- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi caresizkaldim
-
Eğer evlenmeden önce alkol alışkanlığı yoksa, tamam. Ama zaten alkol alıyorduysa bu yasaklar daha da artırır kullanıma eğilimi.Sorun sadece alkol alması da değil. Ayrıca eşlerin birbirinden yapmasını istemeyeceği şeyler vardır. Belki benim babam alkolikti sıkıntı çektim alkol kullanan koca istemiyorum. Kim bilebilir? Şuan konu orayı da aştı meselem başka o gece neler oldu nerede kaldı kim vardı yanında
Çok dizi izliyorsunuz sanırım. 500 TL Lik içkiyi diğer üyeler yazmış bir büyüktür diye. Eş cinsel adamdan şüphe ediyorsanız eşinizin hareketlerini düşünün bakalım bi anornallik var mı? İçki benimde kırmızı çizgimdir ama günahı ona sevabı ona söyler geçerim gerisi karşımdakine kalmış.Ben sadakatsiz dizisindeki Asya gibi susup birşey yokmuş gibi davranamam. Bunun halledilip çözülmesi lazım. Bn evden gidip ona da bir msj atacaktım. Hayatta bir sana güvendim sana açtım kendimi sen de yıktın beni diye. Sakin ol diyenlerin tecrübesine güveniyorum peki sonra ne yapayım? O geceden bahsedince aşırı tepki veriyor. Ztn namaz kılıyordu onu da bıraktı. Demekki vicdanı rahat değil. Hepiniz yazdığım bir ayrıntıyı kaçırmışsınız. Eşcinsel adam 2 gündür günaydın msjı atıyor buna.
ayrıca bnm kariyerli bir mesleğim var ama o beraber takıldığı arkadaşı falan bana nasıl gülüyorlardır hiçbir şeyden haberi yök diye. Diğer iki adam da bulunduğumuz yerde tanınan ünlü mağazaları olan kişiler.
Orada bir arkadaşıyla kalmış ztn onla majlaşmasını yakaladım onun eşini mi arayayım kaldım dediği abinin dükkanına mı gideyim.
Bakin kötü olan siz degilsiniz. Yanlışı siz yapiyorsaniz mesleginize gölge getirirsiniz ama baskalarinin yanlislarini almayin uzerinize. Bir kadinin basina bunlar geldiğinde ölmeyi düşünürse anlayamam kusura bakmayin. Sizin yasadiklarinizi yasayabiliriz tutumlarimiz ayni belki sizden daha fazla da olabilir ama bu durumda baskalarinin hatalarini kendi elimizdeki bizim olan degerlere golge dusurmesine kimsenin izin vermesini istemem. Düşünün doktorum ve esim tarafindan aldatildim. Sizde benim cevremden birisiniz ve egitimlisiniz ne düşünürsünüz beni mi suçlarsınız? Size burada evet haklisiniz arayin arkadaslarini, sorgulayin esinizi de denilebilirdi ama ortada tam kesin ne oldugu bilinmiyor az biraz uzaktan izleyin. Durumu kabullenin demiyoruz size az izleyin elinize saglam deliller bulun ondan sonra bakin yolunuza.Bunu belirtmemin sebebi yanlış birşey yapıp hem kendimi hem ailemi üzüleceklerdi bir konuma sokmamak. Çevremde sürekli ardımdan konuşulsun istemem. Başka biri yapsa kimse duymaz ama benim başıma gelse herkes aaa bak bu bile aldatıldı boşandı vs olur.
herkes sakin ol bilmiyormuş gibi yap vs dediği içinde Bn dizide değilim dedim.
