Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

aynennnnnn babama ve halama babaanneme amcALARIMA hiçbir zaman affetmeyeceğim baba kelimesindende nefret ediyorummmmmm[/FONT]

yapılan hiçbirşeyi unutmuyorum.ama affetmek gerçekten büyüklüktür.allah bile affediyor ki biz insanoğlu nasıl affetmeyeceğiz.çok yara aldığım insanları seviyormuyum....hayır.unutabilirmiyim yine hayır.ama kin insan üzerinde büyük yük.kendim için affediyorum.

kaynım
eltim
3 kişiden den çok fazla şöyle söyliyeyim eşimin tümmmmmm sülalesikötükedihüso

ilk sırada babam (19yıl önce boşandılar ve bugune kadar bizi hiç aramadı) hakkımı asla helal etmem
ikinci kaynanam (evliliğimde 5 yıla giricem sağolsun evliliğimde kabus oldu)
üçüncüde yok belki eşim hala onlar için beni üzdüğü için

1.sıra da kayınvaldem...
onun yaptıkları yüzünden sağlığımı kaybettim...
2.sırada görümcem...
anasının varisi olarak kendini ilan etti...
3.sırada görümcemin kocası...
onları asla afetmeyeceğim...

Ya herkes kaynanasindan dertli benimkide potansiyel cadi ama
açikçasi benim bugüne kadar asla affetmeyeceğim biri olmadi çok kizdim çok yiprandim ama allah affediyor kullarinida kul neden affetmesin ki

Canım babamın annesi ve erkek kardeşi.Babamı doğuran kadın ve onun oğlu aslında.Çünkü babamın annesi ve kardeşi olmayı bile haketmeyen insanlar.Ölüyorum su ver deseler vermem.Hakkınızı herkese helal edin diyorlar ama etmem.Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.Allah çok büyüktür.Süründüklerini göstersin bana.

her ne kadar nefret ediyorum desemde yüzlerini görünce üzülüyorum...ama yaptıklarınıda hiç unutamıyorum.benim huzurumu kaçırmaya çalışan,arkamdan iftiralar eden herkesi unutamıyorum.eğer bunada nefret deniyorsa onlardan nefret ediyorum.

affedemeyeceğim kişiler 1sene öncesine kadar çoktu ama affetmek değilde artık onları hiç tanımamış gibi yaşıyorum hayatı böylesi daha güzel ama şimdilerde affetmeyeceğim ve hakkımı helal etmeyeceğim tek kişi 2,5 aylık evli olmama rağmen yatak odası mobilyamı düğünden 3 gün önce yanlış getiren ve kabul etmeyip geri gönderdiğim için benim beğendiğim mobilyayı hala yapmayan mobilyacıya mobilyam için döktüğüm gözyaşlarının herbiri için hakkımı helal etmiyorum

Kaynanam
görümcem
ilk kez sevdiğim kişi
ek olarak dördüncü ne kadar affetmiş görünsemde içten içe affedemediğim eşim
allah bana o günü gösterirse cenazesinde bile hakkım haram olsun diyeceğim onada görümcemede geri kalan ikisini belki bi ihtimal affetme olanağım var ama diğerlerinimi allahım yeryüzünde ne kadar acı varsa hepsini onlara göstersin döktüğüm her damlaya karşılık onlar bin tanesini döksün inşallah offf beddua etmiyim diyorum ama içimi soğutabileceğim başka yol yok....

Son düzenleme:

yinede insanız beddua etmeyelim desekte ediyoruz en iyisi şeytanlarından bulsunlar

1:teyzem
2:teyzemin uyuz kızı
3:yine teyzem nefret ediyorum ondan ve kızından asla affetmicem onlarıklava:klava:klava:klava:

kardeşimin bu dünyada olmayışına neden olanları asla affetmeyecegim
affetmek çok basit kalıyor bu dünyadada öbür dünyadada iki elim yakalarında

Allah bile en kötüleri affederken ben kul olarak kimim ki affetmeyeceğim.
Çok sayabilirdim, ama sağlığım elden gitmeye başlayınca bunları içimden atıp kendime acı çektirmemeyi öğrendim artık.

Allah affetsin onları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…