• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en zor 15 günü part 2 geliyor :) !!!

ama bu da doğru değil bence.

bakın n eyazmışsınız, tatlı dille gelmeyin demeye getirdi.

bunu yapmayacak tatlı dille gelmeyin diyecek, bizim planımız böyle diyecek.

siz de beni arasa açarım ağzımı yumarım gözümü diyorsunuz.

bu raddeye gelmişsiniz çünkü. peki iyi mi yapmışsınız, birine yaranabilmiş misiniz? hayır. bakın bu sefer de gelecekler, siz daha çok dolacaksınız, eşini,ze daha çok yansıtacaksınız. sonra bir hır gür çıkacak. peki kv ne diyecek, "e o zaman gelmeyin deseydiniz, biz gelmezdik", ve bir şey diyeyim mi bence haklı olacak.
Kesinlikle aynı fikirdeyim ben de.

yesillimorlu yesillimorlu neden kafaya takıyorsun eşinin yanında ara kayinvalideni, gelmeye niyetlenmissiniz ama onbeş tatilde misafirim var başka zaman beklerim de hatta nisanda musaitim de kendi işini kendin hallet. Eşine de söyle bu evin hanımı benim misafirliğe gelmek isteyen beni arasın de
15 tatilde misafirim var desem 16. Gün damlar buraya bu sefer 30 gün kalır o kadın:) bir an önce gelsin gitsin istiyorum geldiğinde de ilk seferki gibi davranmıycam agrasif olucam laf sokucam ki anlasın bidaha gelmesin diye umut edicem :)

Eşim aynen bu cümleyi de kullandı zaten. Bizim planımız var evimizde müsait değil o kadar kişiyi yatıramayız iki hafta dedi. Aradan bir hafta geçti baban gelmiycek biz 4 kişi gelicez bir hafta kalırız diye aradı. Eşim de bana çok çaktırmıyor bozulduğunu ama annesine de bir şey diyemiyor gelmeyin dedikten sonra bile gelicez diye aradı artık kadın yüzsüz.
Millet ne kadar umursuz arkadaş.Ailen bile olsa kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok ki.İnsan ailesine oturmaya ,akşam çayına bile gittiğinde fazla kalmıyor ki;ertesi gün iş var ,kimse rahatsız olmasın diye insan çekiniyor.Belki başka planları var diye çekiniyor.Bu ne rahatlık anlamadım.Söylediklerinizden sonra geri adım atmaları gerekirdi,üstelik sizin kardeşinizde gelecekmiş,geldiğinde siz surat yaptığınız da daha mı iyi olacak sanki.

Kapı yok oturma odasında :) giriş kapısı mutfak ve oturma odasına açılıyor koridor mutfak oturma odası açık :)
Ne yüzsüz insanlar bunlar. Bacım tatlı dili acı dili bırak. Sinirlenmesen sakin sakin konuş. Ben de sizi ağırlamak istiyorum ama müsait değildim kusura bakmayın de. Artık bunun üstüne camdan girmeye kalkmazlar herhalde.

Kv hastalık hastası sürekli bana doktordan randevu alın şöyle hastayım böyle psikolojim bozuk ayaklarında. Bende aynı takdiği kullanıp hizmet etmemeyi düşünüyorum zaten ilk seferden sonra inanılmaz akıllandım.
Kusura bakmayın da bu akıllanmış haliniz mi? Lütfen aradığında müsait değilim deyin kapatın. Misafir etmek zorunda mısınız?? En sinir olduğum insan tipi illa bi yerde kalalım derdinde olanlar. Abi myerine koyduğum dayım, ablam yerine koyduğum yengem ısrar ederler onlarda kalayım diye, hatta küserler bizde mi problem var neden kalmıyorsun derler. Ben onalra derim ki herkes evinde iyi başka yerde yatmayı sevmiyorum vs vs diye. Ne tuhaf insanlar var yaaa....

