Hayatın acımasız olduğunu bugun anladım

6 yillik evliyim calismiyorum cok da degerliyim.. sende boyle dusun. Ogretmenim atanamadim evde oturuyorum ve calisiyorum diye esimi de kandirmadim biliyordu.. ufak bir tartismada esler can acitmak icin bazen hassas noktadan vurmaya calisirlar ozellikle erkekler lafin nereye gittigini bilmiyorlar kavga aninda.. uzulmeyin dusunup dusunup. Eminim alaniniz disinda is bulup cokta guzel calisabilirdiniz. Yarin is bakarsiniz kendinize olur biter.

Bence çok yanlış madem öyle niye çalışan biriyle evlenmedi ve şimdi böyle davraniyo ki bence sorun çalışmanız değil yoksa is bulmak kolay olsa gerek sizin gibi üniversite mezunu biri olarak iş kolay
Keşke öyle olsa

Bugün bu seni kamçılasın calos2 sınavlara gir bölümün nedir esin ne mezunu?
Özele gir olmadi

Evet maalesef ki benim de en hassas noktam bu. Ama keşke böyle acı verici olmasaydı bazı şeyleri tecrübe etmem. Siz şanslıymışsınız ne güzel değerli olmanız

Yazık böyle adamlara.
Üzme kendini arkadaşım, elinden gelen ne varsa yap çalışmak için.
Bırak o utansın söyledikleri için sen uzatıp lafını yapma. Şimdi sen bişey desen yanlışını anlamaya çalışmak yerine iyice su üstüne çıkmaya çalışır.

Boş bir insan olduğumu, ondan daha alt seviyede olduğumu ima etti kelimeleri ile.
İnsan karısına bunları nasıl söyler? Hayat arkadaşına.. Sizin yerinizde olsamm boşarım.. Net.! Çalışmıyorum.. Eşim çok iyi bir yerde görsel tasarım uzmanı.. Yüksek lisansını tamamladı.. Demem o ki iyi bir kariyeri var.. Ve ben önlisans mezunuyum.. Bir gün bile bana böyle bir imada bulunmadı.. Bulunamaz.! Velev ki bulundu.. O dakika aşkımdan ölsem de ki aşk o dakika biter bende boşarım.. Aldatılma, psikolojik ve de fiziksel şiddet asla kabul etmeyeceğim şeyler.. Siz de dik durun.. Ne ağlayacaksınız.. Ağladığınız an onun gözünde daha da düşersiniz.. Ağlamayın..

Benim iki çocuğum var çalışmak istiyorum ama olmuyo çocuk olunca insan kilitleniyo onlara bakacak yok siz daha yolun basindasuniz isterseniz bi iş bulup çalışın o zaman anlarsınız sorunun gerçekten is olup olmadığını

Evet maalesef ki benim de en hassas noktam bu. Ama keşke böyle acı verici olmasaydı bazı şeyleri tecrübe etmem. Siz şanslıymışsınız ne güzel değerli olmanız
Ben degerliyim derken sende degerlisin hep boyle dusun. Calismiyor olabilirsin ama evi cekip ceviriyorsun. Ise yaramiyorum diye dusunme hic. Esin ne dedi tam olarak bilmiyorum ama her aci bir tecrube oluyor iste..

Benim de bunları yaşıyor olmam öyle zor ki zaten şu an. Diyorum ya her bir kelime kurşun gibi geldi bana. Ne olursa olsun bu akşamı hiç unutmayacağım asla. Ağlamam da kendime yediremiyor olmamdan.

Tek hedefim bu olacak yarından itibaren. Doğru söylüyorsunuz çocuk olunca daha zor

Bende cok alingan ve kirilgan biriyim.ogretmenim esimde subay.haliyle benden fazla kazaniyor.her kavgada bsna maaşın kadar konuş derdi.sixzin gibi üzülür aglardim.Artik bunun fayda etmedigini gördüm.Sen kocamsin bana bakmak bu evi gecindirmek zorundasin E*ek gibi calis bak bu eve diyorum.Ben kadinim ister calisirim ister evimde kraliceler gibi otururum diyorum.TISSSS adam donup kaliyor tavsiye ederim canim

Böyle bir durumda olduğumuza inanamıyorum. İnsan evlenmeden gerçekten tanıyamıyormuş meğer. Hep derlerdi de inanmazdım. Hayat çok şey öğretiyor insana büyüdükçe

Benim de bunları yaşıyor olmam öyle zor ki zaten şu an. Diyorum ya her bir kelime kurşun gibi geldi bana. Ne olursa olsun bu akşamı hiç unutmayacağım asla. Ağlamam da kendime yediremiyor olmamdan.
Bu akşamı hiç unutma zamanı geldiğinde tokat gibi vur yüzüne.. Üzülme..Kendine inan.. O kim ki? Nedir mesleği? Sen mezunusun? Sana bir kez daha böyle bir imada bulunursa bas kalayı ağlayacağına.. Ailen ne durumda? Bu kocan olacak bilmiyor muydu bu durumu da böyle üzdü seni? Azcık eli para görünce kendini bi halt sanan insanlardan tiksiniyorum..

Ben de alıngan ve kırılganım.Belki de başkası için sorun bile olmayan bu konu benim için en acı şey şu anda. Tavsiyeniz için de teşekkürler. Lazım olursa kullanacağım

Ben degerliyim derken sende degerlisin hep boyle dusun. Calismiyor olabilir ilirsin ama evi cekip ceviriyorsun. Ise yaramiyorum diye dusunme hic. Esin ne dedi tam olarak bilmiyorum ama her aci bir tecrube oluyor iste..
Bir an değersiz hissettim bunları yaşarken. Ama normal hayatımda değersiz hissetmiyorum kendimi tabi ki. Evet her acı bir tecrübe oluyormuş gerçekten

Bu subaylarda ego mu var benimde konuştuğum subay bir çocuk var benden 3 yaş büyük arada bana şerefli üniformam 4bin tl maaşım var gibi salak salak şeyler söylüyor sanki ben sokakta yaşıyorum anlamadım ama burnunu surtuorum ben onun

Aslında hep unutmaktan ve yüze vurmamaktan yana olan bir insan oldum ama bu gece bu zamana kadar unutmayacağım tek gece olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…