1. kişi keman hocam.Adam 73 yaşında bir sapıktı.Erkek öğrenci kabul etmezdi.Çocukları bile taciz ederdi. Bana da takmıştı kafayı.Sabah 7de gel derdi.Çarşı kapalı o saatte bir tek ikimiz niyeti neyse artık.Hergün gel akşama kadar dur para da kabul etmem senden derdi.1,5 ay ders aldım.Millete nota bile öğretmezdi benim ensemde boza pişirdi ama öğrendiğim her nota burnumdan geldi.başta konduramadım dedem yaşında olduğu için ama sonunda iş savcılığa kadar gitti.İlk bir ay okulda,yolda,otobüste aklıma geldikçe sürekli ağlama krizine giriyordum,elim ayağım boşalıyordu,alnıma ağrı saplanıyordu,sinirden titrerrdim.Tacizden bile bu kadar etkilendim tecavüz olayı olsa gözümü bile kırpmadan cinayet işlerm hem de işkence yaparak.
2. kişi lise hayatımı zehreden hatice diye takıntılı bir kızdı.Ona hiç bir şey yapmamıştım..Durup dururken ilk günden bana düşman oldu.Yüzüme etmediği hakaretler kalmadı yine de cevap vermedim.Arkamdan etmediği dedikodu kalmadı.herkesi doldurmuş bana karşı.Ne spastik insanlar var.
3. kişi ise babam nefret ediyorum ondan.