- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
İlişkiye başladığımızda bu kadar karışmıyor , bu kadar söylenmiyordu. Zamanla yavaş yavaş başladı. Bu raddeye geldiğinde de aşık olup bağlanmıştım bileBaştan biliyorsunuz da neden muhafazakar bi adamla 5 yıl beraberlik yaşadınız? Bence bunların başınıza geleceğini düşünmeniz gerekiyordu. Bence ayrılın çünkü "bana böyle giyinmek normal geliyor " dusunceniz varken kalkıp da onun isteklerini kabul etmeniz sizi zora sokar ve zamanla kavgalar başlar denginizi bulun.
Çok rahatsız oluyorum , sürekli söyleniyor , abartıyor da abartıyor daral geliyor ama gelecekte bunun daha fazla artmayacağını söylüyorKiyafetlerinuze karisilmasindan simdiden rahatsiz oluyorsaniz gelecekte hic cekemezsiniz.
Canım ama ailesinin böyle insanlar olduğunu biliyordunuz değil mi ? İnsanlar kırk yıldır yaşayış tarzını sizin için değişime uğratmaz herhalde ? Ya da siz ? Ben bu ilişkiye sağlıklı bakamadim üzgünüm.İlişkiye başladığımızda bu kadar karışmıyor , bu kadar söylenmiyordu. Zamanla yavaş yavaş başladı. Bu raddeye geldiğinde de aşık olup bağlanmıştım bile
Haklısınız ama kendisini hiç muhafazakar değil sadece ailesi öyle. Yanı içkisini falan içer sadece ailesinde babası annesini böyle kısıtlandığı için ona bu normal geliyorCanım ama ailesinin böyle insanlar olduğunu biliyordunuz değil mi ? İnsanlar kırk yıldır yaşayış tarzını sizin için değişime uğratmaz herhalde ? Ya da siz ? Ben bu ilişkiye sağlıklı bakamadim üzgünüm.
Canım kendisi muhafazakar değil ailesi öyle. Yani dini şeylerini yerine getirmediği gibi içkisini falan da içer. Sadece kıskanç. Babası annesini bu şekilde kısıtlandığı için ona da bu normal geliyorMuhafazakar sevgilin memelerine bakmasın, bakıyorsa da sütyenlerin yukarda diye bir cümle kurmasın.
Ay hiç çekilir dert değil, özgürlüğüne düşkünsen neden kendini değiştirmeye çalışıyorsun ki?
Yolla gitsin, bulunmaz hint kumaşı değil ya.
Çok cahil. Kusura bakma.Canım kendisi muhafazakar değil ailesi öyle. Yani dini şeylerini yerine getirmediği gibi içkisini falan da içer. Sadece kıskanç. Babası annesini bu şekilde kısıtlandığı için ona da bu normal geliyor
Aynen öyle 2 seçenek var. Ben asla görüş olarak genişlemem ben böyleyim diyor. Benimle bir ilişki istiyorsan bu konularda değişeceksin diyor. Böyle söyleyince bana da çok itici geliyor ama şu giyim konusundan başka sıkıntımız yok. O yüzden bir türlü karar veremiyorumO da belki simdi ciddi dusunmeye basladigi icin daha cok muhalefet ediyordur, o da kendine ve ailesine bu halinizi kabul ettiremiyordur. Sizi oldugunuz gibi kabul etmeyecekse neden berabersiniz ki? Istedigi gibi birini bulsun o zaman herkes. Ya sevginiz bunlari hos gorecek ya da bu sorunlar sevginizi yok edecek. Baska yolu yok. Birini secin birlikte
Çok rahatsız oluyorum , sürekli söyleniyor , abartıyor da abartıyor daral geliyor ama gelecekte bunun daha fazla artmayacağını söylüyor
Fark etmiyor canım size daha sevgili iken karışan adam evlendikten sonra "sen beni aileme karşı mahçup edemezsin ya da sen benim namusumsun " gibi cümleler ile sıkacak. Ailesi bir yandan fitne verecek ve evliliğiniz kabusa dönecek. Herkes dengini bulsun ya da cok seviyorsanız daha düzgün şeyler giymeye özen gösterin inanın hiçbirşey kaybetmezsiniz ama bunu o istiyor diye değil kendin istiyorum diyorsanız. Olmaz ben yapamam ben rahatlığa alistim diyorsanız hic uzatmayın bence. Kendi açısından o da haklı şimdi . :)Haklısınız ama kendisini hiç muhafazakar değil sadece ailesi öyle. Yanı içkisini falan içer sadece ailesinde babası annesini böyle kısıtlandığı için ona bu normal geliyor
Aynı şekilde o da beni ve ailemi biliyordu. İkimiz beraber bi ilişkiye başlamışken işler ciddiye binince kenara çekilip bana sen değişeceksin demesi sorun bence. Sizce öyle değil galiba ?İnsanları biliyordun madem yapamayacaktin boyle bir iliskiye nedrn adım attin.Davul bile dengi dengine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?