- 9 Ocak 2012
- 15.604
- 30.274
- 798
Ben bir eşeklik ettim,gittim KPSS için dersaneye yazıldım. Hiçbir şey yapamıyorum,düzenim tepetaklak oldu, sağlığım bozuldu resmen yaa
Sabah 6da kalk işe git,çalış didin yorul akşam da koştura koştura dersaneye git. Haftanın 2 günü olmasına rağmen bunaldım; özellikle tarih dersini kafam almıyor,coğrafya da iyi değil ama tarih dersinde düşüp bayılacaktım.Dün ilk defa ağladım eve giderken. Ders çalışmam,test çözmem lazım yapamıyorum. Kızımın yüzüne baktım, bizi akşamları ya 8de ya da 11 de görüyor.Ona o kadar üzülüyorum ki. Depresyona girdim ne olur bana biraz el atın,ufacık önerinize bile razıyım
Teşekkürler canım yazın çok iyi geldi.Senin durumun daha zormuş(
Hemen ilk engelde geri dönmeye kalktım ben, kendimi toparlayacağım inş.
Aynı ben yaa tek eksik bebeğim yok henüz bende haftanın 6 günü çalışıyorum tek pazarım da da dershaneye gidiyorum akşama kadar. Evde eşimle kahvaltı yapmayı özledim. Her akşam evimin düzeni bozulmasın diye koşturup duruyorum evde. Test çözmeye vakit bulamıyorum resmen. Konu tekrarı yapamıyorum. Ama bunların hepsi bir amaç için oluyor ya ne yapalım bir sene katlanacağız artık. Bebişin annesinin düzenli bir işi olduktan sonra daha çok mutlu olacak merak etme.Ben bir eşeklik ettim,gittim KPSS için dersaneye yazıldım. Hiçbir şey yapamıyorum,düzenim tepetaklak oldu, sağlığım bozuldu resmen yaa
Sabah 6da kalk işe git,çalış didin yorul akşam da koştura koştura dersaneye git. Haftanın 2 günü olmasına rağmen bunaldım; özellikle tarih dersini kafam almıyor,coğrafya da iyi değil ama tarih dersinde düşüp bayılacaktım.Dün ilk defa ağladım eve giderken. Ders çalışmam,test çözmem lazım yapamıyorum. Kızımın yüzüne baktım, bizi akşamları ya 8de ya da 11 de görüyor.Ona o kadar üzülüyorum ki. Depresyona girdim ne olur bana biraz el atın,ufacık önerinize bile razıyım
Yolda toplam 4 saatim geçiyor,bu vaktimi çok iyi değerlendirmem lazım dediğin gibi.İşlerim bazen çok yoğun bazen de hiç işim olmuyor, boş vakitler olduğunda burada önerilen videolara bakacağım. Yolda da test çözmeye çalışacağım artık. İnş.düzene girerBir mp3 çalar ile tarih derslerini yolda gidip gelirken dinleyebilirsiniz.
İş yerinde vaktiniz oluyormu, ufak paragrafları hap bilgileri araya sıkıştırabilirsiniz.
Netten bir sürü soru video hap bilgi okuyabilirsiniz.
Ve herşeyden öte sakın inanmaktan vazgeçmeyin. Kızınızda az bir süre sizi özleyecek sonrası rahat ..
İnş. benim de sizin gibi şansım yaver gider. Ön lisansmıydı sizin de?Bende bu yıl çocukla,işe giderek ve formasyon için okula giderek ilk hazirlanmamda atandim.kpss bikere bilgi ölçen bir sınav değil en çok tarih çalıştım ama çok ilgisiz sorular çıktı.en önemli şey motive olmak kendi kendini sürekli motive etmen gerekiyor ve inanmak çok önemli ne olursa olsun yarıştan kopmamak gerek.
Psikolojiyi bozan o kadar sınav var ki,saymakla bitmezeskiden öss idi insanların psikolojisini bozan, şimdi de kpss
Memur musunuz peki şuan? O kadar fedakarlık yapıp atanamamak çok zor hem de 82 puanlaKpss için işini bırakmış, dişini tırnağına takmış, gecesini gündüzüne katmış birisi olarak yorumlayacağım.
Çok zor. Bekardım. Çalışmıyordum. Ev - dershane arasında mekik dokuyordum. Tarihten 28in altına hiç düşmedim. Çok severdim.
Sabah evden çıkıp gece 22.00 larda dönerdim eve. Sosyal hayatımdan tamamen feragat etmiştim.
82 aldım ve atanamadım.
İşimden de olmuştum.
Bilgisayar Programcılığının atamaları daha iyi diye biliyorum en azından 80 puanla İstanbul'un bir ilçesine M.e.b e atanan arkadaşım var.
Benim Kpss'ye hiiiiç inancım yok.
Bu sizi olumsuz etkilemesin. İşinizi bırakmamanızı öneririm. Çok ağır bir tempo olacak ama hem çocuk, ev hem iş ve dershane.
Öncelikle kesinlikle multivitamin kullanın. Gerçekten farkı göreceksiniz.
Tarih için şunu söyleyebilirim , sevmeniz ve merak etmeniz lazım. Sınav için değil öğrenmiş olmak için öğrenin. Genel kültür gibi düşünün faydasını göreceksiniz. Ben yazarak çalışırdım.
Coğrafya için sanırım Nihan Ataman'dı. Videoları youtube'da var enfes anlatır.
Ama bence en önemlisi standart sapmayı etkileyen Vatandaşlık. Şimdiden başlayın aynı tarih gibi öğrenmiş olmak için çalışmaya başlayın.
Çoook kolay gelsin.
Yok benim çok daha genişti mesul olduğum kısım eğitim artı alan sınavına da girdim.yani çok az vakit ayirabildim derslere.İnş. benim de sizin gibi şansım yaver gider. Ön lisansmıydı sizin de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?