- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Ona kalsa herşeyi bırakıp gidelim diyo . Evet var
Sevgilim o gün çok perisandi. Hazırlanmış heyecanla bana fotoğrafını attı ama ailesi sagolsun biz istemeye gitmiyoruz diye üstünü cikarttirmislar
Üzülerek söylüyorum ama bu iş gitmez.
Yani evlilik tamam iki kişilik ama bu aileyle sürekli muhattap olacaksınız.Resmen dalga geçmişler olacak şey değil.
Sevgilinizle konuştunuz mu o ne diyor mesela ? İlerisi için bir yorumda bulundunuz mu hiç,ailenle yapamam falan diye ?
Çok kez dedim . Bir de bu insanların kapalı insanlara merakları var ve açık biriyim. Sırf x istiyo diye kabul etmişler.
Olursa bile bu iş gitmem gidersem misafir gibi gider gelirim dedim
Sen demEdin mi ailesi cok israr ediyo ne zaman istemeye gelcez diye canm niye cocuga gitmiyoruz dyp ustunu degistrmisler
O zaman ailesi baskı yapmamış gidip isteyelim diye???
Anlamadım
Devreler yandı benim
Babası herşeyini a dan z ye borcsuz alırım 1 ayda düğününü yaparım diyen birisi sadece oğlunun 2 bin lira borcu var diye söz yapamayacaklarini söylediler ve o gün bize gelmeden ev almışlar.
O zaman ailesi baskı yapmamış gidip isteyelim diye???
Anlamadım
Devreler yandı benim
Sevgiliniz ne yaptı ailesi bu sekilde tutum izlerken
Herseyi bırakıp gtmeyin
Bırakabiliosa o ailesini bıraksın siz de o aile ile birdaha karsı karsıya asla gelmeyin
Sevgilim o gün çok perisandi. Hazırlanmış heyecanla bana fotoğrafını attı ama ailesi sagolsun biz istemeye gitmiyoruz diye üstünü cikarttirmislar
Ayni seyi yazacaktim. Hayir ne sacma di mi? Oglana demisler biz kizi istemicez diye, peki niye hala almis getirmis bunlari kizin evine? Nasil saygisizlik...Diyememis mi peki o zaman niye gidiyoruz diye?
3 yasinda cocuk sanki.
Kiz istemeye gidecek zannederken o ustunu cikariyor
Tek talimatla.
Yani sevgilinizin haberi varmis olacaklardan size haber vermemis
Tam olarak böyle. Dediği tek kelime nasıl diyebilirdim oldu ve sinirlerimi daha da hoplatti
Bence işi gücü varsa olabilirAnnesinin üzerine gitti bıraksalar babasına saldiracakti . Ona kalsa zaten gitmek istiyo yaşadığımız yerden herkesten uzaklasalim diyor. Ne yapacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?