benden çok sinirli ve tepkilisiniz. Bir kadının başına birşey gelince bir de kadınlar böyle yapmamalı. Burası öyle bir platform. Bnm sizlerin yaşlarında öğrencilerim var Kötü anılmak istemiyorum
Şuan daha iyiyim. Bn zaten mesleğime laf gelir demiyorum. Yalnızca bunları yaşarken çok fazla kişinin benimle ilgili sürekli konuşmasından numarada da yakandan yüzüme gülmesinden rahatsız olurum. Ben sizi suçlamam ama herkes öyle değil.Bakin kötü olan siz degilsiniz. Yanlışı siz yapiyorsaniz mesleginize gölge getirirsiniz ama baskalarinin yanlislarini almayin uzerinize. Bir kadinin basina bunlar geldiğinde ölmeyi düşünürse anlayamam kusura bakmayin. Sizin yasadiklarinizi yasayabiliriz tutumlarimiz ayni belki sizden daha fazla da olabilir ama bu durumda baskalarinin hatalarini kendi elimizdeki bizim olan degerlere golge dusurmesine kimsenin izin vermesini istemem. Düşünün doktorum ve esim tarafindan aldatildim. Sizde benim cevremden birisiniz ve egitimlisiniz ne düşünürsünüz beni mi suçlarsınız? Size burada evet haklisiniz arayin arkadaslarini, sorgulayin esinizi de denilebilirdi ama ortada tam kesin ne oldugu bilinmiyor az biraz uzaktan izleyin. Durumu kabullenin demiyoruz size az izleyin elinize saglam deliller bulun ondan sonra bakin yolunuza.
Donuna kadar almama gerek yök tüm mallar miras bana o yüzden dokunamaz. Ama bnm ekonomik kaygım yök. Siz de konuyu okumadan dalga geçmeyin lütfen. Demekki kadın kadına böyle zulmedermişCanım bence boşan. Hem içmiş hem yalan söylemiş. Boşan ve donuna kadar al (!)
Ben size su an kizginken bir sey yapmayin dedim bir zaman verin kendinize ofkeyle kalkan zararla oturur.birde gercekten bir sey yapacaksaniz arkasini arayin yoksa adamin en buyuk korkusu size yakalanmaksa ve sizde yakaladim iste derseniz o korkusuda biter ve artik sizin yakalayip yakalamiyacaginizida onemsemez. O yuzden diyorum once sakin kalin ve kendinize zaman verinLütfen bir önceki üyeye yazdığımı da okur musunuz neden kimse sorunumu anlamıyor. O geceye dair her şey muğlak. Neredelerdi yanlarında kimler vardı aldatma olayı oldu mu
Kadın kadının düşmanı kardeşim, hep böyle buralarDonuna kadar almama gerek yök tüm mallar miras bana o yüzden dokunamaz. Ama bnm ekonomik kaygım yök. Siz de konuyu okumadan dalga geçmeyin lütfen. Demekki kadın kadına böyle zulmedermiş
Şuan duş aldım giyindim kahve yapıyorum o ilk baştaki telaşım yök ancak bu mesele Bugün halledilmeli bir şekilde. Bn aynı şehirdeki kullanmadığımız ailemin boş evine gitmeyi düşünüyorum. Evde bni bulamazsa ciddiyetimi anlar belki. Ne yapsam bilmiyorumBen size su an kizginken bir sey yapmayin dedim bir zaman verin kendinize ofkeyle kalkan zararla oturur.birde gercekten bir sey yapacaksaniz arkasini arayin yoksa adamin en buyuk korkusu size yakalanmaksa ve sizde yakaladim iste derseniz o korkusuda biter ve artik sizin yakalayip yakalamiyacaginizida onemsemez. O yuzden diyorum once sakin kalin ve kendinize zaman verin
Sorun ona bunun bnm için ciddiyetini anlattığım halde önemsememiş olması. Asla yalan söylemeyen Biriydi yaşan söyledi. Bnm için içki içmesinden ziyade bu güven kayıpları boşanma sebebi ve aldatma varsa oİçki kırmızı çizginizse daha önce içip bırakmış değil içkiyi hayatına hiç sokmamış biriyle evlenmeliydiniz en başta.
