- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Benim teyzemde spiralli hamile kaldı ve spiralli dogum yaptı. Milyonda 1 de olsa denk geliyor işte bebeginin yiyecek ekmegi var canım Allahım yardımcın olsun.Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Muhtemelen prezervatifde problem vardı ve ya eşin çok dikkat etmedi kullanımına.Spirali takan doktorla sana 1 yıl hamile kalma diyen doktor aynıysa ona sorarsın;doktor bu ne diye!!!
Eski sistemde kordonlar baglatılınca hamile kalınıyordu .Yeni sistemde baglatılan kordon da hamile kalma olasılıgı yok diye biliyorum sebebi ise şu kordon baglanmıyor tamamen bagı kesiliyor bu yüzdende hamile kalma olasılıgı yok diye biliyorum..Oda garanti degil. Tanidigim tüplerini baglatti ve yinede hamile kaldi. Buba 1% ihtimal veriyor tıp. Ama o arkadas icin cok iyi oldu,cünkü daha önce tek kizini kaybetmisti. Allahin hikmeti iste
Spiral doğru yere takili demi.dogum nasil ola kiBenim teyzemde spiralli hamile kaldı ve spiralli dogum yaptı. Milyonda 1 de olsa denk geliyor işte bebeginin yiyecek ekmegi var canım Allahım yardımcın olsun.
Himm prdn sezaryen i dusunemedim biranSpiral doğru yere takili demi.dogum nasil ola ki
Spiral çocuğun çıktığı yere takılmıyor ki yumurta kanallarına giden yolu kapatıyor sezeyande normal doğumda mümkün yaniHimm prdn sezaryen i dusunemedim biran
Eski sistemde kordonlar baglatılınca hamile kalınıyordu .Yeni sistemde baglatılan kordon da hamile kalma olasılıgı yok diye biliyorum sebebi ise şu kordon baglanmıyor tamamen bagı kesiliyor bu yüzdende hamile kalma olasılıgı yok diye biliyorum..
Isteyip istememesi beni alakadar etmez ama bu kadar sok yasayacak ne var sonucta gelmis o bebek artik karninda doktorlada gorusup ona sormasi gerekmezmi o kadar korunmaya ragmen o cocuk gelmis aldirir aldirmaz umrumda degil sadece dunya yikilmista altinda kalmis gibi bahsetmesi cok sacma geldi daha beter durumlar var demek istedim.. Bu benim yorumum kimseyi de ilgilendirmez canimInsanların bebek istemesi ne kadar doğal değil mi? İstememeleri size niye bu kadar anormal geliyor anlayamadım? Ne yaşadığını nerden biliyorsunuzda kimi bilemez diye yargılıyorsunuz siz ne kadar biliyorsunuz?
Isteyenlerin olmadı diye olanlar hiç korunmadan 9 ayda bir doğursun isterseniz.
En garantisi sevişmeyi bırakmak olacak sanırım :)Kotu haber canm.Tup ile hamile kalan da varTuperini baglatmis kadin ama yinede hamile kalmis
Neydi o konu canim ya bi hatirlat:)) malum yaslilik:))
2 korunma yöntemiyle hamile kalıyor ama yine de şok yaşamaya hakkı yok, peki ne diyim size.Isteyip istememesi beni alakadar etmez ama bu kadar sok yasayacak ne var sonucta gelmis o bebek artik karninda doktorlada gorusup ona sormasi gerekmezmi o kadar korunmaya ragmen o cocuk gelmis aldirir aldirmaz umrumda degil sadece dunya yikilmista altinda kalmis gibi bahsetmesi cok sacma geldi daha beter durumlar var demek istedim.. Bu benim yorumum kimseyi de ilgilendirmez canim
Gene bir beklenmeyen hamilelik sohbetindeydi.Ama kimdi madur hatirlamiyorumNeydi o konu canim ya bi hatirlat:)) malum yaslilik:))
Gene bir beklenmeyen hamilelik sohbetindeydi.Ama kimdi madur hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?