Hayatımın yıkımını yaşadım yardım edin

Bir insani suclarsaniz illa savunmaya gecer ya da aradaki saygi azalir oda geri suclamalara baslar.diger arkadaslarin dedigi gibi 500tl lik hesap kadinli masanin hesabi olmaz bencede onlar arkadaslariyla icmisler.erkekler kadinlar gibi rahat derdinide anlatamaz belkide icki masasindaki sohbet ondan iyi geliyor yani sakinlestirici kullanmis gibi rahat konusabiliyorlar. Neden yalan soyledi? Dersen dogruyu soylese iyi dermiydin? Sen alkole karsi olmasan belki 2 bardak icip gece evede gelirdi ama sen istemiyorsun diye zahmet edip arkadasinda kalmayi ayarliyor. Bu kadar saklamaya ugrasiyorsa ve cok nadir olan birseyse bence buyutmeyin.

Kınadığımızı yaşamadan ölmeyiz di mi?

Valla parasiz gelmez tek gecelik iliski yasayan kadinlar.
Birbirine karismayan mudahale etmeyen insanlar izin istemez ki,haber verir net olur gider.
Öyle oldu zaten gideceğim dedi tamam dedim git. Korkar msısın gitmem istersen dedi. Bn de Sn de hakediyorsun git dedim. Ama işler çözülüp ayrılmazsak artık hayat ikimiz için de zindan olur güvenemem tekrar

Kariyerli mesleğiniz var anladık otuz kere daha yazmanıza gerek yok, olay içki içmesi değil size dürüst olmaması onu da anladık, insanlar size bekleyin diyor biz anladık siz anlamadınız. Ha bir de az dizi izleyin Sadakatsiz falan çok güldüm

Bugün bana 500 tl bırakmış harcamam için. Asla para bırakmazdı. Öyle bir adetimiz yoktur. Tam içkiye bunun ödediği para. Arkadaşları da Ödemiş tabi ortak. Vicdanı mı rahatsız
O oyle olmayabilir. Benim esimde de vardir ayni durum, benim olmadigim ortamda bir sey yediyse bana da getirir mutlaka. Ya da kendisine 1000 liraya kiyafet aldiysa hadi sana da alalim der,ihtiyacim yok sagol dersem de parasini verir al naparsan yap der. Vicdandan degil o esit olsun mevzular,esim benden geride kalmasin maddiyat olarak demek istemis de olabilir

dalga geçmemiştim durumunuzu açıklamıştım ama geçebilirdim de..
başıma gelirse kendimi haşlamayacağım kesin.

Halkın özeti gibisiniz; yarım yamalak dinleyeyim Bilgin olmasın ama fikrim olsun ağzım var konuşmalıyım

Öyle oldu zaten gideceğim dedi tamam dedim git. Korkar msısın gitmem istersen dedi. Bn de Sn de hakediyorsun git dedim. Ama işler çözülüp ayrılmazsak artık hayat ikimiz için de zindan olur güvenemem tekrar
Cozulecek bir mesele gormedim ben ortada. Boyle ufacik seylerde guveniniz sarsiliyorsa bunca zaman nasil guvendiniz de oturdunuz bu adamla valla hayret ettim yanlis anlamayin da. 3 erkek napacak en fazla geyik muhabbeti,iki duble icki,sapitanlari arabaya tasimak,kusanlarin ustu basini temizlemek,İstiklal marsi ve kapanis yani

Evet. Ne demeye çalışıyorsunuz ben herşeyin insanlar için olduğunu düşünen kaç insanın hayatına dokunmuş biriyim kınamadım.

Kaç insanın hayatına dokunmuşsunuz ama kocanıza dokunamamışsınız demek ki adam sizden gizli işlere kalkışıyor. Lütfen şu kibiri kenara bırakın, kariyerli meslek, insanların hayatına dokunmak falan. Adama da üstten bakıyorsanız kafa dağıtmak istemiştir.

Olabilir de Bn zaten geride kalmam ki böyle durum yoktu aramızda hatta alışveriş yapan benim o geri kalır benden

Canım seni çok iyi anlıyorum.. Her ilişkinin sınırları vardır ve bunu eşler belirler.. Kimine göre normal olan kimine göre anormal olabilir.. Ki alkol konusunda bende kesinlikle seninle aynı fikirdeyim ama aynı fikirde olmasam da seni anlardım çünkü bu sizin ilişkinizin sınırlarını aşıyorsa eşin de sana söz verdiyse o her neyse asla yapılmamalı.. Ayrıca yalan söylemek çok çirkin birşey.. Yalan konuşmanın hiçbir bahanesi olamaz..

Bence arkadaşlarının eşleri ile konuşmayın kendi eşinizi küçük düşürebilirsiniz.. Belki onlar alkol konusunda sizin gibi düşünmüyor olabilirler o yüzden amacınızı anlayamabilirler.. Bence eşinizi karşınıza alıp onunla konuşmalısınız.. Tavırlarından rahatsız olduğunuzu telefonunda gördüklerinizi ve yalan konuştuğu için çok kırıldığınızı söyleyin.. Alkol konusundaki sözünü çiğnediği için ayrıca konuşun.. Size bağırıp çağırmayacak bence.. Hatasını kabul edecektir.. Yani maalesef onunla konuşup ona tekrar güvenmekten başka çareniz yok gibi.. Zaman verelim birbirimize sen de kararını ver eğer sana ağır geliyorsa bu kurallar bana açık açık söyle falan deyin.. Sözünde duracaksan eğer sana tekrar güvenmek istiyorum deyin.. Ama asla boşanma, evi terk etme gibi kelimeleri açık açık kullanmayın bence.. Benim de fikrim bu şekilde.. Umarım sorunu halledersiniz..

İşte bundan emin değilim.

Olabilir de Bn zaten geride kalmam ki böyle durum yoktu aramızda hatta alışveriş yapan benim o geri kalır benden
Kadin yapinca goze batmaz da,erkek yapinca mesele olur bazi seyleri. Benim esim de gece arkadaslariyla cok cikar,eve gelince de hadi yarin da sen cik gez arkadaslarinla der. O misal

Neden aldatılmadan şüphe ediyorsunuz ki.

İçki içtiler diye illa başka şeylerin de olması mı gerekir?

O kadarda da güvene dayalı bir ilişkiniz yokmuş demek ki.

Burada ki konuları okuyunca ben aldatılsam epeyce süre anlamam herhalde diyorum, kemalim yapmazcıyım yada içerlerde bir yerde.

Mantıklı görünüyor dedikleriniz sağolun. Bn baştan belirttiğim halde yök sayıp yapması ne olacak bilmiyorum. Güvenim kırıldı tamir olur mu bilmiyorum. Bn küçüklüğümden beri gerçekten sıkıntı çektim en yakınım dediklerimden darbeler yedim yılmadım çabaladım okudum meslek sahibi oldum kötü şeyler de yapabilirdim. Hayatta bir eşime güvendim onun yalanı bende deprem etkisi yarattı

Asıl çok güvene dayalı olduğu için yıktı beni. Herkes yapabilir benim güvendiğim kısım beni böyle kırmaz çok iyi tanır kısmıydı. Bunun beni yıkacağını ve affetmeyeceğimi bilirdi. (Yalan aldatma) ama yaptığına göre mevzu var bnm için

Üstten bakacak biri barsa o da kendisi. Mesleğimi belirtmemin tek sebebi böyle boşanma aldatma olaylarında daha da baskı altında hissedecek olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…