HAYATIMINNN ŞOKUU!

Ona kalsa herşeyi bırakıp gidelim diyo . Evet var

Nereye gidelim diyor?

Yok mu hiç dayısı, amcası, öğretmeni, aile büyüğü? Gelsin adam gibi istesin. Adam gibi düğün yapsın?
Niye her şeyi bırakıyormuşsunuz?

O kendi anne babasını bıraksın yeter

Sevgilim o gün çok perisandi. Hazırlanmış heyecanla bana fotoğrafını attı ama ailesi sagolsun biz istemeye gitmiyoruz diye üstünü cikarttirmislar

Diyememis mi peki o zaman niye gidiyoruz diye?
3 yasinda cocuk sanki.
Kiz istemeye gidecek zannederken o ustunu cikariyor
Tek talimatla.

Hem sevgilinize şu kızı artik isteyelim diye baskı yapıyorlar ,hemde biz kız istemeye gelmedik diyorlar,ilginç bu iste bir iş var ,bence biraz temkinli ol ,sağlam pabuç değil gibiler....

Reactions: anu

Çok kez dedim . Bir de bu insanların kapalı insanlara merakları var ve açık biriyim. Sırf x istiyo diye kabul etmişler.
Olursa bile bu iş gitmem gidersem misafir gibi gider gelirim dedim

Çok kez dedim . Bir de bu insanların kapalı insanlara merakları var ve açık biriyim. Sırf x istiyo diye kabul etmişler.
Olursa bile bu iş gitmem gidersem misafir gibi gider gelirim dedim

O zaman ailesi baskı yapmamış gidip isteyelim diye???
Anlamadım
Devreler yandı benim

Ailenin karşısında güç gösterisi yapmışlar. Bizim haberimiz yok,olsaydı gelmezdik demişler kısaca. Dalga geçmişler, biz istersek alırız diye göz dağı vermişler akıllarınca. Boşverin bu aile size huzur vermez ayrılın gitsin,bakalım sevgiliniz ne yapacak ailesine bekleyin görün

Sen demEdin mi ailesi cok israr ediyo ne zaman istemeye gelcez diye canm niye cocuga gitmiyoruz dyp ustunu degistrmisler

Babası herşeyini a dan z ye borcsuz alırım 1 ayda düğününü yaparım diyen birisi sadece oğlunun 2 bin lira borcu var diye söz yapamayacaklarini söylediler ve o gün bize gelmeden ev almışlar.

Sevgiliniz ne yaptı ailesi bu sekilde tutum izlerken
Herseyi bırakıp gtmeyin
Bırakabiliosa o ailesini bıraksın siz de o aile ile birdaha karsı karsıya asla gelmeyin

O zaman ailesi baskı yapmamış gidip isteyelim diye???
Anlamadım
Devreler yandı benim

X hergün yanımda diye millet iyi karşılamaz gözüyle görmüşler . Bide devre yanma işini bana sorun

Babası herşeyini a dan z ye borcsuz alırım 1 ayda düğününü yaparım diyen birisi sadece oğlunun 2 bin lira borcu var diye söz yapamayacaklarini söylediler ve o gün bize gelmeden ev almışlar.

21 yaşındasın
Tek soru soracağım sana

Aklını peynir ekmekle mi yedin?

Bırak bu çocuğu, şu anda.
Aileme yapılan terbiyesizliği hazmedemiyorum de.

Sevgiliniz ne yaptı ailesi bu sekilde tutum izlerken
Herseyi bırakıp gtmeyin
Bırakabiliosa o ailesini bıraksın siz de o aile ile birdaha karsı karsıya asla gelmeyin

Annesinin üzerine gitti bıraksalar babasına saldiracakti . Ona kalsa zaten gitmek istiyo yaşadığımız yerden herkesten uzaklasalim diyor. Ne yapacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım.

Diyememis mi peki o zaman niye gidiyoruz diye?
3 yasinda cocuk sanki.
Kiz istemeye gidecek zannederken o ustunu cikariyor
Tek talimatla.
Ayni seyi yazacaktim. Hayir ne sacma di mi? Oglana demisler biz kizi istemicez diye, peki niye hala almis getirmis bunlari kizin evine? Nasil saygisizlik...

Aile ammada dengesizmiş ! Aralarında saygı olduğunuda sanmıyorum , sevgilinden soğumadın mı? Bence evlenmek için acele etme ,
birde bunların parasıda yok sanırım .hiç yetişkinliğe yakışmayan hareketler sanırım sevdiğinide tanıdığını sanmıyorum , ondada tuhaf huylar vardır ama saklıyordur senden
en iyisi yakın zamanda bunlardan ebediyen kurtulmak ,

Annesinin üzerine gitti bıraksalar babasına saldiracakti . Ona kalsa zaten gitmek istiyo yaşadığımız yerden herkesten uzaklasalim diyor. Ne yapacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım.
Bence işi gücü varsa olabilir
Ama yarın öbürgün ailesi ile durumları dğzeltirse onlar kendilerini aklarlar ve sen sıkıntı cekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…