Hayatın acımasız olduğunu bugun anladım

onlarda kısmen haklı. hayat çok pahalı. bazen maaşıma bakıyorum tek başıma olsam bu maaşla nasıl idare ederim diyorum. tabi çok şükür Allah elimizden almasın ama hayat zor.
amaaaa bunu isterken de çirkinleşmemek gerek. haddini aşmamak gerek.

Hayır evlenmeden önce ne oldugunuzu bilmiyor muydu da şimdi böyle diyor.? dengesiz!

Maddi durumumuz Allah'a şükür ki iyi. Tabi ki daha iyi olmasını isteyebilir. Ben de istiyorum. Beni üzen bu şekilde söylenmiş olması zaten

Evet huzursuz olmuş olabilir. Ama bulunduğum yerde özel olarak maalesef ki pek imkan yok. Keşke olsa. Benim için de evde oturup durmak hiç güzel bir şey değil

Her şerde bir hayır vardır. Buda sizi kamçılar belki. Üzülmeyin aksine hırslanın ama eşiniz için değil kendiniz için.
Evet bence de her şerde bir hayır vardır.Dediğim gibi bazı şeyleri tecrübe etmek biraz acı ile olabiliyor

Tüm yazılanları okuyamadım ama tam olarak ne dedi de bu kanıya vardınız? Direkt mi söyledi?
Değeriniz yaptığınız işle, sahip olduklarınızla ölçülmez. Önce bu konuda anlaşalım.
Kendinize güvenin biraz. Oturun KPSS çalışın, ücretli öğretmenliğe, özel okullara başvurun. Elinizden her geleni yapın.
Maddi durumunuz iyi olsa da, paraya ihtiyacınız olmadaysa çalışsın, üretsin tüm kadınlar.

Ben bütün gün çalışıyorum sen evdesin vs dedi. Kelimeler ile ima etti direk söylemedi. Ben de çalışmak istiyorum zaten. Kendim için. Daha iyi hissetmek için. Kimse de benim eşim var vs diye güvenmesin. Bunu anladım ben

Hayat acimasiz yuzunu gostermemis bence daha beterin beteri var bunlar bir kirginlik sebebi ancak buyuk dert degil aglayacagina silkelen kendine gel guclu dur sen oyle davrandikca ezmeye devam eder o soylediginde madem oyle ben kotuysem iyisine giden yollar acik de gec cocuk ypma keisnlikle

Ben bu duruma çok kızıyorum bence bir erkek evinin geçimini sağlamak zorunda çalışma olayını da eşine bırakmalı serbest yani ama çocuk olana kadar bence bayanlar çalışmalı sonra kendi isteğine bağlı olmalı çalışmak bir erkek karısına bakmak zorunda

Ya canım sakin kendini değersiz felan görme yok öyle bir dünya her kadının çalışacak diye bir kaide yok her insanın yaptığı güzellik farklıdır yeteneği farklıdır üzülme nolur bırak o üzülsün aksine ne kdr karaktersiz insan olduğu için.
Burda açılan konuları gördükçe içim acıyor arkadalar biz bayaniz ve çalışmak zorunda değiliz bizim görevlerimiz belli evet geçip sıkıntısında kocanız karşılayamıyor da destek olursun ama ben kendi gözümle gördüm asgari ücretle üç çocuğa gül gibi bakanlar var ve eşini çalıştırması o abi ve kirada oturuyorlardı şimdi ise evleri var eşi de diyanette ise başladı çocukları çok iyi yerlerde neden böyle bizim erkeklerinin noldu bunlara böyle degistiler anlamiyorum

Birinin bana para verip bakmasi sahsen benim tercih edecegim bi durum olmaz.Hasta degilsen is bulma imkanin varsa zaten kendin istemeliydin bunu esinden duyunca agirina gitmesin.
Ev hanimi olmak icin universite okunmaz

Kesinlikle aşırı ego yüklenerek .Tavsiyem saygi cercevesinde dik durum karsisinda.Herkes çöplüğünde öter.

Birinin bana para verip bakmasi sahsen benim tercih edecegim bi durum olmaz.Hasta degilsen is bulma imkanin varsa zaten kendin istemeliydin bunu esinden duyunca agirina gitmesin.
Ev hanimi olmak icin universite okunmaz
Ben de kimsenin bana para verip bakmasından yana değilim. Üniversiteyi de evde oturmak için okumadım. Sanırım tam olarak anlayamadınız. Ben de çalışmaktan yanayım. Sadece şu an olduğum yerden dolayı imkanlarım kısıtlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…