Evet yeni evliyim ama öyle zoruma gitti ki.Kendimi hiç böyle kötü hissetmemiştim. Hiçbir işe yaramayan bomboş bir insan gibi hissettim.En güzeli tabi mesleği elimize almak ve kendi paramızı kazanmak. Üniversite mezunu olduğunuza göre er ya da geç başaracaksınız bunu tskmayın bu kadar. Ayrıca sanıyorum çok olmamış evleneli, ilk zamanlar erkeklerin öyle bir durumu olabiliyor neden bakmak zorundayım hissiyatı. Zamanla oturuyor ama herşey artık ailesi olduğunu anlıyor
Üzülüyorsan bile onun yüzünden üzüldün ağladın sanmasın egoist kocan kendi özgürlüğünü ilan et sert bir tepki ver üzülme kendine güven neyin eksik? Başka bir iş bul birey ol bağımlı değil. Üzülme sen iste yeterHayat ve insanlar çok acımasızmış. Bunu tam olarak bugun anladım. En yakınınızda insan bile olsa ağır gelebiliyormuşuz be ona. Yıllardır birlikte olup evlendiğim adama ağır gelebiliyormuşum meğer. İnsan evlenince karşılaşıyormuş bazen acı gerçeklerle meğer. Benim çalışmıyor olmam asıl konu anladım ben bunu. Beni beğenmeyip aşağı görüyormuş meğer. Öyle çok canım yanıyor ki sanki sadece buraya yazabildim şu hissettiklerimi. Hayat acımasız ve insan ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durmalı kimseye hiçkimseye güvenmeden. Üniversite mezunu biri olarak söylüyorum bunu. Nalet olası sistem ki bu haldeyiz. Bir gece daha sabaha kadar kadersizliğime ağlayacağım
Uzun süredir birlikteyiz. Beni kahreden hiç böyle bir mantığı olduğunu anlayamamış olmam. Bilsem mesleğimi tam olarak yapabildikten sonra evlenirdim. Bazen insan geç yüzleşiyor gerçeklerle demek. Ama anladım hayat da insanlar da çok acımasızArtık erkekler memur eş istiyo kendi parasını kazansın falan filan. Bende çalışan bi kadın olmayı isterim kendim için isterim bunu ama.
İş alanınız varsa kpss filan çalışsanız hırs yapsanız utandırsanız onu?
Hayat ve insanlar çok acımasızmış. Bunu tam olarak bugun anladım. En yakınınızda insan bile olsa ağır gelebiliyormuşuz be ona. Yıllardır birlikte olup evlendiğim adama ağır gelebiliyormuşum meğer. İnsan evlenince karşılaşıyormuş bazen acı gerçeklerle meğer. Benim çalışmıyor olmam asıl konu anladım ben bunu. Beni beğenmeyip aşağı görüyormuş meğer. Öyle çok canım yanıyor ki sanki sadece buraya yazabildim şu hissettiklerimi. Hayat acımasız ve insan ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durmalı kimseye hiçkimseye güvenmeden. Üniversite mezunu biri olarak söylüyorum bunu. Nalet olası sistem ki bu haldeyiz. Bir gece daha sabaha kadar kadersizliğime ağlayacağım
Zaten onun için değil kendi yaptığım hataya üzülüyorum ağlıyorum. Nasıl bunları kendime söylettirebiliyorum diye. Her bir söylediği bir kurşun gibi geldi bana. Gözümden yaş akarak dinledim sadece. Ben neyim diye düşündüm.Üzülüyorsan bile onun yüzünden üzüldün ağladın sanmasın egoist kocan kendi özgürlüğünü ilan et sert bir tepki ver üzülme kendine güven neyin eksik? Başka bir iş bul birey ol bağımlı değil. Üzülme sen iste yeter
Çalışmıyorum diye.Sırf çalışıyorsunuz diyemi böyle davraniyo yani evlenme de n önce calisiyormuydunuz
Ne dedi de sizi bu kadar üzdü?Zaten onun için değil kendi yaptığım hataya üzülüyorum ağlıyorum. Nasıl bunları kendime söylettirebiliyorum diye. Her bir söylediği bir kurşun gibi geldi bana. Gözümden yaş akarak dinledim sadece. Ben neyim diye düşündüm.
Tabi ki önce kendimize değer vermeliyiz ki başkaları da bize değer versin. Ama anladım ki çalışmak bana daha iyi hissettirecek. Her şeyden önce kendim için. Ve yarın ne olacağını bilmediğim içinBu konu uzadiginda yorumlar cogaldiginda kendini daha iyi hissedecen daha bu akşam tecrübe ettim sakın ol okumadan da çalışmasında degerlisin sen. Aldanma onun yıldırma politikalrina
Hayat ve insanlar çok acımasızmış.
Uzun süredir birlikteyiz. Beni kahreden hiç böyle bir mantığı olduğunu anlayamamış olmam. Bilsem mesleğimi tam olarak yapabildikten sonra evlenirdim. Bazen insan geç yüzleşiyor gerçeklerle demek. Ama anladım hayat da insanlar da çok acımasız
Boş bir insan olduğumu, ondan daha alt seviyede olduğumu ima etti kelimeleri ile.Ne dedi de sizi bu kadar üzdü?
Bence çok yanlış madem öyle niye çalışan biriyle evlenmedi ve şimdi böyle davraniyo ki bence sorun çalışmanız değil yoksa is bulmak kolay olsa gerek sizin gibi üniversite mezunu biri olarak iş kolayÇalışmıyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?