• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMINNN ŞOKUU!

Sanslisin hemde çok.

Ya böyle manyak bir aile olduklarını evlendikten sonra anlasaydin?

Ne bu böyle inanmıyorum o zaman hiç gelmeselermis.annenler ne kadar uzulmustur.onlar gibi insanlar olsanız onları kapı dışarı edersdiniz ne iyi olurdu.sacma sapan dalga geçip gitmişler.o sırada sevgilin sessiz mi kaldı hiç mi birşey demedi

Annesinin üzerine gitti bıraksalar babasına saldiracakti . Ona kalsa zaten gitmek istiyo yaşadığımız yerden herkesten uzaklasalim diyor. Ne yapacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım.
Bu isin olur yani yok,oyun değil bu evleniceksiniz illaki görüşülecek ailelerde birbirleriyle muhatap olacak.dünyanın başka bir ucunda yasasanizda bu böyledir değişmez ben derimki ailenin boyle küçül gören insanlara gelin falan olma şuan seviyorum diyosun ama bence ileride bu aile çok cirkeflikler yapicak demedi deme,gençliğine yazik

Yukarılarda sordum ama görmediniz sanırım,ailesi ısrarla istemeye gelmek için baskı yapıyorlardı demişiniz konunuzun başında,bunun hesabını sordunuz mu sevgilinize ,ailen istemiyorsa niye istiyorlarmış gibi numara yaptığını çünkü çok anlamsız

Söz olmadan görüşülmesi doğru olmazmis dediklerine göre. Sırf oğulları istiyo diye beni kabul.ettiler bunu biliyorum. Kapali bi aile bunlar acik olmam en bastan sorun oldu bunlara .Defalarca da dedim istemiyolar beni diye aldıgim cevap annem.kızı gibi goruyo seni ayrica Benim istemem önemli diyip geçti .

Ne bu böyle inanmıyorum o zaman hiç gelmeselermis.annenler ne kadar uzulmustur.onlar gibi insanlar olsanız onları kapı dışarı edersdiniz ne iyi olurdu.sacma sapan dalga geçip gitmişler.o sırada sevgilin sessiz mi kaldı hiç mi birşey demedi

Herkes şok içindeydi zaten. Kapıdan girer girmez başladı adam konuşmaya. Babam.yapmak istemiş ama ben varım arada diye sesini cikartamamis. Annesine laf etti bagirdi babasının yanına göndermediler

yorumları okumadım.
benim bidlğim kız isteme olayından önce aileler bir tanışıyor, kız da oğlan da ailelerle yemek filan yiyor gidilip geliniyor. Yani benim etrafımda hep öyle.
neden çaat diye isteme yapalım dediniz ki? üstelik yaşınız da küçükmüş
aceleniz neydi?

Aileler zaten tanıştı. Konuşuldu görüşüldü.

Tanisma da tavirlari nasildi?..

İstemeye gelecegiz mi dediler ailesi ailenize?..

Tanismada sizi rahatsiz eden hic bir sey yapmadılar mi bu insanlar?

Resti çekip birakmaniz gerekiyor diye düşünüyorum. Yapılan gercekten cok cok terbiyesizce.. ve sevgiliniz bunu asiri derecede anormal karsilmamis gibi sizi yeterince korumamis yaninizda durmamis gibi görünüyor

Senin yerinde olsam orda bitirirdim herseyi ve bu aileyle asla muhatapp olmazdim aslaa..
askindan ölsem evlenmezdim

• Beğen
Reactions: anu
Tanisma da tavirlari nasildi?..

İstemeye gelecegiz mi dediler ailesi ailenize?..

Tanismada sizi rahatsiz eden hic bir sey yapmadılar mi bu insanlar?

Resti çekip birakmaniz gerekiyor diye düşünüyorum. Yapılan gercekten cok cok terbiyesizce.. ve sevgiliniz bunu asiri derecede anormal karsilmamis gibi sizi yeterince korumamis yaninizda durmamis gibi görünüyor

Gayet iyiydi , evlerine gittik kızım kızım diye bi hal oldular.
Konusuldu konu
Hiçbişey yapmadılar aksine cok cok iyilerdi . İçlerinden bi insanmısım gibi davranıldı.
Biraz öyle oldu evet..

Söz olmadan görüşülmesi doğru olmazmis dediklerine göre. Sırf oğulları istiyo diye beni kabul.ettiler bunu biliyorum. Kapali bi aile bunlar acik olmam en bastan sorun oldu bunlara .Defalarca da dedim istemiyolar beni diye aldıgim cevap annem.kızı gibi goruyo seni ayrica Benim istemem önemli diyip geçti .

