İnancı olmayan biri neden dua ister ki beynim yandı
:)
ne kadar anlayışsız, boş bir yorum bu.
siz bunu gerçekten merak ettiğiniz için sormadınız bana. çünkü cidden meraktan soran biri, böyle yazmazdı. ama ben "insan gibi" sormuşsunuz diye farz ederek yazayım.
dinlere inanmıyorum. ama evrende bir enerji, bir şeyler olduğuna inanıyorum. komik ama bazen bazı şeylere okuyup üflemenin iyi gelebileceğini düşünüyorum.
sebebini bilmem. ama var bi enerji, bana göre.
belki birinin benim için dua etmesi de enerji gönderir. gelir ulaşır bana. iyi eder. bilemem ki.
ben inanmıyorum ama belki gerçekten de hıristiyanlık doğrudur. hak dindir. kilisede dindar hıristiyanların ettiği içten duanın yüzü suyu hürmetine tanrı hayatımı güzelleştir. bilemem. kesin konuşamam. inanç bu.
zarar gelmez. ne var ki?
ama en samimi şekliyle cevap vermem gerekirse;
kiliseleri seviyorum. zaten içimde bir boşluk var ya, böyle dini bir ortama girince o boşluk iyice artıyor. kiliselerde kendimi kötü hissediyorum. o an da öyle değişik bir ruh hali içindeydim. orda öyle bir defter görünce de yazmak istedim. benden bir şey kalsın istedim. aynı zamanda şansımı denemek istedim. zararı olmayacağı kesin, ama ya faydası olursa? :)
bir de konu dışı ama bir şey diyeyim mi…
sizi yorumlarınızdan biliyorum. bildirim gelip nickinizi görünce içimden bi uff dedim. yanılmamışım. anlayışsız, vizyonsuz bir yorum. dert yanan birine cevap olarak yazılmış dalga geçmeli bir yorum.
ne olursunuz kalbinizi güzelleştirin. nickinizi görmek bile yorumunuzu tahmin etmemi sağlıyor. ne olursunuz az güzelleşin…