Hanımlar defalarca söyledim dini konu ve yorumlar yasak diye.
Din kıldan ince kılıçtan keskin bir meseledir, bu forumda tartışılması hep kavga ve hakaret getirdi, mahkemelik olan üyeler oldu, yasak o yüzden, din deyince hemen herkesin aklına İslam geliyor, hayır efendim "din" genel bir tabirdir ve içinde tüm inançları barındırır, sitede Müslüman, Budist, Ateist, Deist, Hıristiyan, Yahudi vs her inançtan kadın var, inançların mezhepleri var, o mezheplerden üyeler de var, yapmayın artık lütfen.
Kapatırken bile birkaç yorum gördüm, Hıristiyan'ım diyene kelime-i şehadet getirin diyorsunuz, yahu ilk defa dini birşey yazıp şu ayeti hatırlatacağım: "leküm diniküm veliyedin."
Bunu diyemediğiniz için sitede dini kavgalar çıkıyor.
Farklı inançlara sahip olan kardeşlerim rica ediyorum sizlerde konu İslam olunca önyargılı olmayın, herkes diğerlerinin inancına kutsalına saygı duymalı, burada bizi bir arada tutan inançlarımız değil, hepimiz kadınız ve ortak dertlerimiz, sorunlarımız, kafamızda acabalar, keşkeler, soru işaretlerimiz var ve yine hatırlatıyorum burası dini bir site değildir, dini inançlar, dini inançlarla ilgili soruların cevaplarını burada bulamazsınız.