- Konu Sahibi caresizkaldim
-
Bir insani suclarsaniz illa savunmaya gecer ya da aradaki saygi azalir oda geri suclamalara baslar.diger arkadaslarin dedigi gibi 500tl lik hesap kadinli masanin hesabi olmaz bencede onlar arkadaslariyla icmisler.erkekler kadinlar gibi rahat derdinide anlatamaz belkide icki masasindaki sohbet ondan iyi geliyor yani sakinlestirici kullanmis gibi rahat konusabiliyorlar. Neden yalan soyledi? Dersen dogruyu soylese iyi dermiydin? Sen alkole karsi olmasan belki 2 bardak icip gece evede gelirdi ama sen istemiyorsun diye zahmet edip arkadasinda kalmayi ayarliyor. Bu kadar saklamaya ugrasiyorsa ve cok nadir olan birseyse bence buyutmeyin.Şuan duş aldım giyindim kahve yapıyorum o ilk baştaki telaşım yök ancak bu mesele Bugün halledilmeli bir şekilde. Bn aynı şehirdeki kullanmadığımız ailemin boş evine gitmeyi düşünüyorum. Evde bni bulamazsa ciddiyetimi anlar belki. Ne yapsam bilmiyorum
Kınadığımızı yaşamadan ölmeyiz di mi?En gençleri 20 Li yaşlarda. 30 lu hatta 45-50 olan bile var. Her yaşta üniversite okunabilir. Evet düzgün ifade edemiyorum kafam almak bullak ellerim titriyordu. Üslubunuz çok çirkin.birinin derdiyle dalga geçiyorsunuz ya başınıza gelir bir gün
Öyle oldu zaten gideceğim dedi tamam dedim git. Korkar msısın gitmem istersen dedi. Bn de Sn de hakediyorsun git dedim. Ama işler çözülüp ayrılmazsak artık hayat ikimiz için de zindan olur güvenemem tekrarValla parasiz gelmez tek gecelik iliski yasayan kadinlar.
Birbirine karismayan mudahale etmeyen insanlar izin istemez ki,haber verir net olur gider.
O oyle olmayabilir. Benim esimde de vardir ayni durum, benim olmadigim ortamda bir sey yediyse bana da getirir mutlaka. Ya da kendisine 1000 liraya kiyafet aldiysa hadi sana da alalim der,ihtiyacim yok sagol dersem de parasini verir al naparsan yap der. Vicdandan degil o esit olsun mevzular,esim benden geride kalmasin maddiyat olarak demek istemis de olabilirBugün bana 500 tl bırakmış harcamam için. Asla para bırakmazdı. Öyle bir adetimiz yoktur. Tam içkiye bunun ödediği para. Arkadaşları da Ödemiş tabi ortak. Vicdanı mı rahatsız
Evet. Ne demeye çalışıyorsunuz ben herşeyin insanlar için olduğunu düşünen kaç insanın hayatına dokunmuş biriyim kınamadım.Kınadığımızı yaşamadan ölmeyiz di mi?
En gençleri 20 Li yaşlarda. 30 lu hatta 45-50 olan bile var. Her yaşta üniversite okunabilir. Evet düzgün ifade edemiyorum kafam almak bullak ellerim titriyordu. Üslubunuz çok çirkin.birinin derdiyle dalga geçiyorsunuz ya başınıza gelir bir gün
Halkın özeti gibisiniz; yarım yamalak dinleyeyim Bilgin olmasın ama fikrim olsun ağzım var konuşmalıyımKariyerli mesleğiniz var anladık otuz kere daha yazmanıza gerek yok, olay içki içmesi değil size dürüst olmaması onu da anladık, insanlar size bekleyin diyor biz anladık siz anlamadınız. Ha bir de az dizi izleyin Sadakatsiz falan çok güldüm
Ağlayarak duşa girince o hissiyatla suyun sıcaklığını hissedemiyorsunuzdalga geçmemiştim durumunuzu açıklamıştım ama geçebilirdim de..
başıma gelirse kendimi haşlamayacağım kesin.
Yok biz sizi kınadık ya sizin yaşadığınızı yaşamadan ölmeyiz diyorum.Evet. Ne demeye çalışıyorsunuz ben herşeyin insanlar için olduğunu düşünen kaç insanın hayatına dokunmuş biriyim kınamadım.
