- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 178
- Konu Sahibi pembe_pirenses
-
evet öyle ayrıca cidden hayranım güçlü kadınlara günahım kadar sevmediğim insanlar oluyor ama takip ediyorum. Nasıl beceriyorlar bu işleri?Her konu başlığımda anlatıyorum insanları sıkmayayım diye yazmadım sadece belli bir kısmı için :Pembe prenses senin yukun nedir ve sirtindan atamiyorsun.
Kendine ferahlayacagin bir yol ariyorsun anladigim kadariyla.
sorma onlardan bende de var. insanların içini dışını öğrenince zaten milletten tiksinir oluyorsun. Tek isteğim kendime güvenim aile düzenim, ve bir güzel kariyer daha ne isterim kiDost kazigi:
Super guzel kaziklar yiye yiye ogrendimki hic bi sirrini paylasma kimseyle.
Kimseyle ama kimseyle.
Baskalarina anlaticak bisyleri olmazsa dost kaziginida yeme ihtimal azaliyor.
pekiyi teşekkürler..konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
ne güzel sorunsuzsa bir de ilişkilerin insan daha ne ister en büyük zenginlik...Hayır sekerim takmamak birinci mesele bence
Yuk olarak ailem ve bi sevdigim var gerisi beni irgalamaz onlarla da bir öyle bir boyle gecinip gidiyoruz
pişman oldu ama dönmedi e sentetikmiş o pişmanlık bacım yenisine bereket Allah karşına prens çıkartsın inşaallah.... ayyyy bana da bak seennn millete moraller de vermeye başlamışımEvlılıgım elımde kaldı
Esımın canımı acıtmasına Karşılık kendı canımı kendım açıtırım dedım ayrıldım
It oldu pişman oldu ama dönen olmadı
yok be tatlim 21 yil dolu dolu yasadim, hala sevip seviliyom ama bitti.devamlilikta o canimi yakacagina ben kendi canimi yakma hakkimi kullanmaya karar verdim.simdi yanliz yol arkadasim diyorum oda haddini asamiyor.ikinci bir sans yoktur o nedenle sahip oldugunda kirip uzmemek lazim.pişman oldu ama dönmedi e sentetikmiş o pişmanlık bacım yenisine bereket Allah karşına prens çıkartsın inşaallah.... ayyyy bana da bak seennn millete moraller de vermeye başlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?