Hayatınızdan hangi yılı çıkarmak isterdiniz

hayatimdan 1994´den-1996 sonuna kadar!bu yillarini cikarmak isterdim.............
bu zaman icinde cok kötü bir hayat yasadim yasamaz olaydim diyorum....
ama yinede hersey Allah´in elinde belkide böyle olmasi daha hayirliymis.....

evet keşke o yıl hiç yaşanmasaydı... anlamsız olacağını o günlerde bilemediğim o tarifsiz sevinci yaşamasaydım.evliliğimin ilk yıllarınıda kpss kurslarıyla harcamasaydım beşinci kez hadi bir azim ,biraz ümitle girdiğim sınavdan yine hüsrana uğramasaydım.(elimden geleni yaptım sonuna kadar).memlekette neyin adaleti var ki?emeklerime ne hayal kırıklığım ne sabahları çoğu zaman gidecek bir işim olmadığı için çoğunlukla istemeden vakit geçirdiğim aptal sabah programları için kıyamadığımdan değil.ailem tabiki benim gibi düşünmüyor ama ben layık olamadığımı düşünüyorum onlara.hakkımı yiyen ( nice ideali için öğretmen olmuş ama mesleğini yapamayan arkadaşlarım adına haklarını yiyenler adınada ) her bir sorumluya hakkım haram olsun her alemde müstehaklarını bulsunlarKötü Kazen

ben evlendiğim günü hayatımdan çıkarmak isterdim... ama acı kayıplar yaşayan arkadaşları görünce bu itirafı yapmak biraz utandırdı.allah sabırlar versin,allah herkesi sevdiklerine bağışlasın..

2002 de esimle tanistim o yili cikarmak istemiyorum cunku o gunden bu gune cok sorunlar yasadim herkesle......evlilik bana cok agir geliyo gercekten ama asigim
hicbir yilini cikarmak istemiyrm diyenlere sesleniyrm
siz daha gercekten sizi uzecek bisey yasamamissiniz yasasaniz bence kesin cikarmak istediginiz yillar olacaktir

arkadaslar, bilesiniz ki bu konuda yapilan sadece ilk 2 sayfadaki yorumlari okuyabildim. icimi ve kalbimi acittiniz. :çok üzgünüm:cogunuz zor anlar yasamis ve hayatinizda en yakin kisileri kaybetmissiniz. Hepinizin basi sagolsun ve umarimki bu konuda yazan tum arkadaslar ve hayatindan yillari/gunleri cikarmak isteyen arkadaslar, bundan sonra hayatiniz hep mutluluk dolu gecen gunlerle dolu olur

2006 yılını çıkarmak isterim kesinlikle hastalıkla geçen bir yıl ve sonradan çok pişman olduğum (çok kelimesi bile az köpekler kadar pişman olduğum demeliydim)karar verdim.

kasım 2006 da canım dedemi kaybettim 1 ağustos hem doğum günüm hemde düğünüm olmuşdu malesef bu günü silip atmayı çok isterim 18 kasımda ayrıldık 3,5 ay sürdü ewliliğimz hem doğum günümde unutamıcam bişey yaşttı asla hatırlamak istemem o günü ama doğum günümde oldu düğün ALLHINDAN BULSUN BENİM HAYATIMI MAHWEDDĞİ İÇİN

bende 10 agustosu 2006 cıkarmak ısterdın cunku dugunume 10 gunkala kayınvaldemı kaybetmıstım ondan sonra toparlanmamız baya zamanımızı aldı ama ınsan yınede atamıyokı ıcınden ne kadar gecerse gecsın

2006-2007 yi çıkarmak isterdim,Hep hastalıkla geçti.Ama şimdi düşünüyorum da hafif şeylermiş.Birde eşimin kardeşi ve eltimin hayatımı zehir ettiği senedir 2006.

2000 yılı sonu,
Tanıdığım birini tanınamamak için, ha o olmasaydı ben bugün böyle olur muydum bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…