• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatının sürprizini ve mutlu olduğun anları yazmaya var mısın ? :)

cdlzwampirella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
15
1
86
İstanbul
Herkese Merhaba,

En güzel mutluluklar sizinle olsun :16:

sürekli olarak hep hayatın acı tarafına bakıyoruz. Gelin bu saatten sonra en güzel anlardan yaklaşıma bakalım ..

Hayatınızda yaşadığınız en güzel sürprizleri ve mutlu olduğumuz anları burada paylaşabiliriz..

Unutmayalım ki mutluluğun büyüğü küçüğü olmaz
:71:

Merhaba (: canımdan çok sevdiğim erkek arkadaşımın doğum gününe iki gün kalmıştı. sürpriz yapmak istiyordum. dört yıllık bir ilişkimiz var.. :nazar::nazar: biraz kavgalıydık ama aramız iyiydi. buluşma planladık.. Doğum günü sürprizi için telefon aldım ve yanına küçük bir pasta yaptırdım. . hiç bir şeyden haberi yoktu.. iş çıkışında cafe de otururken önce yemeklerimizi yedik ardından telefonu çıkarttım ve cafe tarafından küçük pastamız gelmişti. şok oldu sürprizi görünce.. sevgilimi uzun zamandan beri mutlu görmek benim için hayatımın en büyük sürprizi oldu. onu çok seviyorum o benim herşeyim.. :126:

o günden küçük bir kare

$1173829_3425164563109_1909078700_n.webp

2. Msj da benden olsun :)

Hayatim, canim sevgilimle aramiz biraz limoniydi... Is cikisinda bana bir surprizi oldugunu, beni evinde bekledigini soyledi. Ben de gittim. Once beni odasina goturdu biraz beklememi istedi. Sonra elinde bir atkiyla geldi. Gozlerimi kapatip ellerimden tutup beni salona goturdu yavas yavas. Gozlerimi actigimda yerde mumlardan kalp vardi kalbin tam ordasinda da bir buket cicek... Fonda da guzel bir dans muzigi... Tabiki dans ettik :)) cicege de not yazmis sevdicegim :) ne yazdigi bana kalsin :)) foto eklemek cok isterdim ama telden giriyorum...

Back
X