hayatinizda sizi gicik eden insan kim?neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu aralar kardeşimin komşusuna gıcığım.ne zaman kardeşime gitsem hop orda saatlerce gitmiyo konuşuyor konuşuyor boğasım geliyo

Eski nişanlıma gıcığım... ayrılmamızın üzerinden bir sene geçmesine rağmen ve benim çok ciddi bir ilişkimin olduğunu bilmesine rağmen hala her delikten çıkıp "burcu unutamadım kötüyüm ölmek istiyorum kokuna ihtiyacım var " diyerek ağlayıp zırlaması ve bana duygu sömürüsü yapip durması artık deli etti... sevgilimin yanında bana msj atıp duruyor hiç birine cvp vermediğim halde ısrarla nolur yalvarırım bi cvp yaz benim mutluluğum senin için bu kadar mı önemsiz ben burda ölüp ölüp biterken sen nasıl gülebiliyosun demez mi bi de utanmaz... kaç hat değiştirdim de gene bi yerlerden buldu... resmen tek amacı huzur bozmak.. böyle yaptıkça sevgilimle aramı bozabileceğini düşünüyor sanırım.. ve en kötüsü ona duyduğum dostça sevgiyi de mahvediyor

bende pinti olan her insandan nefret ederim bilmiyorum niye ama gercekten cok nefret ederim,

itiraf ediyorum anastasia ya gicik oluyorum aklima geldikce...

cehaleti fazla olan insanları gıcık oluyorumÇok üzgünüm çoook

ay valla eltime acayip gıcık oluyorum kötükedihüso
elime geçirsem yapacagımı biliyorum ama kaçıyo bizim arkamızdan ettigi dedikoduları yeni ögrendim birde utanmadan beddua ediyormuş salak neyine ediyorsa ettikleri kendine bir bir dönüyor başına gelmeyen şey kalmadı iyide oldu.

Hoşlanmamak ile gıcık olmak çok farklı,ama hoşlanmadığım birkaç hemcinsim var.Nedenine gelince ,kendilerini olduğundan farklı tanıtmaları,bunu sadece benim yanımda yapmaları,fesat olmaları,sürekli yarış halinde olmaları,alttan alta süzmeleri...Bu nedenlerden ötürü onlardan hoşlanmıyorum,zaten zorunluluktan aynı ortamda bulunuyorum.O zaman da onlar yanımda yokmuş gibi davranıyorum .hihoyyyt

şuan üst kattakiler kadar beni gıcık eden kimse yok, bi senedir kan kusturdular valla bize, sabaha kadar gürültü patırdı, sanırsın ki her gece eşyaların yerlerini değiştiriyolar öyle bi patırtı yani:mymeka:

Sevmediğim ve gıcık olduğum şahıslar çoğalıyor en gıcık olduğum kişinin adını burda yazamıycam yazsam bir şey olurmu diye tereddütteyimCADIARZU
Kendileri siyaset adamı uyuzum gıcığım Çok üzgünüm çoook:mymeka:

kaynanama gıcık oluyorum,artık yüzünü bile görmek istemiyorum,ayyy sinirlerim bozuldu yine :kızgın:

Ara ara yaptıklarımla değilde yapamadıklarımla sorgulayabilen tipler. Allah'ım çalışmak istemiyorum, çalışan bayanlara saygımsa sonsuz. Kim ne yapmak istiyorsa yaşasın, o olsun tebrik ederim, sevinirim, onların adına mutlu olurum. Ama gelgelelim bu bi tercih meselesidir sonuçta bir bireyim ve mesayi olayına dahil olmak istemiyorum fikrime saygı lütfen di me ama?j ıştek bu şu son zamanlarda ayar olmama sebep. Çevremdeki bikaç suursuzun kafasına işlemiyor haliyle gıcık oluyorum e haksız mıyım kızlar ?j

burdan bir üyeden nefret ediyorummm..kendileri sürekli bir derdim var da vede derdi olan insanlara saçma sapan şeyler söyleyip onları incitmek için elinden gelen her şeyi yapıyo..kendi saçmalığının içinde boğulduğnun farkında değil oysaki..onu elime verseler:oklava::mymeka::mymeka::mymeka:kendini bilmez insanlardan nefret ediyorum..bu insan normal olamaz kesinlikle eminim bundan..

burdan bir üyeden nefret ediyorummm..kendileri sürekli bir derdim var da vede derdi olan insanlara saçma sapan şeyler söyleyip onları incitmek için elinden gelen her şeyi yapıyo..kendi saçmalığının içinde boğulduğnun farkında değil oysaki..onu elime verseler:oklava::mymeka::mymeka::mymeka:kendini bilmez insanlardan nefret ediyorum..bu insan normal olamaz kesinlikle eminim bundan..[/QUOTfisfisfis

kaynanama sinir oluyorummm:umursamaz:

beni en cok gıcık eden kişi salak eltiydi ama tarih oldu,boşanıyorlar hi ho ha :)
şimdi de ara sıra kuzenim gıcık ediyor. evli 2 cocuğu var benden epey küçük ve ev hanımı. eşinin doğru dürüst işi yok ama nerdeyse tüm akrabalrımız maddi yardımda bulunur ama olay bu değil. haftada 2 kere bize gelir ( annem ve anneannem bizde kalıyor ) ve birsürü şikayet sızlanma ...uykusuzum,hasret kaldım uykuya ,sakın cocuk yapma diye serzenişler.. üleyn 2 cocugunu da isteye isteye yaptın. biri anaokuluna gidiyo.sabah işe yetişcem stresin yok gece uyuyamıyorsan gündüz uyu. ev işleriyle de pek arası yok zaten.. desem ki ev işlerine de yetişemiyor...ve her geldiğin de de mutlaka benden bişey ister : kitap,dergi vs vs ,biz eşimle dışarı cıkarız ayy çok özeniyorum size demeler ..sürekli sürekli bir şikayetlenme durumu ....kendini acındırma vaziyetleri
o yüzden bu aralar özellikle bize geldiği zamanlar gıcık kapıyorum kendisine... bu sabah da 10.30 da daha biz kahvaltımızı etmeden tosladı yine hatun ...o yüzden böööle içimi dökmemkaydirigubbakcemile

en büyük KAYNIMDAN resmen nefret ediyoruummmm

sürekli övünen insanlarA gıcık oluyorum hatta nefret ediyorum

Son düzenleme:
Back
X