- 24 Ocak 2016
- 174
- 75
- 48
- 28
Arkadaşım eşin necidir? Çok öu kazanıyor? Ordinaryus prof mu ne? Sen ne mezunusun? Onu sordum ve bir kaç arkadaş daha sormuş.. De hele bakim sen:) üzülme bak.. Vallahi geçecek bugünler.Aslında hep unutmaktan ve yüze vurmamaktan yana olan bir insan oldum ama bu gece bu zamana kadar unutmayacağım tek gece olacak
Benim esimde subay hic duymadim oyle cumleler. Yazilanlari okuyunca sukrettim gercekten..Bu subaylarda ego mu var benimde konuştuğum subay bir çocuk var benden 3 yaş büyük arada bana şerefli üniformam 4bin tl maaşım var gibi salak salak şeyler söylüyor sanki ben sokakta yaşıyorum anlamadım ama burnunu surtuorum ben onun
Aynen katılıyorum. Ben de öğretmenim konu sahibi gibi ama çalışmıyorum. Eşim pilot asla da ezik hissetmiyorum hissettirmez de bilir ki o dakika biter tüm hislerim. Çalışmıyorum değersizim derse kadın adam niye değer versin ki. Geçen de bi konu vardı çocuğum yok değersizim diye. Kadınlar çok ilginç ya. Sizi sadece siz olduğunuz için seven adamlarla olun. Şirket ortaklığı değil bu evlilik. İş bul adamı da boşa.İnsan karısına bunları nasıl söyler? Hayat arkadaşına.. Sizin yerinizde olsamm boşarım.. Net.! Çalışmıyorum.. Eşim çok iyi bir yerde görsel tasarım uzmanı.. Yüksek lisansını tamamladı.. Demem o ki iyi bir kariyeri var.. Ve ben önlisans mezunuyum.. Bir gün bile bana böyle bir imada bulunmadı.. Bulunamaz.! Velev ki bulundu.. O dakika aşkımdan ölsem de ki aşk o dakika biter bende boşarım.. Aldatılma, psikolojik ve de fiziksel şiddet asla kabul etmeyeceğim şeyler.. Siz de dik durun.. Ne ağlayacaksınız.. Ağladığınız an onun gözünde daha da düşersiniz.. Ağlamayın..
Ben de hiç duymadım benimki de subay. İnsanlar illa kategorize edecekler ya. Karakterle alakalı bu subaylıkla değil.Benim esimde subay hic duymadim oyle cumleler. Yazilanlari okuyunca sukrettim gercekten..
Eşim memur ben de ünv mezunuyum ama iş bulamadım henüz. İnşallah geçerArkadaşım eşin necidir? Çok öu kazanıyor? Ordinaryus prof mu ne? Sen ne mezunusun? Onu sordum ve bir kaç arkadaş daha sormuş.. De hele bakim sen:) üzülme bak.. Vallahi geçecek bugünler.
Evlilik zaten birbirini her türlü tamamlamak değil midir? Çiftlerden biri çalışmıyor ya da diğerinden az kazanıyor diye ezmek hor görmek ne demek? Size katılıyorum kesinlikle.. Mesleği ne olursa olsun insan olmadıktan sonra ne işe yarar?Aynen katılıyorum. Ben de öğretmenim konu sahibi gibi ama çalışmıyorum. Eşim pilot asla da ezik hissetmiyorum hissettirmez de bilir ki o dakika biter tüm hislerim. Çalışmıyorum değersizim derse kadın adam niye değer versin ki. Geçen de bi konu vardı çocuğum yok değersizim diye. Kadınlar çok ilginç ya. Sizi sadece siz olduğunuz için seven adamlarla olun. Şirket ortaklığı değil bu evlilik. İş bul adamı da boşa.