Cozulecek bir mesele gormedim ben ortada. Boyle ufacik seylerde guveniniz sarsiliyorsa bunca zaman nasil guvendiniz de oturdunuz bu adamla valla hayret ettim yanlis anlamayin da. 3 erkek napacak en fazla geyik muhabbeti,iki duble icki,sapitanlari arabaya tasimak,kusanlarin ustu basini temizlemek,İstiklal marsi ve kapanis yaniÖyle oldu zaten gideceğim dedi tamam dedim git. Korkar msısın gitmem istersen dedi. Bn de Sn de hakediyorsun git dedim. Ama işler çözülüp ayrılmazsak artık hayat ikimiz için de zindan olur güvenemem tekrar
Evet. Ne demeye çalışıyorsunuz ben herşeyin insanlar için olduğunu düşünen kaç insanın hayatına dokunmuş biriyim kınamadım.
Olabilir de Bn zaten geride kalmam ki böyle durum yoktu aramızda hatta alışveriş yapan benim o geri kalır bendenO oyle olmayabilir. Benim esimde de vardir ayni durum, benim olmadigim ortamda bir sey yediyse bana da getirir mutlaka. Ya da kendisine 1000 liraya kiyafet aldiysa hadi sana da alalim der,ihtiyacim yok sagol dersem de parasini verir al naparsan yap der. Vicdandan degil o esit olsun mevzular,esim benden geride kalmasin maddiyat olarak demek istemis de olabilir
Canım seni çok iyi anlıyorum.. Her ilişkinin sınırları vardır ve bunu eşler belirler.. Kimine göre normal olan kimine göre anormal olabilir.. Ki alkol konusunda bende kesinlikle seninle aynı fikirdeyim ama aynı fikirde olmasam da seni anlardım çünkü bu sizin ilişkinizin sınırlarını aşıyorsa eşin de sana söz verdiyse o her neyse asla yapılmamalı.. Ayrıca yalan söylemek çok çirkin birşey.. Yalan konuşmanın hiçbir bahanesi olamaz..NE BEN TAM ANLATALMİŞİM NE SİZ ANLAMIŞSINIZ ACIMASIZCA ELEŞTİRENLER VAR AÇIKLIK GETİREYİM
1) Eşimle aramızda hiç izin mevzusu olmaz buna karşıyım
2) sorun sadece alkol değil o gece ile ilgili çok şüphelerim var
Merhaba bu sabah eşim wc deyken telefonunu karıştırdım ve hayatımın şokunu yaşadım. Kimseye anlatamam lütfen yorum yapın
Ellerim titriyor şuan. Öncelikle şunu söylim eşimle 11 yıldır mükemmel bir ilişkimiz vardı çok ilgili saygılıdır bana karşı. Şoktayım şuan.
Bizim ailecek sevdiğimiz bir abimiz vardı. Onun yanında kalmak istiyoruz dedi 3 kişi. Diğerlerini de tanıyorum yakinen. Çok çalışıyor bunalıyor diye izin verdim. Daha sonra eşim O günü sorduğumda kaçınmaya bana sesini yükseltmeye Başladı. Vicdanı da rahat değildi. Uzak duruyordu benden. Bu sabah telefonunu karıştırdım. o arkadaşlarıyla 500 tl lik içki içtiğini sarhoş olduğunu Kafası iyi olduğu için elini yaraladığını Öğrendim. Gerçekte nerede kaldıklarını yanlarında kimin olduğunu bilmiyorum. Çok kötü bir haldeyim şuan ölsem rahatlarım. Allah rızası için akıl verin nasıl bir yol izleyeyim lütfen ben düşünemiyorum. Ben kariyerli bir mesleğe sahibim rezillik de yaşamak istemiyorum. Şimdi bu şehirde boş olan ailemin evine gitmek ve bir süre yalnız kalmak istiyorum. Düşünemiyorum ne yapmam lazım? Diğer kaldıkları arkadaşlarının eşini mi arim?
alkol bizim için kırmızı çizgiydi. Tövbe etmişti. Asla kullanmazdı. Eğer ağzına sürersen seni boşarım demiştim. Bunu bile bile içtiğine göre demekki göze almış.
