Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

Hayatimda asla afedemeyecegim 1 kisi var....

Babam...(bu kelimeden nefret eder hale geldim)

7-8 yasindan beri hic görüsmedik ayni sehirde hatta neredeyse ayni semt´te olmamiza ragmen...
Görüsmekde istemiyorum....
BU konuda malesef cok hassasim...asla afetmeyi düsünmüyorum..

AYNEN KATILIYORUM.
BENİMDE HAYATIMDA HİÇ AFFETMEDİĞİM KİŞİ. GEÇEN HAFTA ÖLÜM HABERİNİ ALMIŞ OLMAMA RAĞMEN KILIM KIPIRDAMADI. BELKİ BAZI ARKADAŞLARA ACIMASIZCA GELECEK AMA TVDE BİLE İZLEDİĞİM BİRİNİN ÖLÜM HABERİNE AĞLIYCAK KADAR DUYGUSAL OLAN BEN, BU HABERE HİÇ TEPKİ VERMEDİM.
BABA KELİMESİNDEN O KADAR NEFRET ETTİRMİŞKİ ARTIK , O KADAR ÇEKTİRDİKİ GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN. BÖYLE ZİHNİYETTE OLAN İNSANLARIN BABA OLMA HAKLARININ ELİNDEN ALINMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ EŞLERİNE VE DÜNYAYA GETİRDİKLERİ ÇOCUKLARINA ÇEKTİRMEYE HİÇ HAKLARI YOK

Beni hala sevdiğini bildiğim,ama artik herşey için çokkkkkkkkkkkk geç olan şahsi
(ve artik herşey için çokkkk geç,bay riyakar)

nefret ettiğim bana kötülüğu dokunduğu halde affettiğim allaha havale ettiğim 2 kişi
1.memuriyetteki ilk günümde benim toyluğumdan faydalanıp ceza almama bile bile sebep olan, beser
2. ilk iş hayatımda sözümü bile dinlemeyen, çalışmadığımızı zannedip milletin içinde bana hakaret etmeye çalışan iş veren muzaffer (sonları hiçde iyi olmadı)

3.cü yok umarımda olmaz. :1closedeyes:

Görümcem ve iki iş arkadaşim..ettiklrini bulsunlar...ikisi buldu üçncüsü de inş.bulacak...allah çok büyük kizlar...

Eşim eşim eşim... benden iki cihanda da helalik alamıcak dilerim sonm nefesini benim yanımda verir yine benim elime düşer!

okuyunca çok üzüldüm sana ne yaptıda bu kadar kırdı seni paylaşmak istersen
biz kadınlar kulübü üyeleri burdayız

hayatımda affedemeyeceğim kadar bana yanlış yapan bir insanla karşılaşmadım.Bu yüzden çok şanslıyım mı desem ,yoksa çok mu affediciyim!...

ANNEMİ.......
herkezi herşeyi affederdimde senin bu yaptığını affedemiyorum annem...........

1- babaannem (18 yıldır onu babannelikten sildim onu yüzünden, babamı ölmeden 1 hafta önce göremedim.)klava:
2- kayınvaldem ( utanmadan başkasının lafı ile iftira attı. kızı var inşallah başına gelir de annemin ne yaşadığını anlar)klava:
3- eşimin ailesi (anne ve baba ayrı her ikisi de o zaman evliydi) nişanımıza da ve nikahımızada gelmeyerek eşimin boynunu bükük bıraktılar. klava: (sadece babası vardı o da rezil etti bizi elaleme)

Son düzenleme:
Babamın onca yardımına rağmen,emeğine rağmen nankörlük eden,iyi niyetini suistimal eden:çok üzgünüm:
Amcam olacak adi, :mymeka:
dedikoducu karısı :mymeka:
ve o iki adinin veletleri
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…