HAYATIMINNN ŞOKUU!

Babası herşeyini a dan z ye borcsuz alırım 1 ayda düğününü yaparım diyen birisi sadece oğlunun 2 bin lira borcu var diye söz yapamayacaklarini söylediler ve o gün bize gelmeden ev almışlar.

O gün almışlar???
Niyeyse ben inanmadım.

Niye bir düğün parasını kenara ayırıp almamışlar? Daha uygun bir ev neden almamışlar?
Yalan bence

Eminim . Saate yakin aradim cok gergin geliyodu sesi ama.hiçbiriyle demedi .Bağırmış çağırmış yetmemiş elini vurup elini çatlatmis. Hastaneye beraber gitmistik

Benim 21 x in 27

Sevgilim o gün çok perisandi. Hazırlanmış heyecanla bana fotoğrafını attı ama ailesi sagolsun biz istemeye gitmiyoruz diye üstünü cikarttirmislar

27 yasinda koca adama,

-cikar ustunu kiz istemeye gitmiyoruz denilince;

- hoopp durun bir dakika neler oluyor diyememis mi?

Bu adam ailesine rest cekse hatta red etse bile evlenme! Yarin obur gun illa yine anasinin dizinin dibinde biter.. Sen yipranirsin, yazik gencligine.

Eminim . Saate yakin aradim cok gergin geliyodu sesi ama.hiçbiriyle demedi .Bağırmış çağırmış yetmemiş elini vurup elini çatlatmis. Hastaneye beraber gitmistik

Nasıl yani?
Siz sizi isteyecekleri gün evde hazırlık yapmak yerine hastaneye mi gittiniz?
Orada fırsat varken neden size söylememiş?

Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

Tamam o zaman gelmeyecekti getirmeyecekti
Bu durumu size telefonda izah etse şuanki durumunuz kadar kötü olmazdı.

Tam olarak böyle. Dediği tek kelime nasıl diyebilirdim oldu ve sinirlerimi daha da hoplatti
ailesinin sizi isteme konusunda baskı yaptığını söylemiş ,sevgiliniz mi uydurdu.size, ailem baskı yapıyor dedi ,onlara da kız arkadaşım artık ciddileştirelim dedi hadi istemeye gidelim diye zorladı,hayatımda böyle saçmalık görmedim.sevgiliz de dahil ailecek tuhaflar

Kesin oğlanın parasını yiyorlar evlilikle uğraşıp paradam olmak istemiyor kaynana oğlanın parası tatlı gelmiş sen öl kaynana emi

O gün almışlar???
Niyeyse ben inanmadım.

Niye bir düğün parasını kenara ayırıp almamışlar? Daha uygun bir ev neden almamışlar?
Yalan bence

Zaten 4 tane kendi evleri var . Önce bi aradım eve bakiyolar dedi . Kendi kendime dedim bunlar gelecek ne evi diye.

Nasıl yani?
Siz sizi isteyecekleri gün evde hazırlık yapmak yerine hastaneye mi gittiniz?
Orada fırsat varken neden size söylememiş?

Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?
Bende bunu anlamadım
Adamın ailesi beni ailemin önünde rezil etsin ben onu hastaneye götüreyim o hengamede
Enteresan...

X'in annesi babadi bunlari derken x ne yapti ne dedi?
Kilit burda?.
27yasinda bir adamdan bahsediyoruz...

Ailene karsi ailesi resmen ....gecmis derler..

Kimmiş bu aile anlamadım ki babası feriştah mı sanıyo kendini? Patron falan mı bu adam çok güç sahibi mi? Ya da biyerlerde yönetici mi de böyle hükmediyo ailesine? Oğullarına gram sevmiyolar kusura bakma.

Pfff ne mal bir aile
Askimdan gebersem gene evlenmem oyle basiretsiz bir adamla. Ailesini alsin basina calsin

Belkide annesiyle babası yıllar ömce ayrıldı ama size bu durum söylenmedi

Kimmiş bu aile anlamadım ki babası feriştah mı sanıyo kendini? Patron falan mı bu adam çok güç sahibi mi? Ya da biyerlerde yönetici mi de böyle hükmediyo ailesine? Oğullarına gram sevmiyolar kusura bakma.

Bir kardeşi var ona karşı iyiler ama x e karşı öyle değiller. Anca kullanmak derdinde

Kızım seni anan kadir gecesi mi doğurmuş.

Bu terbiyesizliğe ses çıkarmayıp evinden kovmayan bir baban var, sen böyle terbiyesiz bir dünür mü getireceksin böyle efendi olan babana?
Yazık ki ne yazık. Oğullarını gram sevmiyolar. Oğlanda da gram akıl yok. İstemeye gitmiyoruz çıkar üstünü dediklerinde bişeyler yapmalıydı.

X'in annesi babadi bunlari derken x ne yapti ne dedi?
Kilit burda?.
27yasinda bir adamdan bahsediyoruz...

Ailene karsi ailesi resmen ....gecmis derler..

Annesinin üstüne gitti bağırdı. Haberin vardi senin yalanci cikardiniz siz beni diye . Tuttular tutmasalardi babasının yanına gidiyodu. Tabii bu benim gördüğüm taraf.

Ne mi yapacaksin?

Boyle bir aileye gelin gitmeyeceksin tabi...

Ne kadar seversen sev değmez boyle insanlara bulasmaya.

Resmen dalga gecmisler. Hic gelmeselerdi...

Kendine bunu yapma. Askindan ölsen bile yapma. Sonra coook pisman olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…