hepsinin dışında bana yalan söyledi ve bu yalanla yaşıyor. Yüzüme bakıyor. Bir ara da yaIşmada “içire içire konuştururuz” diye birşey geçmiş. Ne yapsam bilmiyorum.lütfen bir akıl verin
İşte bundan emin değilim.Cozulecek bir mesele gormedim ben ortada. Boyle ufacik seylerde guveniniz sarsiliyorsa bunca zaman nasil guvendiniz de oturdunuz bu adamla valla hayret ettim yanlis anlamayin da. 3 erkek napacak en fazla geyik muhabbeti,iki duble icki,sapitanlari arabaya tasimak,kusanlarin ustu basini temizlemek,İstiklal marsi ve kapanis yani
Kadin yapinca goze batmaz da,erkek yapinca mesele olur bazi seyleri. Benim esim de gece arkadaslariyla cok cikar,eve gelince de hadi yarin da sen cik gez arkadaslarinla der. O misalOlabilir de Bn zaten geride kalmam ki böyle durum yoktu aramızda hatta alışveriş yapan benim o geri kalır benden
Neden aldatılmadan şüphe ediyorsunuz ki.Sorun ona bunun bnm için ciddiyetini anlattığım halde önemsememiş olması. Asla yalan söylemeyen Biriydi yaşan söyledi. Bnm için içki içmesinden ziyade bu güven kayıpları boşanma sebebi ve aldatma varsa o
Mantıklı görünüyor dedikleriniz sağolun. Bn baştan belirttiğim halde yök sayıp yapması ne olacak bilmiyorum. Güvenim kırıldı tamir olur mu bilmiyorum. Bn küçüklüğümden beri gerçekten sıkıntı çektim en yakınım dediklerimden darbeler yedim yılmadım çabaladım okudum meslek sahibi oldum kötü şeyler de yapabilirdim. Hayatta bir eşime güvendim onun yalanı bende deprem etkisi yarattıCanım seni çok iyi anlıyorum.. Her ilişkinin sınırları vardır ve bunu eşler belirler.. Kimine göre normal olan kimine göre anormal olabilir.. Ki alkol konusunda bende kesinlikle seninle aynı fikirdeyim ama aynı fikirde olmasam da seni anlardım çünkü bu sizin ilişkinizin sınırlarını aşıyorsa eşin de sana söz verdiyse o her neyse asla yapılmamalı.. Ayrıca yalan söylemek çok çirkin birşey.. Yalan konuşmanın hiçbir bahanesi olamaz..
Bence arkadaşlarının eşleri ile konuşmayın kendi eşinizi küçük düşürebilirsiniz.. Belki onlar alkol konusunda sizin gibi düşünmüyor olabilirler o yüzden amacınızı anlayamabilirler.. Bence eşinizi karşınıza alıp onunla konuşmalısınız.. Tavırlarından rahatsız olduğunuzu telefonunda gördüklerinizi ve yalan konuştuğu için çok kırıldığınızı söyleyin.. Alkol konusundaki sözünü çiğnediği için ayrıca konuşun.. Size bağırıp çağırmayacak bence.. Hatasını kabul edecektir.. Yani maalesef onunla konuşup ona tekrar güvenmekten başka çareniz yok gibi.. Zaman verelim birbirimize sen de kararını ver eğer sana ağır geliyorsa bu kurallar bana açık açık söyle falan deyin.. Sözünde duracaksan eğer sana tekrar güvenmek istiyorum deyin.. Ama asla boşanma, evi terk etme gibi kelimeleri açık açık kullanmayın bence.. Benim de fikrim bu şekilde.. Umarım sorunu halledersiniz..
Asıl çok güvene dayalı olduğu için yıktı beni. Herkes yapabilir benim güvendiğim kısım beni böyle kırmaz çok iyi tanır kısmıydı. Bunun beni yıkacağını ve affetmeyeceğimi bilirdi. (Yalan aldatma) ama yaptığına göre mevzu var bnm içinNeden aldatılmadan şüphe ediyorsunuz ki.
İçki içtiler diye illa başka şeylerin de olması mı gerekir?
O kadarda da güvene dayalı bir ilişkiniz yokmuş demek ki.
Burada ki konuları okuyunca ben aldatılsam epeyce süre anlamam herhalde diyorum, kemalim yapmazcıyım yada içerlerde bir yerde.
Üstten bakacak biri barsa o da kendisi. Mesleğimi belirtmemin tek sebebi böyle boşanma aldatma olaylarında daha da baskı altında hissedecek olmam.Kaç insanın hayatına dokunmuşsunuz ama kocanıza dokunamamışsınız demek ki adam sizden gizli işlere kalkışıyor. Lütfen şu kibiri kenara bırakın, kariyerli meslek, insanların hayatına dokunmak falan. Adama da üstten bakıyorsanız kafa dağıtmak istemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?