Hayatımın kararı

yol yakınken dönün.. evlendiğinizde kapanmanız içinde zorlayabilir gibi geldi .. kabul etmezsenizde bende hata yapabilirimlere getirebilir konuyu

Hayır siz suçlu değilsiniz ki ben öyle bir şeyi ima dahi etmedim. Sadece iki tarafda bu ilişkiyi çıkmaza sokuyor.Peki siz onun ickisine bisey diyor musunuz ? Bence şu an önemli olan içki ? Ne malum onun zamanla daha kötüye gitmeyeceği. Bu alkol yüzünden çok dağılan evlilikler biliyorum. Şiddet hakaret eve bakmama saygısızlık diz boyu. Bence siz bunun alkol tarafını dusunun bırakın tişörtleri

Amin canım

ayrildiginizda
geri dönmeyecektiniz hata etmişsiniz
ileride eve bile hapseder
kendisi içinin pisliği ni size böyle yansıtıyor
kişi kendinden bilir işi

Ailesini diger konularda örnek almamış içkisini vs içiyoda giyime gelince mi vır vır ötuyo bence senın sevgılın mal ya da ayrılmak için bahane üretiyo

Bence yontemde de sorun var. Mesela size neden gogsunuzun gorunmemesi gerektigini ya da neden giyime dikkat etmenizi istedigini acikca soylesin ve ikna etmeye calissin. Dayatmaya degil. Belki soyledikleri size de makul gelecek ama once birbirinizi anlamaya calisin. Catismaktan ote bir adim atin. Gerekceleri neler sana onu anlatsin. Bence ikna olabilirsin :) ben de esim harici erkeklere ya da kadinlara hos gorunmek icin caba vermeyi anlamli bulmuyorum. Bakim baska bir sey ama suslenmek ve acik giyinmek baska bir sey. Belki o da baskalarina guzel gorunmenizden guzelliginizi gostermenizden rahatsiz oluyordur. Ama bunu hangi deger yargilariyla yapiyor bunu anlatsin size. Sadece belli mekanik talimatlarla degil

İçmesi beni rahatsız etmiyor açıkçası. Çünkü haftada 1 bira , ya da ayda bir kurulan rakı sofrasından bahsediyoruz. Bunlar benim için sorun değil

Canım sorun bu zaten. Hiç açık giyinmiyorum. Yani asla çatalım falan gözükmüyor. Bisiklet yaka ya da ondan biraz daha geniş giyiyorum. Eğilince biraz gözüktü , arkadan gözüküyor gibi saçma sapan şeyler söylüyor

Sonda batırdı yani.
Babasının gönlü olsun sesleri çıkmasın başı ağrimasin diye baskı yapıyor belli ki..

Normal şartlarda ben çok seviyorsam ve tek sorun buysa mini etekmiş askılıymış giymeyivereyim derdim. Bunlar benim için çok büyük şeyler değil. Onlarsız mutlu yaşarım çünkü.

Ama burada durum çok farklı.
O yüzden ayrılırdım..

Benim bir arkadaşım vardı. Çok sevdiği 8 yıllık aşkından ağlaya ağlaya ayrıldı. Ondan gizli mini etek giydiği ve gece dışarı çıktığı için. . Yani bazı insanların özgürlüğü çok önde gelir. Ne olursa olsun yapamaz..
Sizde durum nedir bunu en iyi siz bilirsiniz?

Kıyafetlerine karışan o değil mi genişleyemem vs diyen, nasıl muhafazakâr değil

O zaman adam diyo ki ailemin istediği gibi ol, doğru mu
Ayyyynen öyle. Açık giyinme millet bakar , açık giyinme yarın öbür gün ailemden biriyle bir yerde karşılaşırsın beni utandırma. Zaten bayramda falan uzun kollu giyecekmişim. Bu arada hiç açık da giyinmiyorum yani çatalım falan asla gözükmez. Bisiklet yaka ya da biraz daha düştüğünü giyerim ama eğilince gözüktü diyor yok arkadan geçerken soldan gözüküyor diyor. Böyle saçma sapan şeyler söylüyor yani

İçmesi beni rahatsız etmiyor açıkçası. Çünkü haftada 1 bira , ya da ayda bir kurulan rakı sofrasından bahsediyoruz. Bunlar benim için sorun değil
Bence sizi içki rahatsız etmeli. Ben sevgilinizi muhafazakâr değil de kendi isine nasıl geliyorsa öyle davranan birisi olarak görüyorum. Muhafazakâr insan kendini kötü olan herşeyden muhafaza eder. Kimse çirkinliği bi tişört ardına saklayamaz! Önce kendisi değişsin

Canım ben zaten mini etek askılı falan asla giymiyorum. Benimkinin derdi eğilince gözüktü arkadan bakınca gözüktü falan. Yoksa hep bisiklet yaka ya da biraz daha düşük yaka giyerim. Bana gelip mini etek askılı giyme dese zaten ben o fedakarlığı gocunmadan yaparım ama çok abartıyor

Zaten sevgilim muhafazakar değil , dediğim gibi sadece ailesi öyle. Ve dediğiniz gibi işine geldiği gibi davranıyor

Haklısınız. Ayrılınca da özlüyor dayanamıyorum

zaman geçince özlem biter
kendisi dindar vs. değil
siz böyle ondan vazgecemiyorsunuz
gün gelir ailem seni istemedi aciksin der kendi terkeder
bu tipler böyle
alkol kullanıp bunların baskısını yapan ancak zihni pisliklerle dolu biridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…