Hayatınızdan hangi yılı çıkarmak isterdiniz

1992-1995 yılalrı arasını çıkarmak isterdim. 92de babamı 93de annemi kaybettim. sonrasında zorlu bir yaşam başaldı. 95de evlenene kadar hayat çook zordu.....

2006yi kesinlikle cikarmak isterdim.....

Herseyden ve herkesten cok sevdigim Hacibabami yani Dedemi kaypettik 15.02.2006 senağlama:çok üzgünüm::a015:

Bende 2001 i çıkarmak isterdim..Annemi kaybetmekle başlayan,sonrasında psikolojimi bozduğum bir yıldı..
Gerçekten çıkarmak isterdim.Hiç yaşamamak.. senağlama

Ölüm ne kadar kaçınılmaz olsa da ne yazıkki kabullenmek çok zor. Allah sabırlar versin :1no2:

Gülşahcım sen de azrasıla ve derya gibi bir yakınını kaybettin. Tekrar başın sağolsun. Allahım böyle bir acı yaşayan herkese sabırlar versin. Sanırım herkes sevdiği birini kaybettiği yılı hayatından çıkarmak isterdi. Keşke mümkün olabilseydi. Gerçekten çok zor. Ölümün nasıl geri dönüşsüz ve nasıl acı verici olduğu bir kez daha karşımızda duruyor. :1no2:

1999 yılı sonu ve 2000 yılı başı..
Bu dönemi hayatımdan çıkarsaydım şimdi çok daha farklı olurdu.
Daha mı iyi olurdu bilemiyorum ama Allahımın bildiği vardır elbet diyerek kadere teslim oluyorum işte,geçmişe bakarken ben yine...:1closedeyes:

1992-1995 yılalrı arasını çıkarmak isterdim. 92de babamı 93de annemi kaybettim. sonrasında zorlu bir yaşam başaldı. 95de evlenene kadar hayat çook zordu.....

2006yi kesinlikle cikarmak isterdim.....

Herseyden ve herkesten cok sevdigim Hacibabami yani Dedemi kaypettik 15.02.2006 senağlama:çok üzgünüm::a015:

Bende 2001 i çıkarmak isterdim..Annemi kaybetmekle başlayan,sonrasında psikolojimi bozduğum bir yıldı..
Gerçekten çıkarmak isterdim.Hiç yaşamamak.. senağlama

wallaa sizin bu yaşadıklarınızı duyunca hayatımdan hiçbir yılı çıkarmak istemem.. sevdiklerimin yanımda oldugu yıllar geçirdim en azından herkez yanımdadyıı sizin gibi kimseyi kaybetmedim.. işte buyüzden en kötü anımı bile olsun çıkarmak istememmm... Ne mutlu banaki hepsi yanımdaymışşşş... neden onların oldugu yılları çıkarayımki..

çok üzüldüm kızlar sizin adınıza.. Başınız saolsun... sizin sayenizde sevdiklerimin kıymetini bir kere daha anladım..:asigim:

2005 yılını çıkarmak isterdim.
Çok zor geçirdiğim bir yıldı. O yılı yaşamasaydım belki herşey çok farklı olabilirdi.
Artık yapacak bir şey de yok zaten:çok üzgünüm:

2006 yılının Ekim ayını komple:

1. Perşembesi bebeğimi kaybettim.
2. Perşembesi evime hırsız girdi.
3. Perşembesi eşim araba ile kaza yaptı.
Çok şükür 3. perşembe birşey olmadı
senağlama

ben hayatımdan 2007 yılını cıkarmak isterdim dayımı kaybettim ben tirafik kazasında senağlama senağlama senağlama

26/04/1996 sabah güle oynaya kalkarak birlikte kahvaltı ettikten sonra aradan daha 1 saat gecmemişken babamın trafık kazasında öldüğünü duydugum günü ayı ve yılı silmek istiyorum. çünkü onun ölümü bizim hayatımızın rotasını bir anda değiştirmişti...

eylul 96dan ıtıbaren su gectıgımız yaz agustosa kadar gecen zamanı.kı cok uzun bır zaman farkındayım ama yasamak ıstemezdım.babamı kaybettım.ondan sonra hayat bos oldu benım ıcın.hatalar yaptım.degmez ınsanlara fazla deger vererek.son bır sene de olmasaaydı cok ıyıydı.

2005 ekım ve 2007 subat ayına kdrkı hayatımn donum noktası kabus dolu gunler ama demekkı yasanması gerekıomus kı yasanmıs hayırlısı belkıde gelecek gunler ıcın bı tecrubedır bılınmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…