- 5 Şubat 2015
- 21
- 2
- 36
- 44
- Konu Sahibi blueblacking
-
Gerçek yaşam bu hayal dünyası değil insanlar tercihler yapar yara alan yaşamlar dolu hayatta. Önemli olan çocuğun ne kadar az yara ile bu dönemleri atlatması. Bir ilişki bitmişse bitmiştir. Önemli olan doğruyu bulmak buda ne size ne bize düşer bayan bir profosyonel den yardım alıyormuş onun eşliğinde gerekeni yapacaktırbunları yapınca çocuk yara almaz zannediyorsunuz herhalde!
bunlar ne zaman yapılır? mecburiyet varsa! az zararla atlatılmak için!
buradaki mecburiyet nerede???
bu bir tercihtir!
bir adam ve 7 yaş çocuk arasında!
Aaaa yaşasın!!!
Hemencik bebenize sahip çıktınız!
Maşallah pek çabuk kavradınız gerçekleri.
Konu sahibi buraya kendisi konu acti kendisi fikir istedi.Gerçek yaşam bu hayal dünyası değil insanlar tercihler yapar yara alan yaşamlar dolu hayatta. Önemli olan çocuğun ne kadar az yara ile bu dönemleri atlatması. Bir ilişki bitmişse bitmiştir. Önemli olan doğruyu bulmak buda ne size ne bize düşer bayan bir profosyonel den yardım alıyormuş onun eşliğinde gerekeni yapacaktır
Enteresan bir bakış açısı..Ben şahsen çocuğun anne tarafından büyütülmesi gerektiğine inanmıyorum. Ne kadar çok insan tarafından büyütülürse o kadar iyi. Yoksa burdaki gibi tek tip insanlar oluyorlar işte.
Ne yuvası ne dayağı başta kendi annem babam boşanırsanız çocuğu ikinize de vermeyiz zaten biz bu yaşa getirdik biz büyütürüz diyorlar fakat ben istemiyorum annesi ya da babası yerine onlarla yaşamasını
Evet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..[/QU
hemen ''biz'' olmuşsunuz, oğlunuz çemberin dışarda kalmış, yazık
ne kadar pasif bir annesiniz. çocuğunuz için sürekli başkalarının onun için verdiği kararlardan söz ediyorsunuz. yok annem babam size vermeyiz dedi, yok eski eşim çocuğumu yanıma almama izin vermez... işinize de böylesi geliyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?