hayatinizda sizi gicik eden insan kim?neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annen mi? nedenini sorabilirmiyim?:utangac:

biraz garib ama annem sebebide ben haril haril borc ödemeye calisirken kullanmadigim telefonun faturasini bana yikmaya kalktigi icin,yazin nisanlanicam ama annemden zerre kadar ilgi alaka heyecan gelmedigi icin,evde misafir gibi bas köseye oturup yerinden kalkmadigi herseyi benden bekledigi icin,oturdugumuz ve bize ait olan evi bana ve erkek arkadasima satmaya kalktigi icin,evin tüm sorumlulugu bende oldugu halde herseye ben kosarken halaa yaranamadigim icin !!!!!!!!!!!!!!!!

hayatımızda bizleri gıcık eden insanlar olabiliyor..ama sonra unutulup gidiyor çoğu çok fazla takmıyosunuz ve cephe almıyosuz..biliyosunuz ki belki karşıdaki de pişman oldu ya da bi daha yapmıyo bunları unutuyosunuz..ama bide unutamadığınız var tabi.
sizi bile bile canınızı yaka yaka gıcık eden sizi küçük görmeye çalışıp bide aslında böyle yapmıyomuş da çok iyi yürekliymiş gibi davranıp ;çaktırmadan canınızı yakanlar..aleni şeyleri de var bu insanın ama ondan çok senin canını endi egosunu tatmin etmek için acımasızca yakan;sen iyi oldukça daha da üzerine üzerine gelen..ve daha neler neler..ama bu insana haddini bildirdim tabi..içimde kalan ne varsa söyledim ve çoook rahat ettim artık adını sanını bilip görmüyorum ilgilenmiyorum...hayatımdan çıkardım kendisini tabi böyle bi insanın o söylediğim laflar azcık kafasına dank etmesini sağladı mı bilmem ama...yaa bide insan kendi suçlanıyo hani ben buna bunları bunları dedim tüm yaptıkları canıma yetti artık yüzüne vuriyim diyosn sonra bide ay kırdım mı acaba diye düşünen de gene sen oluyosn ama yok..iyi ki yapmışım diyorum şimdi;çünki bazı insan güzellikten anlamıyor..kendini çok akıllı seniyse aptal sanıyor...neyse geçti ve gitti hayatımdan ama canımı çok yakmıştı bense hepsini tamir etmeyi bilirim evelallah...a.sa.s

ve kimseye hak ettiğinden fazla değeri vermiyceksin hayatımda bu yaşımda çıkardığım sonuçlardan biri bu;dilimde değil yaşayarak anladım..Allah kimsenin başına böyle insanlar vermesin hele ki hassas bi yapıya sahipseniz.
:1no2:

yüzüne vurunca da yerin dibine geçti sanırım ama napabilirim ..yapmasaydı...:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

iş yerinde sonradan görme cahil nasıl oraya geldiğine anlam veremediğim bir gerizekalıya gıcık oluyorum. kurumsal bir yerde çalışıyor ama tam sokak kadını ağzı var hatunda. ve çok nazarı değiyor kendide söylüyor zaten benim nazarım değer diye. sürekli felak nas okuyorum o yüzden.
bide olmayan şeyleri varmış gibi gösterenlere, yalancılara, yalakalara hepten gıcık oluyorum :umursamaz:

Hiç kimse:lepi:
Muhatap değilim çünküopuyorumnanaktan

en fazla eşimi önemsediğim için olumsuz bir hareketinde en çok ona gıcık olurum. önemsemediklerime gıcık olmamşakkıdı

Büyük görümceme gıcık oluyorum hatta onu hiç sev miyorum
çünkü sebebini okuyun..
eşimi (yani kardesini) benden çok kıskanıyor (ki biz evleneli artık4 yıl olacak)
her defasında kızım sana söylüyom senemciq sen anla yaptıgı için..
laf soktugu için.
emrivaki yaptıgı için.
eşimle beni yalnız bırakmamak için elinden geleni yaptıgı için.
en önemlisi eşimi kendi tarafına çekmeyi basarabildigi için!

Allah bütün mutlu çiftleri korusuuunnn..Kim ayırmaya çalışıp kıskançlık yapıyorsa onları çooook uzak tutsun inşallaaahhh..Amiinnnn..

Eşimin halası..Gıcık ötesiyim ona,ayarım..
Hele hele bana geçenlerde sözde iyi niyetiyle ve şaka mantığı ile söylediği söz yüzünden nefret ediyorum..Şaka yaptığını sanığ ağzından çıkanı tartmayan biri..Kırılırmı,kaldırırmı bu şakayı diye düşünmeden dart dart konuşan biri..
Terbiyesiz..

alt komşumuz her gördüğünde atndın mı diye soruyor hatta bir kere camide teravihte sormuştu

olmazmı karşı komşum, öyleki artık neredeyse kapıyı açmaya korkuyorum, kadın benim eve baka baka kendi evini de benimkine benzetmeye başladı yakında gel sen otur diyecem ayrıca patavatsızlığıda cabası gıcııık şeyyyy.

evet bir kişi var deli oluyorumo cahil yalancı fesat kişiyi görünce....

hic kimseye gicik deyilim..cünkü öyle insanlarlan kontagimi kesiyorum..tahamülüm olamaz :lepi:

bu ara kendime gıcığım, hem de çok gıcığım...:delphin:

Eltime gıcık oluyorum.Çünkü çok kibirli,kendini beğenmiş ve herşeyi o biliyor.:enbuyukkk:

üst komşuma gıcığım hemde fazlasıyla gıcığım terbiyesiz ler

zaman zaman herkese gıcık olabilirim...
ama geçicidir...

bzm burdaki kızaaaa gıcıgııım öldurcem onuu yakalasammm yelloozzzzzzz ufak tefek bücür şeeeyy:mymeka:

damarıma basan kıskanç bana zararı dokunan her kişiye gıcık olurum...
bu aralar gene var etrafımda öyle kişiler ...tahammül edemiyorum ....

bu ara eltime gıcık oluyorum bende çok beğenerek bi ev aldık çok şükür mutfağın yerini banyonun olduğu yere alsamıymışım diye yorum yapıyo hayır canım ben böyle beğeniyorum dedim :kızgın:

Back
X