Sen normal bir insansın sakin ol sorunu olan o. Neden çalışmadınız evleninceZaten onun için değil kendi yaptığım hataya üzülüyorum ağlıyorum. Nasıl bunları kendime söylettirebiliyorum diye. Her bir söylediği bir kurşun gibi geldi bana. Gözümden yaş akarak dinledim sadece. Ben neyim diye düşündüm.
Bu ilk mi? Sanmıyorum ki bi insan bi konuda böyle hissetsin de birden patlasin mutlaka ki imaları olmuştur belki anlamadınız belki konduramadiniz. Ama daha ilk baştan haddini bildirecektiniz... Sana muhtaç değilim begenmiyorsan kapı orda ne iş olsa yapar kendime bakarım, anan babam da arkamda benim gibisini zor bulursun hadi yoluna derdim ben olsam daha ilk imada, sonuç ya çok iyi olurdu ömür boyu rahat edersiniz ya da eninde sonunda olacak şey olmuş olur herkes yoluna bakardı.Bu geceye kadar asla kendimin değersiz olduğunu hissetmedim. Ki normal hayatımda ezik değersiz bir konumda hissetmedim hiç. Sadece bu gece yaşananlar sonucu hissettiğim şeyler bunlar. Tabi ki biliyorum ki insan önce kendi kendini değerli hissetmeli.
Benim mesleğim öğretmenlik. Geç mi idrak etti içindeydi de yeni mi bana aktardı bilmiyorum.peki eşiniz sonradan mı aranızda dağlar kadar fark varmış gibi davranıyor? bunu geç idrak etmiş gibi?
sizin mesleğiniz türkiyede iş bulması zor bir meslek mi
tek tek soru cevap yapacağım sanırım net konuya yorum yapabilmek adına
Çalışma imkanı olmadığı için henüz.Sen normal bir insansın sakin ol sorunu olan o. Neden çalışmadınız evlenince
Ucretli ogretmenlik yapabilirsin bu arada bilmiyorum nerde oturuosun ama yakin bir okul olursa giderin olmaz en azindan paran sana kalir..Benim mesleğim öğretmenlik. Geç mi idrak etti içindeydi de yeni mi bana aktardı bilmiyorum.
Daha önce böyle bir konu olmasa da bu söylediklerinizi ona söylüyorum zaten. Ki gerçekten öyle Allah a şükür ki dediğiniz gibi ne yapar eder kendime bakarım. Tek eksiğim bu konu aramızda hep şaka yollu geçti. Demek ki ciddi olduğumu daha iyi belli etmem gerekiyormuşBu ilk mi? Sanmıyorum ki bi insan bi konuda böyle hissetsin de birden patlasin mutlaka ki imaları olmuştur belki anlamadınız belki konduramadiniz. Ama daha ilk baştan haddini bildirecektiniz... Sana muhtaç değilim begenmiyorsan kapı orda ne iş olsa yapar kendime bakarım, anan babam da arkamda benim gibisini zor bulursun hadi yoluna derdim ben olsam daha ilk imada, sonuç ya çok iyi olurdu ömür boyu rahat edersiniz ya da eninde sonunda olacak şey olmuş olur herkes yoluna bakardı.
Size açıkça ne dedi. Kavga mi ediyordunuz?Daha önce böyle bir konu olmasa da bu söylediklerinizi ona söylüyorum zaten. Ki gerçekten öyle Allah a şükür ki dediğiniz gibi ne yapar eder kendime bakarım. Tek eksiğim bu konu aramızda hep şaka yollu geçti. Demek ki ciddi olduğumu daha iyi belli etmem gerekiyormuş
Basvurdum sonuç bekliyorumUcretli ogretmenlik yapabilirsin bu arada bilmiyorum nerde oturuosun ama yakin bir okul olursa giderin olmaz en azindan paran sana kalir..
Elbette bir iş bulur yapar da şu an artık sorun iş boyutunu aşmış galiba.. İş bulsa da bu adamın düşüncesi değişecek mi? Yarın bir gün birşey olsa çalısamasa acaba yine öyle mi düşünüyor demeyecek mi? Ya da şimdi beni maaşliyken seviyor diye düşünmez mi insan.Ucretli ogretmenlik yapabilirsin bu arada bilmiyorum nerde oturuosun ama yakin bir okul olursa giderin olmaz en azindan paran sana kalir..
Alakasız savma bir sebeple tartışırken ben bütün gün çalışıyorum sen evde iken vs dedi. Konu oradan açıldıSize açıkça ne dedi. Kavga mi ediyordunuz?
Peki dediğim şeyleri ciddi bir tavırla söyledin mi bu kez.Alakasız savma bir sebeple tartışırken ben bütün gün çalışıyorum sen evde iken vs dedi. Konu oradan açıldı
Yok o an söyleyemedim. Zaten beklemediğim bir şey olduğu için tek bir kelime bile etmedim sadece gözümden yaş akarak dinledim. Şoka girmiş gibiydim. Hala da böyle bir durumda oldu inanamıyorumPeki dediğim şeyleri ciddi bir tavırla söyledin mi bu kez.
Eşiniz yürek yemiş heralde ya da epey bıçak kemiğe dayanış ki nolursa olsun demiş. Ne dersem diyeyim bana mecbur diye düşünmeyen adam yapamaz çünkü.Yok o an söyleyemedim. Zaten beklemediğim bir şey olduğu için tek bir kelime bile etmedim sadece gözümden yaş akarak dinledim. Şoka girmiş gibiydim. Hala da böyle bir durumda oldu inanamıyorum
evlenmeden önce çalışıyormuydunuzÇalışmıyorum diye.
Konu alt tarafı memur olması galiba ...Allahtan yüksek makamda değil ben böyle bir adama guvenmezdim böyle adam parayı bulunca ya kadını yada arabayı değiştirir diye bizde laf var ama genelde kadını değiştirirler. ..Bence iyi bir yerde is bulun çalışın ona muhtaç olmayın ilerde baktınız halen aynı bırakın gitsinEşim memur ben de ünv mezunuyum ama henüz iş bulamadım. Aramızda dağlar kadar fark yok ki evlendik. Evlenmeden önce de çalışmıyordum ama çalışmak hep istedim. O da evlendikten sonra çalışırım diye tahmin etti sanırım. Bu konu dışında evliliğim izde genel anlamda bir sorunumuz yok aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?