- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Babası herşeyini a dan z ye borcsuz alırım 1 ayda düğününü yaparım diyen birisi sadece oğlunun 2 bin lira borcu var diye söz yapamayacaklarini söylediler ve o gün bize gelmeden ev almışlar.
Siz bu adamın sizi sevdiğine eminmisiniz ?
Ayrılmak istiyormuşta size bunu direk söyleyememiş o yüzden böyle bir tiyatro kurmuş sanki
Zira seven adam ailesi "istemeye gitmiyoruz üstünü çıkar " dediklerinde ya resti çekerdi yada hiçbir şekilde o durumda size gelip sizin küçük düşmenize izin vermezdi.
Benim 21 x in 27
Sevgilim o gün çok perisandi. Hazırlanmış heyecanla bana fotoğrafını attı ama ailesi sagolsun biz istemeye gitmiyoruz diye üstünü cikarttirmislar
Eminim . Saate yakin aradim cok gergin geliyodu sesi ama.hiçbiriyle demedi .Bağırmış çağırmış yetmemiş elini vurup elini çatlatmis. Hastaneye beraber gitmistik
Tamam o zaman gelmeyecekti getirmeyecektiEminim . Saate yakin aradim cok gergin geliyodu sesi ama.hiçbiriyle demedi .Bağırmış çağırmış yetmemiş elini vurup elini çatlatmis. Hastaneye beraber gitmistik
ailesinin sizi isteme konusunda baskı yaptığını söylemiş ,sevgiliniz mi uydurdu.size, ailem baskı yapıyor dedi ,onlara da kız arkadaşım artık ciddileştirelim dedi hadi istemeye gidelim diye zorladı,hayatımda böyle saçmalık görmedim.sevgiliz de dahil ailecek tuhaflarTam olarak böyle. Dediği tek kelime nasıl diyebilirdim oldu ve sinirlerimi daha da hoplatti
O gün almışlar???
Niyeyse ben inanmadım.
Niye bir düğün parasını kenara ayırıp almamışlar? Daha uygun bir ev neden almamışlar?
Yalan bence
Bende bunu anlamadımNasıl yani?
Siz sizi isteyecekleri gün evde hazırlık yapmak yerine hastaneye mi gittiniz?
Orada fırsat varken neden size söylememiş?
Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?
Zaten 4 tane kendi evleri var . Önce bi aradım eve bakiyolar dedi . Kendi kendime dedim bunlar gelecek ne evi diye.
Kesin oğlanın parasını yiyorlar evlilikle
Nasıl yani?
Siz sizi isteyecekleri gün evde hazırlık yapmak yerine hastaneye mi gittiniz?
Orada fırsat varken neden size söylememiş?
Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?
O gün gidilmedi hastaneye 2 gün sonra gidildi
Kimmiş bu aile anlamadım ki babası feriştah mı sanıyo kendini? Patron falan mı bu adam çok güç sahibi mi? Ya da biyerlerde yönetici mi de böyle hükmediyo ailesine? Oğullarına gram sevmiyolar kusura bakma.
X'in annesi babadi bunlari derken x ne yapti ne dedi?
Kilit burda?.
27yasinda bir adamdan bahsediyoruz...
Ailene karsi ailesi resmen ....gecmis derler..
Benim derdim sevgilimin ailesi. Ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım var. Uzun zamandır ailesi ( x sevgilim ) baskı yapiyolardi. Artık istemeye gidelim diye. En sonunda ailem ikna oldu ve gün belirlendi. Sabaha kadar temizlik ikramlar hazırlık yaptık. Artik bekledigim an gelmisti . Ama hicbirsey beklediğim gibi olmadı. Kapıdan girişiyle müstakbel kayinpederimin ben kız istemeye gelmedim diyisi bir oldu. Hepimiz şoka uğradık. İçeri geçip oturdular babası hicbiseyden haberim yoktu , hep x le kızınız kendileri ayarlamislar dedi. Ben yanlarına hiç girmedim kızdığım için. Annesi bunun üzerine yanima geldi benim haberim vardı babasına demedim dedi Ve yine bir şok... bu olay üzerine yerin dibine girdim babam benim zorla verecek kızım yok dedi. Hicbisey olmamış gibi hala haberimiz yok deyip guluyolardi. Daha sonra da büyük kızım evde ayıp olmasın diyerek kalktilar ve hala annesi olacak kişi kapıdan çıkarken alaycı alaycı suratıma bakarak güldü. ( Bu arada x babasının herseyden haberı olduğunu ama yalan söylediğini söyledi. Kendisi de çok üzgün ve şaşkın ) NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM! YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?