Hayatımın kararı

Tabiki de özgürlük.
Her şey gelir geçer de biri için harcadığınız zamanlar geri gelmeyecek yarın bir gün hiç yere ayrılırsanız bu günler için pişman olursunuz.Keşke dilediğim gibi yaşasaymışım dersiniz.

Düşünüyorum çok düşünüyorum ve karar veremiyorum

Hayat tarzları taban tabana zıt insanlar mutlu olamaz, kör aşıkken belki ama sonra mümkün değil,ha nedir kadın edilgenliği sözde özne olmayı seçerse belki, ama emin ol o zaman da adam sana olan saygısını yitirecek keza sen öyle, aynaya bakıp kim ki bu diyeceksin

Canım zaten inan o kadar makul giyiniyorum ki. Etek şort askılı falan asla yok zaten. Tişörtlerimin yakasına takmış durumda

Haklısın

Valla en rahatı bile o imzayı attıktan sonra kıskançlaşıyorken sizinki sinyallari baştan bayağı veriyor... Vallahi hayatı zindan eder gibi geliyor.

Kendimden vazgeçmek istemiyorum ki dediğim gibi zaten açık giyinmiyordum. Benim canımı en çok sıkan şey giyim konusu yüzünden beni cezalandırmaya çalışması

Canım zaten inan o kadar makul giyiniyorum ki. Etek şort askılı falan asla yok zaten. Tişörtlerimin yakasına takmış durumda
Yakaları daha düzgün kıyafetler var çatalı göstermeyen. Sorun o değil sorun sizin muhafazakar bir ailenin oğluna aşık olup bu durumu dert etmeniz. Hani bilmeseniz anlarım da biliyorsunuz. O öyle değil diye bisey yok çünkü insanlar ailelerden ne görüyorsa onu yapıyorlar. O yüzden işiniz zor . Çok iyi dusunun evlendikten sonra kapanmanizi bile isteyebilir. Çünkü her insan inançları doğrultusunda yaşar.

Haklısınız ama kendisini hiç muhafazakar değil sadece ailesi öyle. Yanı içkisini falan içer sadece ailesinde babası annesini böyle kısıtlandığı için ona bu normal geliyor

Şu ayrıntı, konuda anlattığın şeylerden daha ağır.

Eğer bu birlikteliği devam ettirirsen, sadece giyim özgürlüğünden vazgeçmeyeceksin.
Her sıkıştıklarında "Elalem ne der" diyecek bir aile içinde dibine kadar yargılanacak, çeşitli müdahalelere uğrayacak ve ezileceksin.

Sorun çatalın gözükmesi falan değil. Şuan giydiğim kıyafetlerimin hiç birinde asla çatalım gözükmüyor zaten. En ufak 1 cm kaymadan bahsediyorum ben. Ayrıca aynı şekilde o da beni ve ailemi biliyordu. Neden şimdi kenara çekilip benden değişmemi istiyor ve ben yapamıyorum diye ben suçlu oluyorum ki

Hep hafif kıskançlık vardı ama zamanla alttan alttan artmış şimdi kocaman bir dağ olmuş

Ben sana olacakları söyliyim mi?
Sevgilin senden ayrılacak sebep olarak bunları gösterecek 3-5 ay içinde de evlenecek.

Bir dönem geçecek seni arayacak ben seni çok özledim ama ailemin bulduğu kızla evlenmek zorunda kaldım vs vs diyecek..

5 sene az bi zaman değil ama olmaz sizin iş.

Hakkınız da hayırlısı olsun.

Evet bence de ailesi tarafından hep uyarılıcam , ailesine onu rezil etmekle suçlanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…