- Konu Sahibi caresizkaldim
-
Niye baski altinda hissedesiniz ki?Üstten bakacak biri barsa o da kendisi. Mesleğimi belirtmemin tek sebebi böyle boşanma aldatma olaylarında daha da baskı altında hissedecek olmam.
Adami tovbe ettirmek bile yanlis. Evliyiz diye birbirimizin her istedigini yapmak zorunda degiliz ki. Ben icmeyi severim icerim,bu esimi ilgilendirmez. Ne zaman ilgilendirir icip sapitirsam,esime zarar verirsem ilgilendirir. Keske herkes birbirinin zevkine saygi gosterse. Ne tovbeye gerek kalir ne yalanaHerkes alkol almak zorunda degil arkadaslar yani tamam ölmek isteyecek kadar vahim bir durum da degil de. Bunlar hayat gorusu, dini inanis vs gibi sebeplerden dolayi bazilari icin cok onemli olabilir. Esi tovbe etmis soz vermis yapmicam diye ama yapmis ve esine yalan soylemis normal bir durum mu ?
O sizin dusunceniz ben katilmiyorum. Yani evlenmeden once soz verdiyse icmeyecegine dair o sozu tutmali. Bir de soyle bir durum var , insanlar da kriterlerine gore kisilerle birlikte olmali sonradan degistirmeye calismamali.Adami tovbe ettirmek bile yanlis. Evliyiz diye birbirimizin her istedigini yapmak zorunda degiliz ki. Ben icmeyi severim icerim,bu esimi ilgilendirmez. Ne zaman ilgilendirir icip sapitirsam,esime zarar verirsem ilgilendirir. Keske herkes birbirinin zevkine saygi gosterse. Ne tovbeye gerek kalir ne yalana
Niye? Akademisyenler aldatılmaz ya da boşanmaz diye bir kural mı var?Üstten bakacak biri barsa o da kendisi. Mesleğimi belirtmemin tek sebebi böyle boşanma aldatma olaylarında daha da baskı altında hissedecek olmam.
Neden boşanmanız ve mesleğiniz arasında bağlantı kuruyorsunuz?Üstten bakacak biri barsa o da kendisi. Mesleğimi belirtmemin tek sebebi böyle boşanma aldatma olaylarında daha da baskı altında hissedecek olmam.
Aldatma kısmı için demiyorum ama diğer konularda nedenini, nicinini konuşmanızdir bence asıl güvene dayalı ilişki.Asıl çok güvene dayalı olduğu için yıktı beni. Herkes yapabilir benim güvendiğim kısım beni böyle kırmaz çok iyi tanır kısmıydı. Bunun beni yıkacağını ve affetmeyeceğimi bilirdi. (Yalan aldatma) ama yaptığına göre mevzu var bnm için
İste demek ki konu sahibinin esi de baski altinda ,benim gibi de dusunuyor, esi kendisinin zevklerine onem vermiyor sadece bir tovbe istiyor.O sizin dusunceniz ben katilmiyorum. Yani evlenmeden once soz verdiyse icmeyecegine dair o sozu tutmali. Bir de soyle bir durum var , insanlar da kriterlerine gore kisilerle birlikte olmali sonradan degistirmeye calismamali.
Bende evlilik gibi ciddi bir şeye söz üzerine adım atılmasıni riskli buluyorum.O sizin dusunceniz ben katilmiyorum. Yani evlenmeden once soz verdiyse icmeyecegine dair o sozu tutmali. Bir de soyle bir durum var , insanlar da kriterlerine gore kisilerle birlikte olmali sonradan degistirmeye calismamali.
