hayatınızda neler değişti

Ben ameliyatımı oldum. 2.5 ay oldu ama bu tarz şeyleri düşünmemeye çalıştım. Bir kere olucak biticek diye düşünmek istedim. Ameliyatımın ardından burnunum çok güzel ve yüzüme oturduğunu ama ödemlerden dolayı bunu benim hemen göremeyeceğimi söyledi. Ayrıca her ameliyatın %100 kusursuz geçmeyeceğini fakat bu tür durumların çok nadir görüldüğünü belirtti. Şuan hiç bi sıkıntım yok nazar değmesinden de çok korkuyorum. Olmayacak bir şekilde geçtiğimiz aylarda burnuma şiddetli bir darbe alıyordum ki Allah'a çok şükür o darbeyi kafama aldım.. Ameliyat sonrası iletişim içinde doktorum buraya yolun düşerse gel aklında bi soru varsa bunu bana sor kontrollerini ihmal etme diye devamlı uyarır beni. Umarım ödemler tamamiyle inene kadar burnuma bir darbe almam ve zaman içinde çökme gibi bir sorun yaşamam (en korktuğum şey ) Doktorunun kimdi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?

3,5 ay oldu ameliyt olalı ve 3,5 aydır mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum arkadaşlarımla görüşmüyorum. Psikolojim allak bullak oldu. Hayatmda değişen çok şey oldu yani. Düzelcek diye beklerken sanki gün geçtikçe daha da kötü gibime geliyor. Eski halimi mumla arıyorum.

of ya insan olumsuz örnekler duydukça tedırgın oluyor amelıyat olmaya

aslı sana bırsey soyleyımmı ben amelıyat oldum coook pışmanım hem manevi konuda hem göruntu olarak eger cok buyuk bı problrmın yoksa olma allah bu yaptıgımız iştn razı olmuyo ne buyuk günah ama dınlemıyo ınsan sonra pişman oluyo ama cok gec boşver rabbim bu dünyada belkı istedıgımızı vermedı vardır bununda bı hayrlısı emın ol

aynen bende çok pişmanım rabbimin verdiigi bu emanetşii degiştrmeye calıştık imtihan dunyası coook pişmanım cok

hala kararsızım 26 yasındayım. kemerlı ve uzun bir burnum var. ben takmamaya çalışıyorum desem, en egitimsizinden en egıtımlısıne kadar muhakkak lüzumsuz birilerı gelıp laf vuruyor burnuma, ben de bıktım, ne fotograf cekılırken ne yan dururken kendıme guvenım var. ileride eşim veya onun ailesı de laf vurabilir, hoş bu burunla bir eş adayı da zor bulurum bu gıdişle...

aynı şeyleri ben yaşadım ama sonuç daha kötüsü... keşke garantin olsa yap ama cok iyi araştr sen kafana koymuşun amelyat olmadan rahat edemcksın cok ıyı araştır inş ıstedgn olrda mutlu olrsn ben olamadım ama sen ol inş. ben evliyim ve eşim çok yakısıklı kendımı okadar kotu hisssedyrmki ... yaptgm tekşey allaha yalvarmak hergun dua edyorum rabbm zor ımthanlarla ımthan etmsnn çok yoruldumu hissedyrm bu hayyattn

canım sen kıme amelyat olmustun

canım sen kıme amelyat olmustun.ayrıca lutfen canınıda bu kadar sıkma,tamam dıs guzellık onemlı ama kısının ıc dunyasının onune gecebılecek kadar degıl.boyle dusun.yoksa ne guzeller var yureklerı bes para etmeyen..

çok büyük bir şikayetiniz yoksa kesinlikle olmayın derim ben. yani zaten yapılan burun da mükkemmel olmuyor hem de bir sürü eziyet var işin içinde. psikolojinizi etkiliycek kadar büyükse problem tabii ki denemeye değer ama ufak tefek şeyler için değmez bence.

