- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Artık erkekler memur eş istiyo kendi parasını kazansın falan filan. Bende çalışan bi kadın olmayı isterim kendim için isterim bunu ama.
İş alanınız varsa kpss filan çalışsanız hırs yapsanız utandırsanız onu?
Maddi durumumuz Allah'a şükür ki iyi. Tabi ki daha iyi olmasını isteyebilir. Ben de istiyorum. Beni üzen bu şekilde söylenmiş olması zatenCalismanizi isteyebilir uygun bir dille.maddi durumdan ötürü mü,yoksa bazı insanlarda ki tuhaf, çalışan memur eş saplantisindan dolayimi.?ben seninle eş olmak, mutlu olmak için evlendim,bana maaş kartı muamelesi yapmanı yakıştıramadım derdim ben olsam..
Evet huzursuz olmuş olabilir. Ama bulunduğum yerde özel olarak maalesef ki pek imkan yok. Keşke olsa. Benim için de evde oturup durmak hiç güzel bir şey değileşinizin üslubu evet çok yanlış. ama sizin de devlet memurluğu dışında bir iş imkanı düşünmüyor olmanız da yanlış. tamam insan eğitimini gördüğü mesleği yapmak ister daha iyi şartlarda çalışmak ister ama ülkenin durumu da malum. mezun olduğundan farklı sektörlerde özel sektörde çalışan kadınların canı yok mu, nereye kadar beklemeye devam edeceksiniz. eşiniz sizin başka hiçbir iş ihtimali düşünmüyor olmanızdan huzursuz olmuştur. kendinizi onun yerine koyun; adam işsiz ve ne zaman olacağı belirsiz bir iş için öylece oturuyor, sizin de sabrınız taşmaz mı. ha şimdi erkek değil mi eşek gibi çalışacak'cılar itiraz eder hemen. niye erkek birşeylere eşek gibi mecbur da kadının süresiz bir şekilde beklemek gibi bir hakkı var. evlilik bir sözleşmedir; adam sizinle çalışana bir kadın olacağınız kaydıyla evlenmiş. ha iş arar bulamazsınız sağlık sorunlarınız olur eyvallah. ama anladığım kadarıyla sizin de ille iş bulayım gibi bir çabanız yok. üslup sorununu bir kenara koyuyorum, adam buna isyan etmekte haksız değil bence
Evet bence de her şerde bir hayır vardır.Dediğim gibi bazı şeyleri tecrübe etmek biraz acı ile olabiliyorHer şerde bir hayır vardır. Buda sizi kamçılar belki. Üzülmeyin aksine hırslanın ama eşiniz için değil kendiniz için.
Ben bütün gün çalışıyorum sen evdesin vs dedi. Kelimeler ile ima etti direk söylemedi. Ben de çalışmak istiyorum zaten. Kendim için. Daha iyi hissetmek için. Kimse de benim eşim var vs diye güvenmesin. Bunu anladım benTüm yazılanları okuyamadım ama tam olarak ne dedi de bu kanıya vardınız? Direkt mi söyledi?
Değeriniz yaptığınız işle, sahip olduklarınızla ölçülmez. Önce bu konuda anlaşalım.
Kendinize güvenin biraz. Oturun KPSS çalışın, ücretli öğretmenliğe, özel okullara başvurun. Elinizden her geleni yapın.
Maddi durumunuz iyi olsa da, paraya ihtiyacınız olmadaysa çalışsın, üretsin tüm kadınlar.
Kesinlikle aşırı ego yüklenerek .Tavsiyem saygi cercevesinde dik durum karsisinda.Herkes çöplüğünde öter.Bu subaylarda ego mu var benimde konuştuğum subay bir çocuk var benden 3 yaş büyük arada bana şerefli üniformam 4bin tl maaşım var gibi salak salak şeyler söylüyor sanki ben sokakta yaşıyorum anlamadım ama burnunu surtuorum ben onun
Ben de kimsenin bana para verip bakmasından yana değilim. Üniversiteyi de evde oturmak için okumadım. Sanırım tam olarak anlayamadınız. Ben de çalışmaktan yanayım. Sadece şu an olduğum yerden dolayı imkanlarım kısıtlı.Birinin bana para verip bakmasi sahsen benim tercih edecegim bi durum olmaz.Hasta degilsen is bulma imkanin varsa zaten kendin istemeliydin bunu esinden duyunca agirina gitmesin.
Ev hanimi olmak icin universite okunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?