Gecen bir baska konuda daha yazdim.
Aile seviyesiz terbiyesiz ve dahi saygisligin ipini çekiyorlar goklere..
Bunun ne kapalılik ne aciklikla ilgisi yok adin gibi emin ol..
Kendi kayinvalidemden biliyorum iki gelini açık, gayet dindar bir aile.. huzursuzluk cikarmadi da açık diye gönülden istemedi belki ama sonuna kadar acti gönül kapisini..
Insan hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun bir farkliliga tahammül edemiyorsa surda dursun.
Insan olmak edepsizlige layik olmamak icin yeterli. Siz kendinize layik görmeyin yeter ki..

Herkes şok içindeydi zaten. Kapıdan girer girmez başladı adam konuşmaya. Babam.yapmak istemiş ama ben varım arada diye sesini cikartamamis. Annesine laf etti bagirdi babasının yanına göndermediler
Şu konuları taksit taksit anlatıyorsunuz ,yorum yapıyoruz sonra başka şeyler çıkıyor,ilk anlattığınız konuyla bunun alakası yok,öyle bir anlattınız ki başta ailesi ısrarla istemeye geldiler biz de bu kadar ısrara dayanamadık kabul ettik ,(sanki bu işin olmasını isteyen erkek tarafıda istemeyen sizin taraf gibi) ,ama onlar girer girmez bşz istemeye gelmedik diye bas bas bağırıp bizi zor durumda bıraktılar.siz de biliyormuşsunuz oğullarının onları zorla istemeye getirdiklerini ,tamam aile bir garip ama bu yaptıkları süpriz olmamış zaten sizin için.biliyormuşsunuz razı olmadıkları bir işe giriştiklerini .

Konu sahibi de pek bir garip sorulan sorulara da alakasiz alakasiz cevaplar veriyor. Ben bu konuya hic inanmadim. Gece gece birinin cani sıkılmış kendine eglence arıyor. Kendimi yorup tum yorumları da okudum peh...

bazen konularda savunma psikolojisi ile olaylarin öncesini sonrasini karıştırıp azıcık uyduruyorlar. Takipciler nasil dersem istediğim tepkiyi verir diye düşünüp cevap veriyorlar diye zannediyorum..

Gayet iyiydi , evlerine gittik kızım kızım diye bi hal oldular.
Konusuldu konu
Hiçbişey yapmadılar aksine cok cok iyilerdi . İçlerinden bi insanmısım gibi davranıldı.
Biraz öyle oldu evet..

O zaman sizi istemediklerini nasil hissettiniz?
Bu iste var bur gariplik, bir tutarsizlik..
O cocuk çıkıp Özür diledi mi anne babanizdan bunu bari yapar adam olan

bazen konularda savunma psikolojisi ile olaylarin öncesini sonrasini karıştırıp azıcık uyduruyorlar. Takipciler nasil dersem istediğim tepkiyi verir diye düşünüp cevap veriyorlar diye zannediyorum..
Bence tamamen uydurma. Reyting yapsin eglenilsin amac bu. Simdi boyle dedim diye banlanirsam uykusuz kaldığıma yazik ama inanmadim yani çünkü sorulara verilen yanitlar cok tutarsiz. Bizimkinden maddi anlamda bir cacik olmaz ne varsa ailesinde var yazmis bir de. Ayrilmanin a si gecmiyor konu gercekse bile. Midem bulandi.

Konu bir garip veya ben anlamadım. İstemeye gelineceği gün damat adayımız bileğini çatlatıyor hastaneye gidiyorlar kızımızla,ailenin isteme olmayacağını söylediği,git üstünü değiştir dedikleri için çıkan tartışmada olmuyor mu bu? Yoksa eve gelip te biz istemeye gelmedik dedikten sonra çıkan tartışmada mı hastanelik oluyor müstakbel damat ? Her iki türlü de kızımız neden gidiyor hastaneye istenmediğini bile bile? Kaldı ki kızın evine gelmeden önce olduysa olay kızımız istenmediğni öğrenmiyor mu hastanede neden hala aileyi evine çağırıyor? Bir de damadımız memurmuş madem ailesine ev kurmak için hiç te ihtiyacı yok.Hem ev kurmak için ailesine muhtaç olan adam yarın evi de geçindiremez aileden bekler bu kafayla

YAZDIKLARIM UYDURMA DEĞİL , KAFA BULMAK İSTESEM BASKA KONULAR ACARDIM . ÖNEMSEYİP CEVAP YAZANLARA TESEKKÜR EDİYORUM KESKE YALAN OLMUS OLSAYDI. YAZDIKLARIM SAÇMA GELEBİLİR ÇÜNKÜ DAHA HAZMEDEMEDİM. BU AİLE ŞAKA GİBİ İNANMAMANIZ ÇOK NORMAL .

Back
X