Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

annemin hakkı bulunan malları sattığı için ananemi asla affetmeyeceğim.
bayramda ben bile durduramayacağım kendimi..

YOK ARTIK YA BEN AĞLAMAYI BECEREMEM SANIRDIM ÖYLE HERŞEYE. SANIRIM KENDİMDEN KIRINTILAR BULDUM AĞLADIM AMA SANAMI BANAMI BİLMİYORUMsenağlamasenağlama

BıŞEY SÖYLıYEYıM ANNELıK BABALIK YAPAMAYANLAR ÇOCUK YAPMASIN .ÇÜNKı PSıKOLOJıSı BOZUK OLANLAR ÇOCUKLARINA NASIL DAVRANACAĞINI BıLEMıYOR. ıKı ARADA ERıYOR VE ÇÖKÜYORLAR. CANIM LÜTFE YAŞIN GENEÇKEN Bı PSıKOLAĞA GıT BEN BıRAZ GEÇ BAŞLADIM OLAN ÇOCUKLARA OLDUopuyorumnanaktan

üniversitedeki eski arkadaş ortamımda ki insanlar
özellikle
mustafa ve suat
nefret ediyorum onlardan
bide eski nişanlım

kaynanamı kaynanamı ölse gözümden yaş akmaz elalem ayıplamasın diye yalandan hım hım ederim hakkım ona haram zıkkım olsun ne hakkı demeyin kul hakkı vardır bide eşim onu cok sevsemde beni çoooook kırdı üzdü ağlattı aslında onuda af etmemem lazım ama dayanamam bide anneme de kırgınım çok beddua ederdi haksız yere ama bazıları tuttu..

2 ,3 kişi var benmde affedemeyeceğim.

1.Büşra diye gerizekalı bir kızı.. sınıf arkadaşım bide aptal
2.Yazlığımızda kalbimi çok kıran birini adı lazım değill
3.kuzenimi.

eski dostum Hülya
ex aşkım Mutlu ( ki ikiside arkamdan ikiyüzlülük yapıp flört ettiler ve evlendiler)
eski müdürüm
işyerinden piskopat bir eski arkadaş

Öncelikle allah afetsin diyorum..

2 kişi var , biri eski eşim kıymetimi bilemediği için.. şimdi aksiyim.. kimseyi beğenmiyorum, güvenimi kaybettim, gözlerimdeki ışığı kaybettim ne yaptıysam o ışık geri gelmedi.. Buna sebep odur.. zerre kadar değeri yok gözümde, yıllar gecsede sebebimi unutmadım unutamamda

2. kişide kendim, asla kendimi affetmedim, hiç bir erkeğe dünya iyisida olsa, sırtını dayamamak lazım. Ya ben kendimi affetmiyorum :gitme: allah aklımı almış ben onla evlenirken, dahada bişey demiyorum.. Tokat gibi hergün yüzüme vuruyor bu hayat.. O yaptığım hatayı...gencliğim geldi geciyor.. Yinede bu günümüze şükür yarabbim

1...cadı kadın ex kaynanam...
2---cadı kızı ex görümcem
3----aptal oğlu ex sözlüm........

sizleri allah a havale ediyorum allah versin cezanızı..beni sebepsiz yere çok üzdünüz mutluluğumu bozdunuz..umarım rabbimde mutlu etmesin sizi ömrünüz boyunca.....benim ahım hep bulsun sizi.....çok acttınız siz daha fazla acırsınız inşallah.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özelikle annem olacak sahizi
erkek kardesim ve kaynana kilikli gelinlerini....bende bu üclü kötüleri allaha havale ettim..

eskı nısanlımı ve onu ailesini asla afettmeyecem..ve hakkım helall etmeyecem..

bende eskı erkek arkadaşımı ve aılesını asla affetmeyeceğım.
bana cok çektirdiler.çok sevdım çok emek verdım ve karşılığında hıc buldum buyuzdende asla onları affetmeyecegım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…