Hayatımın en zor yılı

Şuan yönetici asistanlığı yapıyorum, asıl mesleğim bilgisayar programcılığı

hmm güzel işmiş.ama yorucudur.
ozaman hafta sonlarınızı iyi değerlendirin.
çocuk bari o şekilde ilgi ihtiyacını karşılasın.

İşin o kısımları hakkında da hiç bilgim yok ki,o kadar hazırlıksız atladım bu işe. Türkçe %90 oranında bilgim var, her zaman yüksek not alırdım denemelerden. Matematik dersini de çok seviyorum. Benim derdim Tarih ve coğrafya. Dersaneye rağmen başaramayacağım sanırım,keşke hiç bulaşmasaydım. Bilgisayar programcılığı için en az 85 puan gerekiyor diye biliyorum ama net bilgim yok. Daha mezun olmadan sıfır bilgiyle girmiştim ama seneler önce,73 mü ne almıştım

İşin sırrı o,bunu çok çok iyi biliyorum. Ders çalışmaktan bile daha önemli soru çözmek. Biraz daha zorlamaya çalışacağım,sağolun

2010 ve 2012 de kpss hazırlandım.

2010'da, sabah evden 7 de çıkar , akşam 6da dersaneye 10 da evde olurdum.
eve gelirce kitap açmayı bırak kendimi yatağa zor atardım... son üç ay işten çıktım çalıştım olmadı, kısmet değilmiş.

2012'de, dersaneye gitmedim. çünkü ozaman kendime ayıracak vaktim falan kalmıyordu.. ders çalışamıyordum..internette istemediğin kadar video var. tavsiyede edebilirim.. akşam iş çıkışı d,rek ebe giderdim. dinlenirdim. sonra 12 1 e kadar ders çalışırdım. sınava yakın işten de çıkmadım.. cesaret edemedim işsiz kalırım diye. çok şükür iyi puan aldım.

Temeliniz varmı? ev de kendiniz çalışırsanız daha az yorulursunuz.. iş yerinde işimi yaprken, kulaklıkla tarih çoğrafya videoları dinleyebilirsin. tabiki %100 verim almıyorsun. ama hiç yoktan iyi değil mi?

çocuğun kaç yaşında..

edit: bekarım

Allah kolaylık versin. .
Kolay değil canım benim ♡

atama puanları değişiyor malesef. verilen kadroya bağlı. 2012 puanlar 81 küsürleri gördü.
ama bu sene puanlar 86 ya bile inmedi diyebilirim.
hatta bunun için pazar günü ankarada eylem var.

ANKARADA ki arkadaşlar kalabalık olsun diye gitmek isteyenler gidebilir.

Atamaları nasıl bilgisayar programcılarının, çok fazla değildir diye tahmin ediyorum ama ataması olsa bile kendi yaşadığın yerde atama olabilecek mi yoksa düz memurluk da olabilir tabi.
Kişisel ilgi alanıdır bu tarih sevmeyebilirsin ben de aksine çok severim. Coğrafya daha zaman alıcı gelir bana.
Önceden denemelerden iyi alman şu an aynı sonucu vereceğini göstermez. Yeni mezun çılgın bir kitle var hazırlanan.
Ama asla imkansız değil. Hademeyken doktor olan var.

Tarih ve coğrafyada temelim yok,işyerinde video izleyebilirim ama test çözemem görürler. Site öneriniz var mı,ya da yotubetan konu adını yazıp da izlenebiliyor sanırım? Yeterli olur mu bilmiyorum ki. Kızım 29 ocakta 3 yaşına girecek.

bende sizi anlayamadım. evladı tabiki önemli. ama iyi bir işi olmasıda önemli. bunun karşılaştırma yapılmaması gereken bir konu.. hayatta hiç birşeyin garantisi yok. gerek özel sektör olsun, gerekse kamu olsun bayanın çalışması doğru olan. Bayan çalışmayınca, evliliğinde gördüğü aldatma ve şiddetede maruz kalıyor kimi zaman..
çocuğu çok küçükse tabiki işten çıksın 1 2 sene ilgilensin..

Ceyz şimdi uzun yazamayacağım ama asla işten çıkma

Kadroların sayısı az

Biraz idare et

Çalışmasan da dinlediğin yeter belki

Bizim kursta da gece 3 e kadar çalıştım diye anlatanlar var ne yapalım

Onlar o kadar çalışıyor sen ben eve gidince ancak başka ile bakıyoruz

İşten geç çıkıp çalışmayı unut kızına da zaman ayırman lazım onun Zaman'ından çok fazla çalamayız

Azıcık sakin hafta sonu azıcık kafa dağıt kızınla gez vs

86 mı? Yandım ben ozaman. Benim için il farketmiyor,Türkiye genelinde mi böyle puanlar?

tarih, hakan dede yi dinleyebilirsiniz.
çoğrafyada, nihan akar(zorluegitim. com) dinleyebilirsiniz. bir kaç videosu ücretsiz. geri kalanlarda baya uygun bir fiyattan alabilirsiniz. birden fazla kişide girip girip izleyebilir. bikaç arkdaşınızla birleşip alın. şiddetle tavsiye ederim.. çok güzel anlatıyor. (149 TL imiş)

