• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

eski kocam
eski görümceler
eltiler

Son düzenleme:
eski sevgilim ahım coktur uzerınde hala evlenemez ıkı yakası bır araya gelmez.kinim öyle büyükkü ona.sinirim bozuldu yıne

eski sevgilim... hayatımı baştan aşağı mahveden şahış..
başka bi sevgilimin babası..:22:
bi kız arkadaşım.. kıskançlığından ortadan ikiye çatladı yalancı:9:

o yıllarca arkadaşm sandıgım kıskanç şişko mahlukatı
ilk iş deneyimimde işimin içine eden o aptal kadını
ve tabiii aşagılık kuzenimi :47:

Ben basit bir kulum, rabbim affetsin kalp kıranları inşallah..
İnsanız, hata yapıyoruz, Allah hepimizi affetsin..
Kimseye kin güdüp, affetmeyip cennetin kapısında bekleyemem..

1. kişi keman hocam.Adam 73 yaşında bir sapıktı.Erkek öğrenci kabul etmezdi.Çocukları bile taciz ederdi. Bana da takmıştı kafayı.Sabah 7de gel derdi.Çarşı kapalı o saatte bir tek ikimiz niyeti neyse artık.Hergün gel akşama kadar dur para da kabul etmem senden derdi.1,5 ay ders aldım.Millete nota bile öğretmezdi benim ensemde boza pişirdi ama öğrendiğim her nota burnumdan geldi.başta konduramadım dedem yaşında olduğu için ama sonunda iş savcılığa kadar gitti.İlk bir ay okulda,yolda,otobüste aklıma geldikçe sürekli ağlama krizine giriyordum,elim ayağım boşalıyordu,alnıma ağrı saplanıyordu,sinirden titrerrdim.Tacizden bile bu kadar etkilendim tecavüz olayı olsa gözümü bile kırpmadan cinayet işlerm hem de işkence yaparak.

2. kişi lise hayatımı zehreden hatice diye takıntılı bir kızdı.Ona hiç bir şey yapmamıştım..Durup dururken ilk günden bana düşman oldu.Yüzüme etmediği hakaretler kalmadı yine de cevap vermedim.Arkamdan etmediği dedikodu kalmadı.herkesi doldurmuş bana karşı.Ne spastik insanlar var.

3. kişi ise babam nefret ediyorum ondan.

benimde var hayatimi zehir eden insanlar..hakkimi hella etmiyorum sadece..ve bana ne yaptilarsa kendilerininde aynisini yasamasini istiyorum..bu nedenle Allaha havale ettim..benim yaptigim tek sey hayatimdan cikarmak..

annemin bi komşusu bana iftira attığı çin ben bekarken
kayınpederimi
ve görümcelerimi
asla ve asla affetmicem
gerçi affetmem allaha aittir ben hakkımı helal etmiyorum dersem daha doğru olur.

kayınwalidem(sürekli aptal kaynımı sawunup beni ezmeye çalıştığı için)
annem we babam(bu ikiside boşanıp beni ortada bıraktılar;okuma hayallerimi elimden aldılar.daha kendimi tanımadan ewlenim çoluk çocuğa karıştım) bu yüzden bu 3 insanı ne dünya ne ahirette affetmem hakkımı da helal etmem

ya benim nefretimi kusmak istediiğim bi kç insan daha war onlarıda yazsam olmaz mı:):27::27::27::27::27:

affetmek ALLAH'a mahsus bir şeydir benim ne haddime affetmemek falan...
beni üzenleri ALLAHIMA havale ederim o ister affeder ister affetmemz artık o karar yüce yaratıcının benim için:16:

çocukluğumu mahveden annemden ayıran şizofreni hastası olan fakat kimsenin tedavi bile ettirmediği babaannem
uyuz halam
üniversitedeki yurt sahibim bu 3 üne hakkım helal değil olmayacakta

Back
X