- Konu Sahibi dulcemaria
-
Bir de günah boyutu beni tedırgın edıyor... Sankı Allahın gazabına ugrayacagım bır daha işlerim rast gıtmeyecek gibi... Sizde de olmuş muydu bu hiç...
ail attım insallah bu sefer gelir.öncelikle günah bıyutunu düşünmemelisin çünkü böyle yasaman daha cok günah.hep mutsuzsun ve kendine olan güvenin yoksa ne işinde ne aşk hayatında ne de diğer alanlarda başarılı olamazsın.bana göre tek günah kişinin kalbini temizleyememesi..her gün binlerce yalana sahit oluyoruz haksızlıklara.ki bu tüm toplumu etkiliyor kötü yönde.sense sadece kendine olan bişey yapacaksın.kimseye bir zararın yok.ankara onep e bi git derim ünal beyi tavsiye ediyorum sana.ben çok arastırdım ve pişman olmadıgımı gördüm.umarım senin içinde en hayırlısı olur.özelden mesaj atma hakkım olsaydı haberleşirdik yani.
canım bende gunahtır allahın yaptıgını nıye boazayıım dıyordum hıcde burnumu takmıyordum ama son zamanlarda oyle egrıldı ve uzadıkı,bıde bıkaç öğrencımın dalga gectıgını fılan duyunca takmaya başladım..nefes sorunu ıcın amelıyat olucaktım doktorum cesaretlendırdı estetıkte oldum ıyıkıde olmşum..cunku sorunlu burunlar zamanla egrılıyor..annem hep dıyodu kızım burnun ıyıce buyudu egrıldı estetık ol dıye keşke annemı dınleseydım,ben 34 yaşındayım bence yıllar once olmalıymışım..sonucda gerekıyosa çok sorunluysa neden gunah olsun..işlerım ters gıtmedı ugurlu bıle geldı dıyebılırım
canım bende gunahtır allahın yaptıgını nıye boazayıım dıyordum hıcde burnumu takmıyordum ama son zamanlarda oyle egrıldı ve uzadıkı,bıde bıkaç öğrencımın dalga gectıgını fılan duyunca takmaya başladım..nefes sorunu ıcın amelıyat olucaktım doktorum cesaretlendırdı estetıkte oldum ıyıkıde olmşum..cunku sorunlu burunlar zamanla egrılıyor..annem hep dıyodu kızım burnun ıyıce buyudu egrıldı estetık ol dıye keşke annemı dınleseydım,ben 34 yaşındayım bence yıllar once olmalıymışım..sonucda gerekıyosa çok sorunluysa neden gunah olsun..işlerım ters gıtmedı ugurlu bıle geldı dıyebılırım
aynı şeyler birebir bende de aynı...annemde hep ol derdi iyice eğrildi burnun falan..en sonunda oldum..keşke yıllar önce olsaymışım diyorum..sadfelina 34 yaşındamısın hiç göstermiyorsun valla..burundan sonrda adaha da küçülmüşsün sanki 25 26
aynı şeyler birebir bende de aynı...annemde hep ol derdi iyice eğrildi burnun falan..en sonunda oldum..keşke yıllar önce olsaymışım diyorum..sadfelina 34 yaşındamısın hiç göstermiyorsun valla..burundan sonrda adaha da küçülmüşsün sanki 25 26
necdet bey her kontrole gıttıgımde nasılsın hayatın değiştımı dıye soruyor gülüyor,bak bebek gibi olmuşsun maşallah dıyor her seferınde..amelıyattan oncede bebek gibi olucaksın dıyordu haklıymışinsanın hayatı değişiyor cıdden,şal turu uzun eşarplardan takınca burnum ıyıce ortaya cıkıyodu yada saçlarımı tepeden toplayınca burnum kocaman oluyodu ya ıyıce uzuyordu..şimdı işyerınde saçlarımı ıstedıgım model yapabılıyorum,eşarp ıstedıgım model ortuyorum en guzelıde yandan foto çektırmek,yandan gulebılıyorum artık:81:..hep fotolarda onden bakıyordum
ben bilmiyorum aslında çok ta korkuyorum yani size tuaf gelebilir bir yandan o kadr istiyorum ki ameliyat olmayı ergenliğimin tavan yaptığı zamanlarda daha çok takmıştım kafama .. böyle olsa daha iyi olur yok böyle daha iyi gibi
bir yandanda diyorum ki günahmı acaba ki günah yanını kabul de ediyorum
şimdi bir yandan piskolojimi etkiliyor diyorum ve bu beni o kadr etkiliyor ki herşeye yaklaşımım değişik diğer yandan da Allah ın yarattığını neden kabul etmiyorsun bir insana yaptırıyorsun şirke giriyor diyorum ve birde bende horlama sorunu var horlama için randevu aldım ama burnumda etkiliyorsa bu durumu ameliyatta olmak istiyorum ama diyorum ki burnum olursa peki başka bi yerimi Allah alırsa benden ( töbe töbe Allah korusun ) obsesifleştim iyice .. sonra geçenlerde sivri sinek ısırdı beni bu sebepten mikrop kaptım ve ayağım fena iltihaplanıp şişti bu yüzden bi randevuma gidemicem mesela ya ayağıma bişi olrsa :S
ya ben ne yapıcam yaa ne yapıcaaaam çok korkuyorumm
Bir de günah boyutu beni tedırgın edıyor... Sankı Allahın gazabına ugrayacagım bır daha işlerim rast gıtmeyecek gibi... Sizde de olmuş muydu bu hiç...
sadalina darısı başıma inşallah...bende c.tesi sabah ameliyat oluyorum:18:
arkadaşlar benim kucukken burnum kırılmış kemik var burnumda onu düzelttirmek isityorum ama bu yazılanları gorunce şok oldum evet burnumdan hoşlanmıyorum ama daha kotu olursa katlanamam
arkadaslar yorumların hepsını okuyamadım ama henuz rastlamadım cok acıyor mu canınız ben de ıstıyorum ama korkuyorum bı arkm samsunda oldu ama bana sakın olma cok acıyor dedı tabı kendı oldu fındık gıbı burna kavuştu bana olma dıyor tabı :) sızler ne dıyorsunuz
yaa sen bakma çok acıyor diyenlere benim canım azdır düşün çok az acı duydum ne demişler gülü seven dikenine katlanır :) arkadaşlarım ziyarete geldiğinde şaşırıyorlardı ahh vahh edeceğimi düşündüler. var olan bir ağrı varsa da onu da ağrı kesiciler alıyor kolay bir ameliyat değil normal derecede ağrısı acısı oluyor. Ben hayatta olmam diyen biriydim. Doktoruna güvendikten sonra hiç korkma :)
canım ben hafif nezleyim bişey olurmu acaba:44:
yarın sabah ameliyat oluyorum:18:
canım ben hafif nezleyim bişey olurmu acaba:44:
yarın sabah ameliyat oluyorum:18:
Off çok moralim bozuldu ya5 Eylül'De ameliyatıma gün aldım. Kemal İslamoğlu'na ameliyat olan var mı ?
Off çok moralim bozuldu ya5 Eylül'De ameliyatıma gün aldım. Kemal İslamoğlu'na ameliyat olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?