Çok iyi anlıyorum.. İşte bunları eşinize söylemelisiniz.. Sizi anlamasını sağlamalısınız..Mantıklı görünüyor dedikleriniz sağolun. Bn baştan belirttiğim halde yök sayıp yapması ne olacak bilmiyorum. Güvenim kırıldı tamir olur mu bilmiyorum. Bn küçüklüğümden beri gerçekten sıkıntı çektim en yakınım dediklerimden darbeler yedim yılmadım çabaladım okudum meslek sahibi oldum kötü şeyler de yapabilirdim. Hayatta bir eşime güvendim onun yalanı bende deprem etkisi yarattı
Asıl çok güvene dayalı olduğu için yıktı beni. Herkes yapabilir benim güvendiğim kısım beni böyle kırmaz çok iyi tanır kısmıydı. Bunun beni yıkacağını ve affetmeyeceğimi bilirdi. (Yalan aldatma) ama yaptığına göre mevzu var bnm için
ya ne kadar abarttınız? bu tepkinizden korktugu için söyleyememiş işte. koca adam arkadaşlarıyla cıkarken bile izin alıyor. ayrıca tum hayatınızı kocanıza baglamanız da sacmalık. o da bir insan arada yalan söyleyebilir, ona gerçekçi olmayan bir görev yüklemişsiniz.kutsal biri değil eşiniz normal insan. kendi kendinize büyüttünüz.Ben sadakatsiz dizisindeki Asya gibi susup birşey yokmuş gibi davranamam. Bunun halledilip çözülmesi lazım. Bn evden gidip ona da bir msj atacaktım. Hayatta bir sana güvendim sana açtım kendimi sen de yıktın beni diye. Sakin ol diyenlerin tecrübesine güveniyorum peki sonra ne yapayım? O geceden bahsedince aşırı tepki veriyor. Ztn namaz kılıyordu onu da bıraktı. Demekki vicdanı rahat değil. Hepiniz yazdığım bir ayrıntıyı kaçırmışsınız. Eşcinsel adam 2 gündür günaydın msjı atıyor buna.
ayrıca bnm kariyerli bir mesleğim var ama o beraber takıldığı arkadaşı falan bana nasıl gülüyorlardır hiçbir şeyden haberi yök diye. Diğer iki adam da bulunduğumuz yerde tanınan ünlü mağazaları olan kişiler.
Orada bir arkadaşıyla kalmış ztn onla majlaşmasını yakaladım onun eşini mi arayayım kaldım dediği abinin dükkanına mı gideyim.
Başka biri yapsa kimse duymaz ama benim başıma gelse herkes aaa bak bu bile aldatıldı boşandı vs olur.
Benim oglum 22 yasinda bir kiz arkadasi var hergun ona gider ama ara sirada olsa erkek arkadaslariyla olmak playstation oynamak erkek muhabbeti yapmak istiyor kiz arkadasida bunu istemiyor soylediginde hep kavga cikariyordu oglumda zamanla yalana basladi baktim ki onla beraber bende yalan soyluyorum cunku evdeyim diyor ogluma dedim bu cok sacma yani seninde onunda arada kendi arkadaslarinizla vakit gecirmeye hakkiniz olmali bunu evlenmeden ister konusarak ister tartisarak bir anlasmaya baglaman lazim cunku ben yalan soylemicem artik diye simdi arkadasina soyluyor yani demek istedigim bazen bizde karsimizdakinden cok fazla beklentiye girip onu yalanami surukluyoruz? Benim oglumdan yola cikarsam gercektende nargile icip oyun oynuyorlar yani erkeklerde bir araya gelince illa kadin olmasinada gerek yok.icki icip sizi rahatsiz etmiyor hatta size belli etmemek icin ugrasiyor gerisini birakin kendi dusunsun gunahi kendi boynuna.Asıl çok güvene dayalı olduğu için yıktı beni. Herkes yapabilir benim güvendiğim kısım beni böyle kırmaz çok iyi tanır kısmıydı. Bunun beni yıkacağını ve affetmeyeceğimi bilirdi. (Yalan aldatma) ama yaptığına göre mevzu var bnm için
Eğer çok samimi arkadaşınızsa olabilir. Ama bu şekilde araştırıp soruşturduğunuzu unutmayacaktır, sonra saçma sapan bir günde yüzünüze vurmasınARKADAŞININEŞİ BNM ARKADAŞIM ARAYIP BİR ŞEKİLDE SORSAM MI
Adam bir gece arkadaşlarıyla içti diye eşcinsel olduğunu düşünüyorsa kadında sorun vardır. Gaylerin de normal erkek arkadaşları olabilir, her önlerine gelenin üzerine atlamıyorlar.Arkadaşlar konu sahibi galiba eşinin eşcinsel olduğunu düşünüyor .
Adam bir gece arkadaşlarıyla içti diye eşcinsel olduğunu düşünüyorsa kadında sorun vardır. Gaylerin de normal erkek arkadaşları olabilir, her önlerine gelenin üzerine atlamıyorlar.
Hayır bir de üç samimi erkek arkadaş birlikte içmemiş mi? Gay nerden girdi aralarına? İçlerinden biri mi gaymiş? Konu sahibi olayı iyice drama bağlamak için mevzuyu abartıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?