bencede..yani benim çok kemerli fln değildi. sadece burun sırtımda bi kemik fırlamıştı dışa doğru ona sinir oluyodum biraz da nefes sorunum vardı. ama bu kdr eziyetli olacağını bilseydim olmazdım. burnum tamam güzel oldu ama bugun 43. günüm hala şiş. en az 6 ay beklemem gerekecek ödemlerin inmesi için. bu süreç çok zor gerçekten. ayrıca içim hep tedirgin bişey olur mu çöker mi yamulur mu diye..her sabah uyanınca aynaya bakıyorum bişe olmuş mu diye..çok sabırlı güçlü ve evham yapmayan biri olmak gerekiyor..

arkadaşlar benim kucukken burnum kırılmış kemik var burnumda onu düzelttirmek isityorum ama bu yazılanları gorunce şok oldum evet burnumdan hoşlanmıyorum ama daha kotu olursa katlanamam

aslı85, olumsuz örnekler olduğu kadar olumlu örnekler de var. Doktorunu iyi araştır ucuz olsun diye güvenmediğin hakkında olumsuz yorumlar okuduğun doktorlardan uzak dur. Burnun psikolojini etkiliyorsa ve imkanında varsa ameliyat ol derim. Benim de kemerli ve bana göre uzun sayılacak bir burnum vardı. Benim tek isteğim kemerden kurtulmaktı. Kardeşim ve babam burnuma takıntılı olduğum için devamlı şakalaşırlardı benimle bende daha çok kafama takardım. İlerde eşimin veya onun ailesi laf vurabilir, eş adayı zor bulurum gibilerinden şeyler yazmışsın böyle düşünme seni sevicek olan burnuna bakarak sevecekse hiç sevmesin yani bunları düşünerek kendini daha fazla üzme. Kendi mutluluğun için bu ameliyatı ol başkalarının düşünceleri için değil. Benim ameliyatım çok iyi geçti, şuan da herşey yolunda gibi ama ilerde ne olucağı belli olmaz. Ufak tefek sorunlar yaşanabilir ameliyat olurken bunları göz önünde bulundurmak gerekir. Hepimiz ameliyat sonrasın da süper burunlar bekleyip 1-2 ay içinde herşey olsun bitsin istiyoruz.. Başarılı bir ameliyatta burun zaman içinde yüze oturur.

bnce işinin ehli güvenebilecğin bir doktoru bulursan ameliyattan korkma derim..bende senin gibiydim..aynı düşüncelerdeydim..şimdi neden daha erken olamamışım diye kızıyorum kendime..hem sağlık açısından hemde estetik açıdan rahatladım..yanlız doktorunu iyi seçmelisin...ameliyat olduğıuma memnunm sende kafaya takmışsan bunu olursun..şimdi çok harika bir burnum var diyemem ama en azından kusurlu bir burnum yok bakıldığı zamn burnumun çirkin olduğunu düşünemezler..

bende ameliyat olalı 5 ay oldu şu an için bende iyi ki olmuşum diyorum bu ameliyatı doğru doktora denk gelmek çok önemli bence de iyice araştırın doktorunuzu yaptığı burunları görün ona göre karar verin derim

ben ilk günler böyle düşünüp mahvettim psikolojimi. çok pişman oldum ama artık yapacak birşey yok. Allahım affetsin ne diyim. tek tesellim benim sağlık sorunum vardı, durup dururken kalkıp estetik olmadım. zaten doğal yaptım diyor burnunu. ben şişliklerden ve domuz gibi tuhaf kalkıklığından şuan birşey anlamıyorum. insanlarda sinirimi bozup duruyor işyerimde ama yapacak birşeyim yok neyazıkki... psikolojini düzeltmeye çalış, bi çöktünmü toparlaması uzun zaman alıyorç

burnum her geçen gün biraz daha güzel görünüyor gözüme. alışmaya başladığım için de olabilir tabii bu durum. eskisinden daha güzel olduğu kesin ama bu kadar eziyete değer myidi bilmiyorum. yani yıllar sonra bile sorun çıkabiliyormuş. ne kadar zaman geçerse geçsin kesinlikle hiç amelyat olmamış bir burun kadar dayanıklı olmuyor. bi de yaşlandıkça şekli normalden daha çok bozulucak diye korkuyorumi...

yapacak bişi yok olduk artık. zayen şu sıra düşündüğüm tek şey yamukluğunun tuhaf kalkıklığının gitmesi. bişiye benzemesi. çünkü işyerimde acayip alay konusu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…