Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

hala içimde yaradır lisede ön sırada oturan erkan denen şahsiyet uçurumun dibinde olsa bi tekme atardım ona bu kadar zaman geçmesine rağmen hala ölesiye nefret ediyorum.
bunca affedemeyeceğim insan varken hepsini affedebilirim ama bunu asla.

lisede ki birini neden hala affedemedin anlamadım ama sana çok büyük bir
zarar vermiş olmalı en iyisi unutmak

doktorum:çok üzgünüm: asla affetmem demem ama heralde kolay kolay affedemem
bide ismi bile lazım olmayan biri isme gerek yok zira o kadar değersiz

affetmemek değil ama insan olarak kırgınlığımı sanırım ölene kadar atamayacağım 3 insan da aynı olayla yıktılar beni...
benim cok yakınım olup beni de cok iyi bilen daha doğrusu bildiğini zannettiğim 3 insan..
öyle bir iftirayla yaraladılar ki beni ömür billah unutamam heralde.....

ben affetmem diye bisey yok,allah affetsin ama kirginim icimden atamam dedigim var tabii...
görümcem,iki tanede arkadasim dedigim ama alakasi olmayan,günlerce beni aglatan insanlar var...ben affettim ama allah affetsin ne diyimm...

1.dul ve yetim hakki yiyen ama ölümü düşümmeyen serfszi amcami
2.ayni zihniyete sahip öteki amcami
3.onlara yardakçilik yapan zilli halalarimi asla we asla affetmiyorum rabbim geberdikleri günü bana göstersin sadece we sadece 3 kelime(hakkimi helal etmiyorum demek) için cenazelerine gidecem tez zamanda inşallah.bakk gene atti tik tik şakaklarim

on kere yüz kere milyom kere kayınvalidemi diyorum..
hayatımda hiç kimseden görmediğim duymadığım darbeyi vurdu bana...
iki cihandada affetmiyorum onu...

kirildigim cok insanlar oldu ama bir kere cikipda bana niye boyle dedin demedim dememde..........Allahim goruyo hepsini...........yeter o bana...........

şarki indirmediği için kermiti
benle dalga geçtiği için düldülü
beni hor görüp aşağiladiği için onlari hiç affetmeyeceğim:a015:

hakkımı helal etmiyeceğim sadece iki kişi var ..onlarda kendilerini gayet iyi biliyorlarrr...

var bir kişi rahmetli ablamın kocası insallah bin beter olur ablamın yasadıklarını o da yasar

bir kişi var bende de, eski erkek arkadaşım.
erkek arkadaşım demeye bile dilim varmıyor.

tam üç kişi var eski çalıştığım yerdeki isimlerini saymayımm allahtan bulsunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…