86 mı? Yandım ben ozaman. Benim için il farketmiyor,Türkiye genelinde mi böyle puanlar?
hiç böyle olmazdı. bu sene puanlar böyle malesef. kardo hiç verilmedi bu sene önlisanalara..
benim dönemimde pc bölümüne tek atamada 1500 kadro verdiler. şuan verilen kadro 30.
bu yüzden eylem var ankarada.

olduğu kadar

ben çalışmasın demedim. hem çalışıp hem dershaneye gidip çocuğunun görememesinin kötü olduğunu vurguladım ayrıca sevgisiz büyüyen çok çok çocuğa tanık oldum yanlış olduğunu düşünüyorum aynı fikirde olmak zorunda değiliz. hanımefendi hepsini bir arada yürütemediği için fikir istemiş bende düşüncemi söyledim. ayrıca kendisinin 2.cocuk istediğinden dolayı konu açtığını biliyorum hepsi bir arada olmaz. Bu arada çalışıyorum ev hanımı falan değilim çocuk konusunda hassasım hepsi bu geçmişimle alakalı..

Evladımı düşündüğüm için çalışıyorum. Size bunu uzun uzun anlatmak isterdim ama anlayabileceğinizi sanmıyorum

Bunun bilincinde olmanız yeterli aslında. Hedefiniz var. Öylesine kursa yazılmadınız. Öylesine eve geç gitmiyorsunuz. İleride çocuğunuza çok daha iyi bir gelecek vereceksiniz inşallah. Bunu düşünerek vazgeçmeyin.

aynı durumdayım canım çalışıyorum,dershaneyede yazıldım, iki küçük evladım var ve benim eşim yok çocuklarla ilgilenecek.

eve gittiğim zaman onların uyku vakti gelene kadar ilgileniyorum onlar uyuyorlar uykumdan feragat ederek günlük 2 şer saat çalışıyorum.

diğer arkadaşlar gibi günlük 500-300 soru çözemiyorum ama olsun az az da olsa istikrarlı çalışmanın yeteceğpini düşünüyorum.

günlük 8 saat uyuyorsan 6 ya düşürmelisin. ya akşam 2 saat geç yatacaksın yada sabah 2 saat erken kalkacaksın.

yolda giderken kulaklıkla konu dinleyebilirsin.

iş yerinde fırsat bulursan kulaklıkla falan soru çözümü yada konu anlatımı izleyebilirsin..

uykudan çalacağız canım.. hep kazanan komşu kızı olmasın bu yılda bizim yılımız olsun..

bakarsın ankaradaki eylemde bir sonuç verir kadroları artırırlar. biz elimizden geleni yapmalıyız bence.

ben hep bu yazıyı okuyorum sende okumalısın

'HEP DENEDİN,HEP YENİLDİN;YİNE DENE,YİNE YENİL,DAHA İYİ YENİL.''Samuel Beckett

En ufak bir şey de pes etmemeli insan,yıkılmamalı.Tekrar,tekrar ve tekrar denemeli; bir öncekinden daha iyi yenilmeli.

Yenilecek gücü kalmadığında öncekileri düşünmeli,önceki onları tecrübe edinmeli sonra onlardan ayakta durabilecek gücü edinmeli.Yine mi yıkıldı?Bu sefer beklemeli gücü olunca tekrar denemeli.

Amacına ulaşamasa bile,tecrübe edinmeli,mutlu olmalı.Bu döngü böyle devam ederse elbet birgün amacına ulaşabilir insan.Bu her şey için geçerlidir.Bazen platonik bir aşk,bazen önyargılar,bazen mutsuzluk..

.Direnmeyi deneyin,karşınıza iki yol çıkar o zaman.Yenilgi ve başarı.Başarıyı yakalarsan devam et.Yenilgiyi yakalarsan tekrar dene.Her denemeyi bir öncekinden tecrübe alarak yap.Gücünün tükenmemesi için tecrübe edinmeyi unutma.

Sonuna kadar devam et.Sonunda yine iki yol çıkacak karşına.

Ya başarıya ulaşacaksın ya da amacının saçma olduğunu düşünerek tecrübelerini hayatının her alanında kullanarak olgun bir insan olacaksın.

Şimdi dur ve düşün.Ya inandığın işlerin peşinden koşarak mutlu olacaksın ya da ilk engelde geri dönüp zayıf kalacaksın.Seçim senin.!

Atladığınız nokta var,sevgisiz çocuk büyütmüyorum.24 saat beraber olup da çocuğuna sevgisini veremeyen insanlar var.
Çocuk konusunda ben de hassasım,belli bir yaşa kadar çalışılmamasını ben de savunurum her zaman ki öyle de yaptım. Ama 3-4 yaşından sonra da evde oturmak bana göre değil. Atanabilirsem şartlar daha iyi olacak inş. başlıkta da yazdığım gibi zor bir sene beni bekliyor

hakkınızda hayırlısı olsun bana kızdınız biliyorum ama amacım o değildi

Teşekkürler canım yazın çok iyi geldi.Senin durumun daha zormuş (
Hemen ilk engelde geri dönmeye kalktım ben, kendimi toparlayacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…