Hayatın acımasız olduğunu bugun anladım

Sen normal bir insansın sakin ol sorunu olan o. Neden çalışmadınız evlenince

Bu ilk mi? Sanmıyorum ki bi insan bi konuda böyle hissetsin de birden patlasin mutlaka ki imaları olmuştur belki anlamadınız belki konduramadiniz. Ama daha ilk baştan haddini bildirecektiniz... Sana muhtaç değilim begenmiyorsan kapı orda ne iş olsa yapar kendime bakarım, anan babam da arkamda benim gibisini zor bulursun hadi yoluna derdim ben olsam daha ilk imada, sonuç ya çok iyi olurdu ömür boyu rahat edersiniz ya da eninde sonunda olacak şey olmuş olur herkes yoluna bakardı.

Benim mesleğim öğretmenlik. Geç mi idrak etti içindeydi de yeni mi bana aktardı bilmiyorum.

Benim mesleğim öğretmenlik. Geç mi idrak etti içindeydi de yeni mi bana aktardı bilmiyorum.
Ucretli ogretmenlik yapabilirsin bu arada bilmiyorum nerde oturuosun ama yakin bir okul olursa giderin olmaz en azindan paran sana kalir..

Daha önce böyle bir konu olmasa da bu söylediklerinizi ona söylüyorum zaten. Ki gerçekten öyle Allah a şükür ki dediğiniz gibi ne yapar eder kendime bakarım. Tek eksiğim bu konu aramızda hep şaka yollu geçti. Demek ki ciddi olduğumu daha iyi belli etmem gerekiyormuş

Size açıkça ne dedi. Kavga mi ediyordunuz?

Ucretli ogretmenlik yapabilirsin bu arada bilmiyorum nerde oturuosun ama yakin bir okul olursa giderin olmaz en azindan paran sana kalir..
Elbette bir iş bulur yapar da şu an artık sorun iş boyutunu aşmış galiba.. İş bulsa da bu adamın düşüncesi değişecek mi? Yarın bir gün birşey olsa çalısamasa acaba yine öyle mi düşünüyor demeyecek mi? Ya da şimdi beni maaşliyken seviyor diye düşünmez mi insan.

Peki dediğim şeyleri ciddi bir tavırla söyledin mi bu kez.
Yok o an söyleyemedim. Zaten beklemediğim bir şey olduğu için tek bir kelime bile etmedim sadece gözümden yaş akarak dinledim. Şoka girmiş gibiydim. Hala da böyle bir durumda oldu inanamıyorum

Yok o an söyleyemedim. Zaten beklemediğim bir şey olduğu için tek bir kelime bile etmedim sadece gözümden yaş akarak dinledim. Şoka girmiş gibiydim. Hala da böyle bir durumda oldu inanamıyorum
Eşiniz yürek yemiş heralde ya da epey bıçak kemiğe dayanış ki nolursa olsun demiş. Ne dersem diyeyim bana mecbur diye düşünmeyen adam yapamaz çünkü.

Calismanizi isteyebilir uygun bir dille.maddi durumdan ötürü mü,yoksa bazı insanlarda ki tuhaf, çalışan memur eş saplantisindan dolayimi.?ben seninle eş olmak, mutlu olmak için evlendim,bana maaş kartı muamelesi yapmanı yakıştıramadım derdim ben olsam..

Hayat değil eşiniz acımasız. Sizi böyle düşündüren sözü ya da hareketi ne oldu acaba ?

eşinizin üslubu evet çok yanlış. ama sizin de devlet memurluğu dışında bir iş imkanı düşünmüyor olmanız da yanlış. tamam insan eğitimini gördüğü mesleği yapmak ister daha iyi şartlarda çalışmak ister ama ülkenin durumu da malum. mezun olduğundan farklı sektörlerde özel sektörde çalışan kadınların canı yok mu, nereye kadar beklemeye devam edeceksiniz. eşiniz sizin başka hiçbir iş ihtimali düşünmüyor olmanızdan huzursuz olmuştur. kendinizi onun yerine koyun; adam işsiz ve ne zaman olacağı belirsiz bir iş için öylece oturuyor, sizin de sabrınız taşmaz mı. ha şimdi erkek değil mi eşek gibi çalışacak'cılar itiraz eder hemen. niye erkek birşeylere eşek gibi mecbur da kadının süresiz bir şekilde beklemek gibi bir hakkı var. evlilik bir sözleşmedir; adam sizinle çalışana bir kadın olacağınız kaydıyla evlenmiş. ha iş arar bulamazsınız sağlık sorunlarınız olur eyvallah. ama anladığım kadarıyla sizin de ille iş bulayım gibi bir çabanız yok. üslup sorununu bir kenara koyuyorum, adam buna isyan etmekte haksız değil bence

Konu alt tarafı memur olması galiba ...Allahtan yüksek makamda değil ben böyle bir adama guvenmezdim böyle adam parayı bulunca ya kadını yada arabayı değiştirir diye bizde laf var ama genelde kadını değiştirirler. ..Bence iyi bir yerde is bulun çalışın ona muhtaç olmayın ilerde baktınız halen aynı bırakın gitsin

Her şerde bir hayır vardır. Buda sizi kamçılar belki. Üzülmeyin aksine hırslanın ama eşiniz için değil kendiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…