İçersen boşanırım çok iddialı bir söz, ne olacak boşanacak mısınız şimdi?
Size yalan söylemiş olması, o gece ne yaptığını bilmemek sizi rahatsız eder elbette ama ölmek istemek, kaynar suda kendinizi haşlayacak şekilde duş almanız falan çok abartılı şeyler. Este olsa bu kadar büyük bir yere koymamak lazım kimseyi.
İçki benim içinde kırmızı çizgidir, eşim içki içmeye başlasa, ölüp bitmem, bırakmayacağından emin olsam, kapıyı gösteririm usul usul, kimse kendi canımızdan kıymetli değil. Kendinize gelin.
Yazdığım gibi bir arkadaşlarının dükkanının üst katı ev gibi orada toplandılar. Ayrıca illa parayla mı çağırmaları lazım? Ayrıca o kadar serbesttik birbirimize karışmaz ve müdahale etmezdik ki. Güveniyorduk. Beni bilir aldatırsa terk edeceğimi bilir. Beni gözden çıkartırsan aldatabilirsin dönüşü olmadığını bil derdimEsiniz bir yere giderken hep sizden izin mi alir? Veya siz hep izin alarak mi disari cikarsiniz? Aldattigindan supheleniyorsaniz gece cikmasina gerek yok ki,su anda cok rahat kocami aldatabilirim ben pazar sabah saat 11.15 yani. 3 kisi 500 lira hesap odendiyse o masaya kadin oturmamistir. Otursaydi o hesap 4-5 bin lira olurdu hic gece hayati bilginiz yok sanirim bu yuzden evham yaptiniz bu kadar
Esiniz bir yere giderken hep sizden izin mi alir? Veya siz hep izin alarak mi disari cikarsiniz? Aldattigindan supheleniyorsaniz gece cikmasina gerek yok ki,su anda cok rahat kocami aldatabilirim ben pazar sabah saat 11.15 yani. 3 kisi 500 lira hesap odendiyse o masaya kadin oturmamistir. Otursaydi o hesap 4-5 bin lira olurdu hic gece hayati bilginiz yok sanirim bu yuzden evham yaptiniz bu kadar
Eğer evlenmeden önce alkol alışkanlığı yoksa, tamam. Ama zaten alkol alıyorduysa bu yasaklar daha da artırır kullanıma eğilimi.
O gece neler olduğunu %100 öğrenmeniz mümkün değil, arkadaşları da onu koruyacaktır. Biraz dinlenin, sakinleşmeye çalışın bence.
En gençleri 20 Li yaşlarda. 30 lu hatta 45-50 olan bile var. Her yaşta üniversite okunabilir. Evet düzgün ifade edemiyorum kafam almak bullak ellerim titriyordu. Üslubunuz çok çirkin.birinin derdiyle dalga geçiyorsunuz ya başınıza gelir bir günkonu sahibesinin bizim yaşımızda öğrencileri (bizi kaç yaşında sanıyorsa artık) varmış ama daha derdini düzgün ifade edemiyor.
mesele kadın değilmiş dark adammış. adam iki gündür de günaydın mesajı atıyormuş.
Valla parasiz gelmez tek gecelik iliski yasayan kadinlar.Yazdığım gibi bir arkadaşlarının dükkanının üst katı ev gibi orada toplandılar. Ayrıca illa parayla mı çağırmaları lazım? Ayrıca o kadar serbesttik birbirimize karışmaz ve müdahale etmezdik ki. Güveniyorduk. Beni bilir aldatırsa terk edeceğimi bilir. Beni gözden çıkartırsan aldatabilirsin dönüşü olmadığını bil derdim
O nasil is yavkonu sahibesinin bizim yaşımızda öğrencileri (bizi kaç yaşında sanıyorsa artık) varmış ama daha derdini düzgün ifade edemiyor.
mesele kadın değilmiş dark adammış. adam iki gündür de günaydın mesajı atıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?