hayatınızda neler değişti

Bir de günah boyutu beni tedırgın edıyor... Sankı Allahın gazabına ugrayacagım bır daha işlerim rast gıtmeyecek gibi... Sizde de olmuş muydu bu hiç...

ail attım insallah bu sefer gelir.öncelikle günah bıyutunu düşünmemelisin çünkü böyle yasaman daha cok günah.hep mutsuzsun ve kendine olan güvenin yoksa ne işinde ne aşk hayatında ne de diğer alanlarda başarılı olamazsın.bana göre tek günah kişinin kalbini temizleyememesi..her gün binlerce yalana sahit oluyoruz haksızlıklara.ki bu tüm toplumu etkiliyor kötü yönde.sense sadece kendine olan bişey yapacaksın.kimseye bir zararın yok.ankara onep e bi git derim ünal beyi tavsiye ediyorum sana.ben çok arastırdım ve pişman olmadıgımı gördüm.umarım senin içinde en hayırlısı olur.özelden mesaj atma hakkım olsaydı haberleşirdik yani.

Evet canım mail gelmış bu kez teşekkurler... Ama kendisi cok yogun hatta yurt dısında dıye duymustum, ama aramadım tam bilmıyorum tabi, ben de acele ettıgım için biraz, gıdemeyecegım ona muhtemelen... hayırlısı.

Bende de nefes problemı ve ıcte sorun var ama kbbciye degıl plastık cerraha olacagım sanırım, bu bır sorun olur mu dıye de dusunuyorum ve zamanım kısıtlı karar vermek için... Süreklı duygu degısımı içerisindeyım. O kadar gerılmısım kı bugun agladım bayagı da açıldım bıraz... Hayırlısı...

aynı şeyler birebir bende de aynı...annemde hep ol derdi iyice eğrildi burnun falan..en sonunda oldum..keşke yıllar önce olsaymışım diyorum..sadfelina 34 yaşındamısın hiç göstermiyorsun valla..burundan sonrda adaha da küçülmüşsün sanki 25 26

teşekkurler canım burnum uzunkende ufak durdugumu soylerlerdı şimdı ıyıce ufaldıgımı soyluyor arkadaşlar..evet keşke onceden olsaydım bı 10 yıl oncekı fotolarıma gore burnum uzamış ve yamulmuş..anneler en dogruyu soyluyor her zaman....ah ah keşke onceden olsaydık dimi,neyse ıyıkı daha da gec kalmamışız

necdet bey her kontrole gıttıgımde nasılsın hayatın değiştımı dıye soruyor gülüyor,bak bebek gibi olmuşsun maşallah dıyor her seferınde..amelıyattan oncede bebek gibi olucaksın dıyordu haklıymış insanın hayatı değişiyor cıdden,şal turu uzun eşarplardan takınca burnum ıyıce ortaya cıkıyodu yada saçlarımı tepeden toplayınca burnum kocaman oluyodu ya ıyıce uzuyordu..şimdı işyerınde saçlarımı ıstedıgım model yapabılıyorum,eşarp ıstedıgım model ortuyorum en guzelıde yandan foto çektırmek,yandan gulebılıyorum artık:81:..hep fotolarda onden bakıyordum

Evet yaşın gençleşmış ve cok guzellesmıssın gercekten. Artık gönlunce saç modeli eşarp secer, gönlünce davranıp poz verirsin:) Darısı da bizlere hayırlısıyla inşallah.

kardesim ben oldum vicdanen rahatsız oldum burnum uzun fakat sağlıklıydı şimdi daha yeniyim ama nefes problemim var tavsiye etmem bi sürü işkence yasıcaksın deymez

Bir de günah boyutu beni tedırgın edıyor... Sankı Allahın gazabına ugrayacagım bır daha işlerim rast gıtmeyecek gibi... Sizde de olmuş muydu bu hiç...

hem de korkunç düzeyde yasadım eresi gun hemen cok pişmankık yasadım anlatılmazdı bir de tıkanıklık problemim vardı bu gun 16 .gun biraz daha iyileşme hissediyorum

arkadaslar yorumların hepsını okuyamadım ama henuz rastlamadım cok acıyor mu canınız ben de ıstıyorum ama korkuyorum bı arkm samsunda oldu ama bana sakın olma cok acıyor dedı tabı kendı oldu fındık gıbı burna kavuştu bana olma dıyor tabı :) sızler ne dıyorsunuz

yaa sen bakma çok acıyor diyenlere benim canım azdır düşün çok az acı duydum ne demişler gülü seven dikenine katlanır :) arkadaşlarım ziyarete geldiğinde şaşırıyorlardı ahh vahh edeceğimi düşündüler. var olan bir ağrı varsa da onu da ağrı kesiciler alıyor kolay bir ameliyat değil normal derecede ağrısı acısı oluyor. Ben hayatta olmam diyen biriydim. Doktoruna güvendikten sonra hiç korkma :)

canım ben hafif nezleyim bişey olurmu acaba:44:
yarın sabah ameliyat oluyorum:18:

kızlar bende ameliyat oldum bu sene kesinlikle ağrı sızı olmuyor uyuyup uyanıyorsunuz benim kadar ameliyat korkusu olan yoktur heralde boşuna korkmuşum hiç ağrım sızım olmadı çok rahat atlattım o süreci boşuna korkmayın kızlar biran önce olun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…