Hayatımın şoku

Bence sasirmayin hicbir dogum kontrol yontemi %100 koruyucu degil. Tuplerini baglattigi halde hamile kalani gordu bu gozler. Hayirli olsun hamileliginiz.

Benim teyzemde spiralli hamile kaldı ve spiralli dogum yaptı. Milyonda 1 de olsa denk geliyor işte bebeginin yiyecek ekmegi var canım Allahım yardımcın olsun.

Oda garanti degil. Tanidigim tüplerini baglatti ve yinede hamile kaldi. Buba 1% ihtimal veriyor tıp. Ama o arkadas icin cok iyi oldu,cünkü daha önce tek kizini kaybetmisti. Allahin hikmeti iste
Eski sistemde kordonlar baglatılınca hamile kalınıyordu .Yeni sistemde baglatılan kordon da hamile kalma olasılıgı yok diye biliyorum sebebi ise şu kordon baglanmıyor tamamen bagı kesiliyor bu yüzdende hamile kalma olasılıgı yok diye biliyorum..

O tanidigimda köreltmislerdi (türkcesi böyle mi deniliyor tam emin degilim). Yani normalde olma ihtimali 1% birmis. Olmus. Doktorlar da anlamamis nasil mümkün diye

Bizde neler yapioz olsun diye ama Allah tan iste nasipse gelir çinden yemendem nasip degilse ne gelir elden ..:) cok takilmayin Allah nasip ettiyse vardir bir sebebi ..guzel gumler gorun insallah...

Isteyip istememesi beni alakadar etmez ama bu kadar sok yasayacak ne var sonucta gelmis o bebek artik karninda doktorlada gorusup ona sormasi gerekmezmi o kadar korunmaya ragmen o cocuk gelmis aldirir aldirmaz umrumda degil sadece dunya yikilmista altinda kalmis gibi bahsetmesi cok sacma geldi daha beter durumlar var demek istedim.. Bu benim yorumum kimseyi de ilgilendirmez canim

Sağlıcakla büyütün yavrularınızı. Allah kolaylığını da verir mutlaka. Ben kızımın ardından hemen yapmadığıma cok pişmanım inanın. Çok sıkılıyor bir başına. Arkadaş da yok. Biz ve evdeki minik kuşla ne kadar eğlenebilirse.
Bu ay denedik bakalım ne olacak :)

2 korunma yöntemiyle hamile kalıyor ama yine de şok yaşamaya hakkı yok, peki ne diyim size.
Orda kıymet bilmemesinden bahsediyorsunuz. Olmayanlara getiriyorsunuz hemen konuyu.
Belki durumu yok, belki depresyonda, belki iki çocukla dünya başına yıkılmış gibi hissedicek, belki çocuk sevmiyor bu kimseyi ilgilendirmez.
Kürtaj bu gibi durumlar için bu topikte insanların dertlerini anlatması için var. Size dert gelmiyor diye başkasına da mı gelmesin yani?
İnsanları anlamak istemiyorsanız eleştirmeyinde.

Ya aslinda ne guzel ikiz gibi buyurler birbirlerine oyun arkadasi olurlar sonrasinda rahat edersin diycektim ama (bu ara 2nci bebek istiyorum ve oglum 8 yasinda ve dun karnima yanimda otururken masaj yapti, hemen bebek gelsin diyeymis, daha once bi kardes yapmadigim icin ona ve yalnizligini gordugum icin uzuluyorum) maddi manevi sikintilar icinde oldugunuzu, ilk bebeginizde de saglik sorunlari yasadiginizi okuyunca uzuldum
Insallalh en hayirli karar verirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…