Millet ne kadar umursuz arkadaş.Ailen bile olsa kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok ki.İnsan ailesine oturmaya ,akşam çayına bile gittiğinde fazla kalmıyor ki;ertesi gün iş var ,kimse rahatsız olmasın diye insan çekiniyor.Belki başka planları var diye çekiniyor.Bu ne rahatlık anlamadım.Söylediklerinizden sonra geri adım atmaları gerekirdi,üstelik sizin kardeşinizde gelecekmiş,geldiğinde siz surat yaptığınız da daha mı iyi olacak sanki.
İki ucu şeyli değnek :/ şimdi düşündüm de kardeşimi burda bir hafta misafir edip sonra eşime işini ayarla biz annenlere gidelim bir kaç gün kalalım hem onların evi büyük rahat rahat kalırız hem de babanı görmüş oluruz mu desem ?

İki ucu şeyli değnek :/ şimdi düşündüm de kardeşimi burda bir hafta misafir edip sonra eşime işini ayarla biz annenlere gidelim bir kaç gün kalalım hem onların evi büyük rahat rahat kalırız hem de babanı görmüş oluruz mu desem ?
Görünüşe göre Onların kalma amacı farklı,bende olsam öyle yaparım galiba,Onlar gelmeden ben gider,2 gün sonra bir bahaneyle gelirim

İlk evlendigimiz yil subat tatilinde daha ilk gunu geldiler ,cumaya bilet almislardi gelip alamayiz dedik ikimizde calisiyoruz diye,cumartesi sabah damladilar
Bir ay durdular,daha durun desek 3-5 ay yerlesiceklerdi,kv kp birlikte.ikinci yil cocuk oldu bahanesiyle geldiler yine ayni .zamaninda gitmeyi bilmiyorlar.bu yilda gelecekler diye bari cocuga baksinlar artik dedim,ilk donem annem bakti simdi onlar gelecek,ne yapicam bilmiyorum,ustelik bir bardak cay bile kalkip koymuyor,hizmet bekliyorlar.soylenincede kotu ben oluyorum

Kusura bakmayın da bu akıllanmış haliniz mi? Lütfen aradığında müsait değilim deyin kapatın. Misafir etmek zorunda mısınız?? En sinir olduğum insan tipi illa bi yerde kalalım derdinde olanlar. Abi myerine koyduğum dayım, ablam yerine koyduğum yengem ısrar ederler onlarda kalayım diye, hatta küserler bizde mi problem var neden kalmıyorsun derler. Ben onalra derim ki herkes evinde iyi başka yerde yatmayı sevmiyorum vs vs diye. Ne tuhaf insanlar var yaaa....
Akıllanmış halim. Evimiz küçük gelmeyin okadar kişi ağırlayamayız başka planımız var dedikten sonra hala gelicem diye ısrar ediyorsa ne yapabilirim ki ben ? Gelicek yani yüzsüz işte ben ne desem gelicek.

İlk evlendigimiz yil subat tatilinde daha ilk gunu geldiler ,cumaya bilet almislardi gelip alamayiz dedik ikimizde calisiyoruz diye,cumartesi sabah damladilar
Bir ay durdular,daha durun desek 3-5 ay yerlesiceklerdi,kv kp birlikte.ikinci yil cocuk oldu bahanesiyle geldiler yine ayni .zamaninda gitmeyi bilmiyorlar.bu yilda gelecekler diye bari cocuga baksinlar artik dedim,ilk donem annem bakti simdi onlar gelecek,ne yapicam bilmiyorum,ustelik bir bardak cay bile kalkip koymuyor,hizmet bekliyorlar.soylenincede kotu ben oluyorum
:/ gerçekten sizin gibi olmamak için birşeyler yapmam lazım eşimle kötü olmadan !

Boyle tipler musaitlikten anlamiyorlar,dusuncesizlik tamamen.bizimkiler ben annemlerdeyken kalkti geldiler eve ,ben baska sehirdeyim arayip sormuyorlarki gelecekmisin eve diye,esim geldi bizi aldi,onlarida terminalden aldk eve gittik
Bi soyleseydiniz dedim ben de ona gore gelirim diye ,oglumun evi sen yoksan gelir otururum napalim dedi
Gelde delirme

Boyle tipler musaitlikten anlamiyorlar,dusuncesizlik tamamen.bizimkiler ben annemlerdeyken kalkti geldiler eve ,ben baska sehirdeyim arayip sormuyorlarki gelecekmisin eve diye,esim geldi bizi aldi,onlarida terminalden aldk eve gittik
Bi soyleseydiniz dedim ben de ona gore gelirim diye ,oglumun evi sen yoksan gelir otururum napalim dedi
Gelde delirme
:KK57::stop:

Back
X