• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatındaki insanlara sınır çizemediğini düşünüyorum, sizce?

Çok haklısınız sizin yanınızda olması gerekiyordu. Cenaze o gün müydü ve çok yakınızın cenzaesi miydi? Başınız sağolsun.
Aileniz bilmiyor erkek arkadaşınızı size gelemezdi.
Diğer tarafta oğlu ve eski eşi başka ilde yaşıyormuş.40 yılda bir organizasyon yapmış olabilirler eski eş de çocuğunu yalnız yollamamış olabilir başka ile. Yani önceden planlanmış bir organizasyon olabilir ,bir de işin içinde babaanne dede falan varsa
Çok teşekkür ederim. Eniştemi kaybetmiştim. Erkek arkadaşımın ailesi, eski eşi ve çocuğu x şehrinde ve hafta sonları o da x şehre gidip çocuğu alıp annesinde kalıyor. Yılbaşı da hafta sonuydu. Yani çocuk zaten ondaydı. Söylemesine göre çocuk annesini istemiş. Son dakikada gerçekleşmiş. Planlanmış bir şey değilmiş.

Başka ile tek başına yollanmayacak kadar küçük bir yaş 8.
Eski eşinden ne zaman boşanmış

Başka ile tek başına yollanmayacak kadar küçük bir yaş 8.
Eski eşinden ne zaman boşanmış?
Çocuğu il dışına çıkarmadı yılbaşında. Kendisi oraya gidip geliyor ama kaldı ki zaten sömestrde kendisi yaşadığımız ile de getirdi çocuğu tek başına. 1 hafta kaldı çocuk. O konuda da skkıntı yok. Ben ne zaman boşandınız diye sormadım. Ama anlatılanlardan anladığım kadarıyla çocuk 2-3 yaşlarındaymış boşandıklarında.

Çok teşekkür ederim. Eniştemi kaybetmiştim. Erkek arkadaşımın ailesi, eski eşi ve çocuğu x şehrinde ve hafta sonları o da x şehre gidip çocuğu alıp annesinde kalıyor. Yılbaşı da hafta sonuydu. Yani çocuk zaten ondaydı. Söylemesine göre çocuk annesini istemiş. Son dakikada gerçekleşmiş. Planlanmış bir şey değilmiş.
Yani bir barışma bahanesi arayan varsa da erkek arkadaşınız değil gibi duruyor. Zaten hafta sonları rutin olarak ailesinin yanına gidiyormuş. Bu sefer de öyle gitmiş. Eski eş bir şekilde kendini davet ettirdiyse veya film çevirmişse bilemeyeceğim.
Bir de özür dilerim, belki size göre çok soğukkanlı gelebilirim,ama samimi bi şekilde itiraf edecek olursam,ben de 4 aylık flörtümün eniştesi vefat etti diye ailemle yılbaşı kutlaması yapmaktan vazgeçmezdim.hani anneniz babanız olur anlarım ama hem ilişkiniz yeni,hem de enişte yani çok yakın sayılmaz(sizin için tabi ki yakın).
En fazla yapabileceğim başsağlığı dilemek,yanına gelmemi ister misin diye sormak. Ama sizin aileniz onu daha bilmediği için hem gelme diyip hem de planını uygulama diyemezdiniz.

Böyle günler,d günleri ,karne günleri ,bayramlar çok olacak,her defasında bu stresleri yaşamaya değer mi. Ayrıl demek kolay,uygulamak zor evet ama daha yolun başındasınız bir düşünün

Çocuğu il dışına çıkarmadı yılbaşında. Kendisi oraya gidip geliyor ama kaldı ki zaten sömestrde kendisi yaşadığımız ile de getirdi çocuğu tek başına. 1 hafta kaldı çocuk. O konuda da skkıntı yok. Ben ne zaman boşandınız diye sormadım. Ama anlatılanlardan anladığım kadarıyla çocuk 2-3 yaşlarındaymış boşandıklarında.
Boşandığından nasıl emin oldunuz

Merhabalar,
birkaç aydır 35 yaşında boşanmış ve çocuklu bi adamla ilişkim var. Ben daha önce hiç evlenmedim ve 27 yaşındayım. Aslında hayat dinamiklerimiz farklı olduğundan başlarken dahi gözümü korkutan bi ilişkiydi. Bi şekilde kapılıp gittim ama sindiremediğim olaylar da yaşanmadı değil. Yılbaşında ailesinin evine çocuğunu ve eski karısını getirip orda maaile kutlama yaptılar, ben cenaze ve hastalıkla uğraşırken. Bu durumu doğru bulmadığımı söylediğimde de çocuğu için olduğunu diretip durdu. Tabii ki çocuk için özel günlerde bir araya gelinebilir ama bugün herkes için özel olan yılbaşı gecesi olmamalıydı. Bi de kendisinin 10 yıllık yakın bi kız arkadaşı var. Günde 50 kere arayan cinsten. Seviyorum seni tarzında telefon kapatma seansları var. Bana her ne kadar kötü gün dostu kardeşim gibi dese de bu arkadaşlık ilişkisini cıvık buluyorum. Bazı şeyleri bana açıklayarak kabul ettiriyor. Çok sevdiğim için de bir şeyleri göz ardı ediyorum galiba. Bana bu noktada tavsiyeleriniz neler olur?
Ay yok artık 🙄

Yani bir barışma bahanesi arayan varsa da erkek arkadaşınız değil gibi duruyor. Zaten hafta sonları rutin olarak ailesinin yanına gidiyormuş. Bu sefer de öyle gitmiş. Eski eş bir şekilde kendini davet ettirdiyse veya film çevirmişse bilemeyeceğim.
Bir de özür dilerim, belki size göre çok soğukkanlı gelebilirim size,ama samimi bi şekilde itiraf edecek olursam,ben de 4 aylık flörtümün eniştesi vefat etti diye ailemle yılbaşı kutlaması yapmaktan vazgeçmezdim.hani anneniz babanız olur anlarım ama hem ilişkiniz yeni,hem de enişte yani çok yakın sayılmaz(sizin için tabi ki yakın).
En fazla yapabileceğim başsağlığı dilemek,yanına gelmemi ister misin diye sormak. Ama sizin aileniz onu daha bilmediği için hem gelme diyip hem de planını uygulama diyemezdiniz.

