. bakın bu sefer de gelecekler, siz daha çok dolacaksınız, eşini,ze daha çok yansıtacaksınız. sonra bir hır gür çıkacak. peki kv ne diyecek, "e o zaman gelmeyin deseydiniz, biz gelmezdik", ve bir şey diyeyim mi bence haklı olacak.
Eşim aynen bu cümleyi de kullandı zaten. Bizim planımız var evimizde müsait değil o kadar kişiyi yatıramayız iki hafta dedi. Aradan bir hafta geçti baban gelmiycek biz 4 kişi gelicez bir hafta kalırız diye aradı. Eşim de bana çok çaktırmıyor bozulduğunu ama annesine de bir şey diyemiyor gelmeyin dedikten sonra bile gelicez diye aradı artık kadın yüzsüz.

Part 1 i okudum meraktan ne kadar sabırlısınız vallahi.. Yumuşak yüzü olmayın bencede sizi daha çok üzerler. Benim evim KV ye 20 dk yürüme mesafesi 4 aylık evliyim 1 kez çaya geldiler sadece. Kv eşimin abisinin eşi ve 3 çocuğuyla geziyor 5-6 kişi gidip geliyolar her yere. Çocuklar yaramaz. Eşime sadece çaya gelsinler dedim yemeğe dahi kabul etmedim. Kayınvalidem tek gelse hiç sorun yok ama maaile dolaşıyorlar :) Hem yüksek lisansım hem kpss sınavım var haftanın 7 günü sabah 8 akşam 7 çalışıyorum. Yemeğimi temizliğimi zor yapıyorum bi de insan mı ağırlıcam diyorum.

En baştan böyle davrandım şimdi kimse çaya bile geleyim mi diye aramıyor beni:D çok lazım gelirse eşimle haftada 1 ,yarım saatliğine çay içmeye gideriz. Ben kalabalığı hiç sevmem ,sessizliğe sakinliğe düşkünüm konunuzu okurken fenalik geçirdim:) İnşallah eşinizle alırsınız önlemini rahat edersiniz.

Yüzsüzlük bir yana seni adam yerine koymuyorlar ki, resmen sen yokmuşsun gb davranmışlar, kendi evleri gb hatta daha da rahat...
Eşinle aranı iyi tutmaya bak,
Ama cidden bu hal ve hareketler normal değil kesinlikle, o yaptıkları şeylerden sonra olay çıkmadan güler yüzle uğurladıysanız eşiniz ne kadar geri çevirse de birşey değişeceğini sanmıyorum.
Ağırlama ve hizmet on numara, kendi evi gb sormadan etmeden misafir bile çağırabiliyor, yaptığı her saygısızlığa rağmen tepki de görmemiş.
Bilemiyorum.

kızlarcım öncelikle bir part 1 de konumu okuyup destek olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Biraz titre ve kendine gel olayı yaşattınız bana :) hazır olun part 2 geliyor !

Kv ile gittiğinden beri çok görüşmedim telde. Eşim yanımda aradığında bile selam söyle dedim sadece, telefonlarını ilk zamanlar açmadım, sonradan açıp kısa tuttum konuşmalarımı. Gittiğinden 1 hafta sonra biz yine gelicez 5 kişi gelicez diye eşimi aramaya başladı ve benimle de konuşabileceği halde bu konuda hep eşimi aradı gelmek istiyoruz diye. Ben de eşime rahatsız olduğumu gece tuvalete kalktığımda annesinin sürekli koridorda gezdiğini, onlar varken duş alamadığımı, eve müdahale etmesinden eşyaların yerlerini değiştirmesinden rahatsız olduğumu, koltuklarımın yatmaktan ezildiğini ve yeni koltuk takımı almak istediğimi falan arada söylüyordum. Annesi sürekli bana eşimin eski sevgililerini anlattı burdayken onları da anlattım. Nisanda büyük eve çıkıcaz ozaman gelsin hem yatıcak yer olur hem de yerleşmeye yardım eder dedim ama kv derdi keyif yapmak olduğu için kabul etmedi.
Eşim hep geçiştirdi o gelicez dediğinde toplantım var şehirdışında, karım hasta, hava karlı yollar kötü durumda, nisanda taşıncaz evden büyük bi eve çıkıcaz toparlanıyoruz gibi şeylerle geçiştirdi. Kp durumu anladı sanırım ve ben gelmiycem demiş kv ye.
Velhasıl dün yine eşimi arayıp 15 tatilde gelicez kardeşlerinle dedi. Eşimde kv ve eşimin kız kardeşi de gelicek dedi. Bu da onlar bir hafta kalsın biz bir hafta kalalım ayarlayın demiş. Ben de eşime benim kardeşim yazdan beri bunun hayalini kuruyo ben çocuğa 1 hafta kal git demem dedim. Geliceklerse yatıcak yer düşünsünler şişme yatak getirip küçük odada yatsınlar ben rahat edemiyorum koridor mutfak oturma odası açık banyoya giderken hem mutfağı hem oturma odasını görüyosun erkek kardeşin de gelicek ben rahatsız olucam dedim. Eşim de tamam şişme yatak alalım dedi. senin kızkardeşinle benim kızkardeşim oturma odasında yatsın onlar küçük odada yatsın diye konuşup anlaştık.
Şimdi kızlar bu kadın evin durumunu biliyo, havaların durumu malum bu havada ben gelicem diyo, kalma niyeti zaten 2 hafta bu apaçık belli 1 hafta dese de 2 hafta kalıcak biliyorum, ben bu kadına nasıl davranayım geldiğinde ? Fazla yüz göz olmayıp tavrımı belli edicem zaten ama bu kadın bundan anlamıyo görüyosunuz.

Ay okuyan herkese teşekkür ederim yine çok uzun oldu :/
ne arsız kadın yahuuu

Kombiyi az kısssanız? Faturayı iki katı söyleyip ödeyemiyoruz zaten falan dersiniz. Hizmeti falan da eksik yapın yani. Eve meyve almayın mesela, yemek çay nelerine yetmiyor.
Petekler kapalı zaten ama evimiz çok sıcak merkezi sistem olduğu için. Ben onun benden habersiz evime çağırdığı misafir için sandalye takımı yaptırmaya gittiğimde orda koltuklarına kumaş aldı onun bile parasını bize ödetti ödeyemiyoruz desek yardım falan etmiycek yani kadının umrunda değil paramız var mı yok mu. Keyif yapmaya geliyo buraya çok net.

Back
X