- Konu Sahibi dulcemaria
-
Ne güzel en azından tüm ihtimalleri bilerek ve düşünerek bir eyleme girişiyorsun.Benim bu tarz komplikasyonlardan hiç haberim yoktu oldu-bitti sanıyordum herşeyi.Çünkü doktorum hiçbirşey dememişti.Sadece herşey çok güzel olacak,harika yaptım,çok uğraştım ama değdi gibi polyyannacılık oynayan hekimlere itikat etmeyin.Herşeyi gerçekçi olarak söyleyen,hasta iletişiminde duyarlı ve başarılı hekimleri araştırın.Çünkü olay sadece ameliyat oldum bitti değil asıl olan ameliyat sonrasındaki iletişim...
of ya insan olumsuz örnekler duydukça tedırgın oluyor amelıyat olmaya
3,5 ay oldu ameliyt olalı ve 3,5 aydır mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum. Psikolojim allak bullak oldu. Hayatmda değişen çok şey oldu yani. Düzelcek diye beklerken sanki gün geçtikçe daha da kötü gibime geliyor. Eski halimi mumla arıyorum.
aslı sana bırsey soyleyımmı ben amelıyat oldum coook pışmanım hem manevi konuda hem göruntu olarak eger cok buyuk bı problrmın yoksa olma allah bu yaptıgımız iştn razı olmuyo ne buyuk günah ama dınlemıyo ınsan sonra pişman oluyo ama cok gec boşver rabbim bu dünyada belkı istedıgımızı vermedı vardır bununda bı hayrlısı emın ol
hala kararsızım26 yasındayım. kemerlı ve uzun bir burnum var. ben takmamaya çalışıyorum desem, en egitimsizinden en egıtımlısıne kadar muhakkak lüzumsuz birilerı gelıp laf vuruyor burnuma, ben de bıktım, ne fotograf cekılırken ne yan dururken kendıme guvenım var. ileride eşim veya onun ailesı de laf vurabilir, hoş bu burunla bir eş adayı da zor bulurum bu gıdişle...
aynı şeyleri ben yaşadım ama sonuç daha kötüsü... keşke garantin olsa yap ama cok iyi araştr sen kafana koymuşun amelyat olmadan rahat edemcksın cok ıyı araştır inş ıstedgn olrda mutlu olrsn ben olamadım ama sen ol inş. ben evliyim ve eşim çok yakısıklı kendımı okadar kotu hisssedyrmki ... yaptgm tekşey allaha yalvarmak hergun dua edyorum rabbm zor ımthanlarla ımthan etmsnn çok yoruldumu hissedyrm bu hayyattn
aynı şeyleri ben yaşadım ama sonuç daha kötüsü... keşke garantin olsa yap ama cok iyi araştr sen kafana koymuşun amelyat olmadan rahat edemcksın cok ıyı araştır inş ıstedgn olrda mutlu olrsn ben olamadım ama sen ol inş. ben evliyim ve eşim çok yakısıklı kendımı okadar kotu hisssedyrmki ... yaptgm tekşey allaha yalvarmak hergun dua edyorum rabbm zor ımthanlarla ımthan etmsnn çok yoruldumu hissedyrm bu hayyattn
çok büyük bir şikayetiniz yoksa kesinlikle olmayın derim ben. yani zaten yapılan burun da mükkemmel olmuyor hem de bir sürü eziyet var işin içinde. psikolojinizi etkiliycek kadar büyükse problem tabii ki denemeye değer ama ufak tefek şeyler için değmez bence.
hala kararsızım26 yasındayım. kemerlı ve uzun bir burnum var. ben takmamaya çalışıyorum desem, en egitimsizinden en egıtımlısıne kadar muhakkak lüzumsuz birilerı gelıp laf vuruyor burnuma, ben de bıktım, ne fotograf cekılırken ne yan dururken kendıme guvenım var. ileride eşim veya onun ailesı de laf vurabilir, hoş bu burunla bir eş adayı da zor bulurum bu gıdişle...
aslı sana bırsey soyleyımmı ben amelıyat oldum coook pışmanım hem manevi konuda hem göruntu olarak eger cok buyuk bı problrmın yoksa olma allah bu yaptıgımız iştn razı olmuyo ne buyuk günah ama dınlemıyo ınsan sonra pişman oluyo ama cok gec boşver rabbim bu dünyada belkı istedıgımızı vermedı vardır bununda bı hayrlısı emın ol
burnum her geçen gün biraz daha güzel görünüyor gözüme. alışmaya başladığım için de olabilir tabii bu durum. eskisinden daha güzel olduğu kesin ama bu kadar eziyete değer myidi bilmiyorum. yani yıllar sonra bile sorun çıkabiliyormuş. ne kadar zaman geçerse geçsin kesinlikle hiç amelyat olmamış bir burun kadar dayanıklı olmuyor. bi de yaşlandıkça şekli normalden daha çok bozulucak diye korkuyorumi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?