- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Düşünüyorum çok düşünüyorum ve karar veremiyorumKendine çok güveniyor yani. Evlenince daha fazla karışmayacağım diye garanti belgesi mi verecek size? Çok sıcak havalarda bile uzun kollu, dökümlü şeyler giymenizi isteyebilir. Arkadaşımın eşi arkadaşımın saç boyatmasına, iş yerinde topuklu gitmesine, parfüm sıkmasına bile karışıyor, her gün ayrı bir kavga. Evlendikten sonra temelli coşuyor erkekler. İyice muhafazakar oluyorlar. Tahammül edebilir misiniz? İyice düşünün derim.
Muhafazakar dinini yasayanlar falan degil bunlar.Böylelerini Muhafazakarlik ve dindarlikla adlandiramazsiniz.Çok cahil. Kusura bakma.
Bence bu çocuk kurtulması gereken bir virüs.
Canım zaten inan o kadar makul giyiniyorum ki. Etek şort askılı falan asla yok zaten. Tişörtlerimin yakasına takmış durumdaFark etmiyor canım size daha sevgili iken karışan adam evlendikten sonra "sen beni aileme karşı mahçup edemezsin ya da sen benim namusumsun " gibi cümleler ile sıkacak. Ailesi bir yandan fitne verecek ve evliliğiniz kabusa dönecek. Herkes dengini bulsun ya da cok seviyorsanız daha düzgün şeyler giymeye özen gösterin inanın hiçbirşey kaybetmezsiniz ama bunu o istiyor diye değil kendin istiyorum diyorsanız. Olmaz ben yapamam ben rahatlığa alistim diyorsanız hic uzatmayın bence. Kendi açısından o da haklı şimdi . :)
HaklısınCanım bu mütevazi bir hayat sürmek değil. Sabah kalktığında giyinmek takı takmak gibi çok basit işlerde bile kararı kendinle değil, 'eşinle' veya onun üzerindeki fikirlerinin gölgesiyle alacaksın. Düşün bunu bir. Bundan sonraki hayatının her gününü böyle mi geçirmek istiyorsun.
Onun her istediğini yapsan tam istediği gibi giyinsen. O zaman sen bu kadar taviz verirken dikkat ederken ona göre yapman gereken seyi yapıyor olacaksın. Başka sorunlarınız çıktığında bak ben senin için bu kadar dikkat ediyorum demenin bir anlamı olmayacak.
Aranızdaki yaşam tarzı ve düşünce farkları ilerde yaşamlarınızı birleştirdiğinizde çok rahatsız edecektir ikinizi de.
Hep hafif kıskançlık vardı ama zamanla alttan alttan artmış şimdi kocaman bir dağ olmuş5 yıldır sorun olmuyormuydu?
Kendimden vazgeçmek istemiyorum ki dediğim gibi zaten açık giyinmiyordum. Benim canımı en çok sıkan şey giyim konusu yüzünden beni cezalandırmaya çalışmasıHayat tarzları taban tabana zıt insanlar mutlu olamaz, kör aşıkken belki ama sonra mümkün değil,ha nedir kadın edilgenliği sözde özne olmayı seçerse belki, ama emin ol o zaman da adam sana olan saygısını yitirecek keza sen öyle, aynaya bakıp kim ki bu diyeceksin
Yakaları daha düzgün kıyafetler var çatalı göstermeyen. Sorun o değil sorun sizin muhafazakar bir ailenin oğluna aşık olup bu durumu dert etmeniz. Hani bilmeseniz anlarım da biliyorsunuz. O öyle değil diye bisey yok çünkü insanlar ailelerden ne görüyorsa onu yapıyorlar. O yüzden işiniz zor . Çok iyi dusunun evlendikten sonra kapanmanizi bile isteyebilir. Çünkü her insan inançları doğrultusunda yaşar.Canım zaten inan o kadar makul giyiniyorum ki. Etek şort askılı falan asla yok zaten. Tişörtlerimin yakasına takmış durumda
Ailesi muhafazakar , kendi değilMuhafazakar dinini yasayanlar falan degil bunlar.Böylelerini Muhafazakarlik ve dindarlikla adlandiramazsiniz.
Bildiginiz bunlar hasta icki iciyor dekoltene karisiyor cok sacma.
Aynen öyle şimdiden o kadar darlıyor ki ileride artmayacağına ben de inanmıyorumValla en rahatı bile o imzayı attıktan sonra kıskançlaşıyorken sizinki sinyallari baştan bayağı veriyor... Vallahi hayatı zindan eder gibi geliyor.
Haklısınız ama kendisini hiç muhafazakar değil sadece ailesi öyle. Yanı içkisini falan içer sadece ailesinde babası annesini böyle kısıtlandığı için ona bu normal geliyor
Sorun çatalın gözükmesi falan değil. Şuan giydiğim kıyafetlerimin hiç birinde asla çatalım gözükmüyor zaten. En ufak 1 cm kaymadan bahsediyorum ben. Ayrıca aynı şekilde o da beni ve ailemi biliyordu. Neden şimdi kenara çekilip benden değişmemi istiyor ve ben yapamıyorum diye ben suçlu oluyorum kiYakaları daha düzgün kıyafetler var çatalı göstermeyen. Sorun o değil sorun sizin muhafazakar bir ailenin oğluna aşık olup bu durumu dert etmeniz. Hani bilmeseniz anlarım da biliyorsunuz. O öyle değil diye bisey yok çünkü insanlar ailelerden ne görüyorsa onu yapıyorlar. O yüzden işiniz zor . Çok iyi dusunun evlendikten sonra kapanmanizi bile isteyebilir. Çünkü her insan inançları doğrultusunda yaşar.
+1kesinlikleMuhafazakar sevgilin memelerine bakmasın, bakıyorsa da sütyenlerin yukarda diye bir cümle kurmasın.
Ay hiç çekilir dert değil, özgürlüğüne düşkünsen neden kendini değiştirmeye çalışıyorsun ki?
Yolla gitsin, bulunmaz hint kumaşı değil ya.
Kendisi hiç muhafazakar değil. Ailesi öyleİçki de var hee, negzel muhafazakarlık o, evlendiğinde seni istediği gibi biri yapıp 6 ay sonra senin eski hallerin gibi kızlara yazılmazsa ben de adam değilim o kadar da netim
Hep hafif kıskançlık vardı ama zamanla alttan alttan artmış şimdi kocaman bir dağ olmuş
Evet bence de ailesi tarafından hep uyarılıcam , ailesine onu rezil etmekle suçlanıcamŞu ayrıntı, konuda anlattığın şeylerden daha ağır.
Eğer bu birlikteliği devam ettirirsen, sadece giyim özgürlüğünden vazgeçmeyeceksin.
Her sıkıştıklarında "Elalem ne der" diyecek bir aile içinde dibine kadar yargılanacak, çeşitli müdahalelere uğrayacak ve ezileceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?