Böyle günler,d günleri ,karne günleri ,bayramlar çok olacak,her defasında bu stresleri yaşamaya değer mi. Ayrıl demek kolay,uygulamak zor evet ama daha yolun başındasınız bir düşünün
Ben zaten cenaze ve hastalık detaylarını o plan iptal etmeliydi gibisinden detay olarak belirtmedim. Bu ruh halindeyken olan durumun bana çok daha acı verdiğini iki ayrı hayat yaşadığımızı hissettirdiğini belirtmek için söyledim. Doğum günü, mezuniyet, okul gösterileri falan anlarım ama yılbaşı gecesi bana biraz fazla geldi. Ailesiyle kutlamasına da lafım olmazdı ama nispet yapar gibi o kadını da dahil etmesi içimi acıttı.

Ben zaten cenaze ve hastalık detaylarını o plan iptal etmeliydi gibisinden detay olarak belirtmedim. Bu ruh halindeyken olan durumun bana çok daha acı verdiğini iki ayrı hayat yaşadığımızı hissettirdiğini belirtmek için söyledim. Doğum günü, mezuniyet, okul gösterileri falan anlarım ama yılbaşı gecesi bana biraz fazla geldi. Ailesiyle kutlamasına da lafım olmazdı ama nispet yapar gibi o kadını da dahil etmesi içimi acıttı.
Oyuzden herkes uzak dur dengin değil diyor size :(
Böyle acılar,kıskançlık sancıları çok olacak ileride

8 yaşındaki çocuk pilot olduğunu da söyleyebilir :KK43:
Kadın ve çocuk başka bi ilde. Kendisi yıllardır bizim bulunduğumuz şehirde yaşıyor. İşi de her ilden yapılabilecek bi iş. Çocuğu her hafta değil iki haftada bi oraya gidip görüyor. Bunları da değerlendirince hiç mümkün gözükmüyor. Adamdan kimlik istemedim tabii.

Kadın ve çocuk başka bi ilde. Kendisi yıllardır bizim bulunduğumuz şehirde yaşıyor. İşi de her ilden yapılabilecek bi iş. Çocuğu her hafta değil iki haftada bi oraya gidip görüyor. Bunları da değerlendirince hiç mümkün gözükmüyor. Adamdan kimlik istemedim tabii.
Ah canım benim :(
Ne adamlar gördüm bırak farklı ili,farklı ülkeye “çalışmaya” gidip bekar hayatı yaşayan mi dersin ikinci “evlilik” yapan mı dersin.
Siz öğretmen misiniz ?:)

Ah canım benim :KK43:
Ne adamlar gördüm bırak farklı ili,farklı ülkeye “çalışmaya” gidip bekar hayatı yaşayan mi dersin ikinci “evlilik” yapan mı dersin.
Siz öğretmen misiniz ?:)
Aklıma bi kurt da siz düşürdünüz yani sağolun😄 Nasıl emin olurum buna en kestirme ve en dikkat çekmeyecek yoldan peki😂 yok öğretmen değilim neden sormuştunuz

Aklıma bi kurt da siz düşürdünüz yani sağolun😄 Nasıl emin olurum buna en kestirme ve en dikkat çekmeyecek yoldan peki😂 yok öğretmen değilim neden sormuştunuz
Bir çok yöntemi var da burada yazmayım. Siz kendisine şüphelerinizin olduğunu,aklınıza kötü şeyler getirmemek için ondan şeffaflık istediğinizi. E devletten göstermesini isteyebilirsiniz

Valla konu sahibesi seni adam yerine bile koymamış adam, kendine neden bu tip bir insanı layık görüyorsun?

Konuya geleyim senin sınır çizip çizmemenle alakası yok, karşı taraf tsaygısız bir insan sana hiçbir saygısı yok. Bir dahaki sefere sevgili seçerken sen de saygılı olması özelliğini başa koyarsın olur biter. Saygılı olmak karşı tarafa empoze etmekle kazandırılan bir durum değil kesinlikle.

Katılıyorum. Bazı insanlara ne kadar sınır çekersen çek o kişinin kendisi ile ilgili bir şey. İçinde olan insan sınırı istediği kadar görsün yine aşıp hareket ediyor. Yani zaten kendi içinde saygılı olan bir insan karsıdaki insana göre hareket etmiyor karsıdaki insanın sınırına, sınır çekmesine gerek duymuyor. O sebeple bu tarz insanlara ne kadar sınır çekersen çek aynı oluyor.

Bir çok yöntemi var da burada yazmayım. Siz kendisine şüphelerinizin olduğunu,aklınıza kötü şeyler getirmemek için ondan şeffaflık istediğinizi. E devletten göstermesini isteyebilirsiniz
Şimdi olaylar soğuk aslında durup dururken nerden çıktı dese bi de paranoyak kadın damgası yiyeceğim.

Back
X