- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.142
- 83
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Bu taraftan bakarsak dert edecek bin türlü şey bulunur. Eleştirelim ne iyi lakin dert edip kendime niye eziyet edeyim anlamadim.Şimdi bir yazı okudum. Belki gülüceksiniz ama ürdün kraliçesinin lüks hayatını anlatan. Bir tarafta kendine altın ayakkabı siparişi veren, günlerce 40. doğumgününü kutlayan bir kraliçe. Diğer yandan elektriği, suyu bile olmayan fakir halkı. Bazen soruyorum bunların anlamı ne? Kafam karışıyor.
Aynı yastayiz benim de mutsuz olduğum aman bittim dediğim zamanlar oldu ama geçiyor yani. Başka bir şeyler buluyorsun sonra o eski konuları unutuyosunHissediyorum,başa da çıkamıyorum.
21 yaşında ölü gibiyim.Geleceğe dair ne bir hayalim ne de bir idealim kalmadı.Yoruldum,ruhum 70 yaşında gibi.
Bana genelde ölüm gerçeğini unutmamak hayal kırıklığı yaşatıyor. Ne zaman güzel günler geçirsem sevdiğim biri ölüyor. Hayallerim ve güzel günler kursağımda kalıyor. Şu an bunu yazarken bile burnumun direği sızlıyor. Hayattan hiç zevk almıyorum.ölüm gerçeğini unutmayarak
Bana genelde ölüm gerçeğini unutmamak hayal kırıklığı yaşatıyor. Ne zaman güzel günler geçirsem sevdiğim biri ölüyor. Hayallerim ve güzel günler kursağımda kalıyor. Şu an bunu yazarken bile burnumun direği sızlıyor. Hayattan hiç zevk almıyorum.
Hayal kırıklığına ugradigimda ya o hayali onarıp devam ediyorum ya da yeni bir hayalle devam ediyorum kırgın üzgün olabiliyorum ama daha kötü olabilirdi buna da şükür diyip yaşamaya devam ediyorumNeler yaşadığımı buraya yazmaycağım. Zaten konum o değil. 33 yıllık yaşantım hiç istediğim gibi olmadı. Hiç hayal ettiğim gibi olmadı. Çok bambaşka bir hayat. Herşeyiyle. Bu saatten sonra değişir mi belki ama biraz da hevesim kırıldı gibi. Yani artık hayal kurmuyorum olayları akışına bıraktım. Sizlere sormak istediğim böyle hisseden var mı ve bu duyguyla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Zulum, hele ki insanin kendine zulmu cok kotu. Surekli pismanlik duymak, surekli gecmisle yasamak insanin kendine zulumdur. Yasanan hersey, o an oyle gorunmese de, bizi büyutmek icin. Tek soyleyebilecegim kimsenin sine uzmesine izin verme. Ezilme, dik dur. Gerisi kendiliginden oluyor.
çok ama çok gençsiniz.hayat sizin için yeniden başliyor.sizin yasinizda bende birtakim zor gunler yasadim.ama hayak ettiklerim bir bir oldu zamanla.Hissediyorum,başa da çıkamıyorum.
21 yaşında ölü gibiyim.Geleceğe dair ne bir hayalim ne de bir idealim kalmadı.Yoruldum,ruhum 70 yaşında gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?