- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembe_pirenses
-
Genelde cevap vermeyip dönüp gidiyorum, o umursanmamışlık deli ediyor insanı. 3 gün uyuyamamıştı eski müdürüm sırf cevap vermediğim için.
Aptal yerine koymaya çalışanlara kızıyorum en çok. Bozuyorum, yalanlarını yüzlerine vuruyorum.
Ben meslek öğretmeniyim, bazen bayan olduğum için teknik konularda bilgisiz olduğumu düşünüyor ve küçümseyici bakış atıyorlar. Olayı çözdükten sonra nasıl yaptın dediklerinde gözlerimi açıp kocaman "billlmeeemmm kiii" diyorum. Kalıyorlar öylece. Adam olsan ben her türlü bilgiyi paylaşmayı çok severim.
Bir çok şeyi kafaya takıp kısa sürede unuturum. Özellikle hayatıma girip çıkan insanları dert etmemeyi başardım. Kendimle konuluyorum ve düşüncem de sorunu beynimin arka tarafına attığımı hayal ediyorum, kapıyı kilitliyorum, canım yanmayacak duruma gelince kapının kilidini açıp serbest bırakıyorum gibi simgesel hayaller kuruyorum. Karşı cinsle olan sorunlarımda düşünmemeye çalışıyorum, misal eşimle kavga etmişiz ve ben kırgınım, zihnimde LA LA LA gibi kelimeleri görselleştirip üşüsen karamsarlığı geri plana itiyorum. Siyah zemin üzerinde beyaz yazılar yazıyorum düşüncelerimde ayrıca.Pekiyi motivasyonunuz yerlerde sürünüyor artık herşey üstünüze üstünüze geliyor.... neler yapıp rahatlıyorsunuz? neler dinliyor neler yiyip içiyor en önemlisi NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ???
kıyamam sana allah yükünü hafifletsin bazen ben de öyle hissediyorum. millet nasıl başa çıkıyor anlamıyorum offff hikayelerini anlatsınlar diye ayrı bir konu açtım herkes başından sonuna yazsın dilediği gibi...Yukum okadar agırdıkı malesef altında kaldım.ne ulasabılıyorum ne sesimi duyuracak kadar bagırmaya gucum var.sessiz çığlık benimkisi...
Konuyu okuyunca yaram açıldı yeniden
Bizim başedemediklerimizle Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın.offffff
Allah yolunu açık etsin tatlım yaa ne güzle ayakta durmuşssun çalışyor musun?Ilk evlilik ve bir çocuk allah acısını gostermesin sonu baştan belliymis goremedim gördüğüm anda bitirdim bazı şeyleri hazmettim ikinci bir evlilik nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bugün bile bazen düşünürüm neden böyle oldu diye amaa benim ayakta kalma sebebim OĞLUM onun yanında öyle mutlu oyle guclu gorunurum ki kimse anlamaz içimdeki fırtınayi ve Hz Allah'a inancim sonsuz dua ederim yasattiklarini bi daha yasatma diye ümit ederim bilirim ki
geceler gecedir
ve sıkıntılar gece gibidir
pekiyi zor gnlerin oldu çalışırken kafanı nasıl toparladın ağlamadan yani kuyruğu nasıl dik tututyon bacım ... hiç mi patlamadın?Teşekkürler canım çalışıyorum taam hicbisey unutulmuş amaa ilk günkü gibi tazede kalmıyor dayanmak zorundayız ama onun ama bunun icin
??? nasıl???Başlığın bende uyandirdigi hissiyata ortak olan bir hatun gorseydim, banlanmayi goze alıp yazacaktim lakin zannediyorum benim algimda sıkıntı var. Tutunca elimde kalan sey, evet. Tisikkirlir.
amin cnm benimbenim taşımak zorunda olduğum en büyük yük atanamamak, 6 yıldır sırtımda. diğerleri ise atanamamaya bağlı olarak ortaya çıkan şeyler. bu yüklerden kurtulmayı çok istedim, istiyorum. bunun için işe elimdekilere şükretmeyi deneyerek başladım, var olanla yetinmeye çalıştım. iki yıl ara vermeden kpss ye hazırlandım. şubatta o kurtuluşa çok yaklaştım, olmadı ama pes etmedim, daha çok çalıştım, daha çok dua ettim. henüz sonuç belli değil lakin umudum var. bu yıl da olmazsa seneye...
Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük yüklemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?