Eşim memur ben de ünv mezunuyum ama henüz iş bulamadım. Aramızda dağlar kadar fark yok ki evlendik. Evlenmeden önce de çalışmıyordum ama çalışmak hep istedim. O da evlendikten sonra çalışırım diye tahmin etti sanırım. Bu konu dışında evliliğim izde genel anlamda bir sorunumuz yok aslında.hanımefendi, keşke konuyu biraz daha detaylı yazsaydınız. sizin mesleğiniz ne eşinizin ki ne? çalışmıyor oluşunuz eşinize süpriz mi oldu?
evliliğiniz nasıl genel olarak, başka sorunlarınız var mı/oldu mu?
en önemlisi bu gece ne yaşadınız tam olarak?
konu önemli görünüyor aslında, bence ilk sayfaya daha detaylı bir şekilde konunuzu yeniden yazın.
O zaman bence bu konuyla ilgili o çenesini kapatıp sonsuza dek sussun.!Eşim memur ben de ünv mezunuyum ama iş bulamadım henüz. İnşallah geçer
Subaylarda ego mu var denmis de ona istinaden yazmistim aslinda. Dediginiz gibi meslekle alakali degil. Devir maddiyat devri. Evlenirken memur gelin istiyor herkes. Allah akil fikir versin..Ben de hiç duymadım benimki de subay. İnsanlar illa kategorize edecekler ya. Karakterle alakalı bu subaylıkla değil.
Sakinlestiginizde esinizle konusun bu konuda hassas oldugunuzu birdaha tekrarlama cesareti olmasin.Eşim memur ben de ünv mezunuyum ama henüz iş bulamadım. Aramızda dağlar kadar fark yok ki evlendik. Evlenmeden önce de çalışmıyordum ama çalışmak hep istedim. O da evlendikten sonra çalışırım diye tahmin etti sanırım. Bu konu dışında evliliğim izde genel anlamda bir sorunumuz yok aslında.
Bu geceye kadar asla kendimin değersiz olduğunu hissetmedim. Ki normal hayatımda ezik değersiz bir konumda hissetmedim hiç. Sadece bu gece yaşananlar sonucu hissettiğim şeyler bunlar. Tabi ki biliyorum ki insan önce kendi kendini değerli hissetmeli.Aynen katılıyorum. Ben de öğretmenim konu sahibi gibi ama çalışmıyorum. Eşim pilot asla da ezik hissetmiyorum hissettirmez de bilir ki o dakika biter tüm hislerim. Çalışmıyorum değersizim derse kadın adam niye değer versin ki. Geçen de bi konu vardı çocuğum yok değersizim diye. Kadınlar çok ilginç ya. Sizi sadece siz olduğunuz için seven adamlarla olun. Şirket ortaklığı değil bu evlilik. İş bul adamı da boşa.
Bu cesareti onlara yıllardır hemcinslerimiz verdi, haklı gördüler bu istekleri.Subaylarda ego mu var denmis de ona istinaden yazmistim aslinda. Dediginiz gibi meslekle alakali degil. Devir maddiyat devri. Evlenirken memur gelin istiyor herkes. Allah akil fikir versin..
Eşim memur ben de ünv mezunuyum ama henüz iş bulamadım. Aramızda dağlar kadar fark yok ki evlendik. Evlenmeden önce de çalışmıyordum ama çalışmak hep istedim. O da evlendikten sonra çalışırım diye tahmin etti sanırım. Bu konu dışında evliliğim izde genel anlamda bir sorunumuz yok aslında.
Çalışmamayı tercih etmek gibi bir şey söz konusu olmadı.Ben de çalışmak istiyorum ama henüz iş bulamadım maalesef. Allah büyük dediğiniz gibi elbet iş bulacağım ben ama bu gece içimde hep yara olarak kalacak. Konu da başka bir sebep varken durup dururken buraya geldi.Mesleğinin nedir ve neden çalışmamayı tercih ettiniz ?
Konu nasıl açıldı ?
Siz elbet iş bulur çalışırsınız da eşiniz bunu nasıl telafi edecek acaba ..
Evlenirken bunun farkında değilmişim ne acı ki.Subaylarda ego mu var denmis de ona istinaden yazmistim aslinda. Dediginiz gibi meslekle alakali degil. Devir maddiyat devri. Evlenirken memur gelin istiyor herkes. Allah akil fikir versin..
Malesef evet..Bu cesareti onlara yıllardır hemcinslerimiz verdi, haklı gördüler bu istekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?