Aile ammada dengesizmiş ! Aralarında saygı olduğunuda sanmıyorum , sevgilinden soğumadın mı? Bence evlenmek için acele etme ,
birde bunların parasıda yok sanırım .hiç yetişkinliğe yakışmayan hareketler sanırım sevdiğinide tanıdığını sanmıyorum , ondada tuhaf huylar vardır ama saklıyordur senden
en iyisi yakın zamanda bunlardan ebediyen kurtulmak ,
Aile mi dalga geçiyor,sevgiliniz mi ?
Ayni seyi yazacaktim. Hayir ne sacma di mi? Oglana demisler biz kizi istemicez diye, peki niye hala almis getirmis bunlari kizin evine? Nasil saygisizlik...
Ne olursa olsun o aile gelip annen babandan ozur dilemeden gorusme bile aldanir o cocukla sen evlenirsin sildim dedigi ailesi en gec 2 ayda bastaci olur babasi da gevrek gevrek kizini istemedik bize geldi diye babanla dalga gecer bunu ister misin
ogullarina saygilari yok kaldiki sana olsunSevgilim o gün çok perisandi. Hazırlanmış heyecanla bana fotoğrafını attı ama ailesi sagolsun biz istemeye gitmiyoruz diye üstünü cikarttirmislar
keske baban kovsaydi onlariOnlarda nerde o düşünce... o anda bile özür dilemeleri gerekirken yaptıkları tek şey gülmek oldu.
Babam kovardim ama sen vardın arada dedi. Benim üzüldüğüm tek şey ailemi bu duruma düşürmeleri.
Çok terbiyesizlik ya sanki siz zorla çağırmışsınız da gelmişler. Hadlerini bildirmek lazım
keske baban kovsaydi onlari
Çok terbiyesizlik ya sanki siz zorla çağırmışsınız da gelmişler. Hadlerini bildirmek lazım
Bizce ailesi annesinin konuşmaları hep cekiskiliydi bi haberimiz yoktu bi babasına demedik bi şaka yapıyorsunuz sandım. Her seferinde başka türlü konstu
Cocougun kime borcu var ve kime ev almislar cocuga mi ee madem oyle bastan deselerdi suan soz yapamayiz ortaligi ayaga kaldrip oyle demenin ne anlami varmisBabası herşeyini a dan z ye borcsuz alırım 1 ayda düğününü yaparım diyen birisi sadece oğlunun 2 bin lira borcu var diye söz yapamayacaklarini söylediler ve o gün bize gelmeden ev almışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?